EXO3 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Może mi ktoś skopiować z readme minimalne wymagania tej gry? :) Może ktoś próbował odpalić na słabszym kompie/laptopie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Na moim laptopie (Celeron 2,5GHz, 512 Ramu, Radeon Mobilny 9000 IGP - współdzielona pamięć z pamięcią Ram) niestety się tnie. Ale jak wrócę do domku to na biurkowym kompie jestem przekonany, że gierka będzie chodzić bardzo dobrze. Oto wymagania: 2. The minimum system requirements for running Rayman Raving Rabbids are: Supported OS: Windows® XP Processor: 1 GHz class processors RAM: 256 MB Video Card: 3D 64 Mb DirectX 8.1 compatible Minimum Screen Resolution: 640x480 Sound Card: DirectX 8.1 compatible DirectX® Version: DirectX 9.0c CD-ROM: 8X CD-ROM or better Hard Drive Space: 1.5 GB Peripherals: keyboard and mouse 3. The recommended system requirements for running Rayman Raving Rabbids are: Supported OS: Windows® XP Processor: Pentium IV 2.5GHZ /AMD ATHLON 2.5Ghz or better RAM: 512MB Video Card: 3D 64 MB, supporting Pixel shader 2.0 and Vertex shader 2.0 Screen Resolution: 1280x1024 Sound Card: DirectX 9 compatible, EAX DirectX® Version: DirectX 9.0c CD-ROM: 32X CD-ROM Hard Drive Space: 1.5 GB Peripherals: keyboard and mouse, up to 4 gamepads. *Supported Video Cards at Time of Release NVIDIA GeForce FX 5200 or better, ATI Radeon 9000 or better Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) gracias senior :) jednak mam obawy co do tego czy nowy Rayman będzie śmigał na moim demonie prędkości :) Edytowane 7 Grudnia 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Trzeba by było spróbować. RRR nie ma jakiejś super grafy, nom ale jakby nie patrzeć moja karta w laptopie demonem prędkości nie jest. Wydajnościowo odpowiada Gf2 MX200/400 ale wyróżnia ją to, że obsługuje dx 8.1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 a nie wyswietla sie nikomu blad jade_enr.exe? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 a widział już ktoś z was w jakimś sklepie Raymana na Wii xD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Gra po prostu syci! Szkoda tylko, że w trybie densingu :D klawisze nie są zawsze zsynchronizowane z muzyką. PS. Ja mam tu czasem problemy z dwoma klawiszami i niezbyt szybką akcją. Zastanawia mnie kim są ci Koreańczycy grający na 4 klawiszach i ze strzałkami lecącymi z prędkością światła :D Edytowane 10 Grudnia 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 a nie wyswietla sie nikomu blad jade_enr.exe? ;/Witam, Ja też mam ten sam problem ( gra sie niby chce uruchomic pokazuje sie juz okienko a po chwili wyskakuje błąd jade_enr.exe ) :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 eh to "dobrze" bo myslalem ze tylko ja mam na forum z tym problem, gdzies czytalem ze to dot. tylko kart od NV ale jak widac nie tylko .... jakos mi sie nie usmiecha reinstalowanie windy zeby sprawdzic czy to nie kwestia jakis programow poinstalowanych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Odkopię temacik ;] Tańcowanie wymiata w tej gierce :D mała próbka :) Ruchy Raymana w przerwach sycą :mrgreen: ;] Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 szkoda że to takie krótkie 2x po 2h i już ponad 70% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 A ja dzisiaj skończyłem ;] Kurde tańcować na ostatnim levelu i zrobić to na perfekcie to mega trudne zadanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mnie za to zasmuciło zakończenie - jest dość nietypowe aż się zacząłem zastanawiać czy czegoś nie przegapiłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 dzisiaj dorwalem ta gierke :) normalnie syci na maxa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Prawda :D ale to gra zdecydowanie na raz. No chyba ze na 2 graczy można jeszcze pomłucić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Prawda :D ale to gra zdecydowanie na raz. No chyba ze na 2 graczy można jeszcze pomłucić. Gierka jest naprawde wypas, jak gra sie ze znajomymi. Wciaga jak bagno B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Czy ktos wie jak skonfigurowac pada w tej grze? Chcialbym sobie pograc z mlodszymi osobnikami z mojej rodzinki i jakos w niektorych grach wcale nie wykrywa sterowania, a w niektorych jest skopane (np. triggery do tanczenia sa oba po lewej stronie). Dziwne to, bo w menu nawet numerki przyciskow dobrze opisala gierka. Mam Mediatecha Corasir Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Nie da się ustawić. Gra sama sobie "ustawia". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 I co? chciałem stestować gierkę i error wyskakuje z "Jade_enr.exe". Czytałem wątek na forum ubisoftu, bo dużo osób ma ten problem.. trza czekać na patcha od wydawcy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) I co? chciałem stestować gierkę i error wyskakuje z "Jade_enr.exe". Czytałem wątek na forum ubisoftu, bo dużo osób ma ten problem.. trza czekać na patcha od wydawcy :/Zainstaluj stery "Plug and Play" do monitora i powinno zadziałać. Próbowałem wielu sposobów na odpalenie tej gry, a ten zostawiłem na koniec, bo wydawał mi się idiotyczny :wink: , ale o dziwo zadziałał :D Mam nadzieję, że to pomoże. U mnie gierka siedziała ponad dwa tygodnie zainstalowana na HDD, aż w końcu zachciało jej sie ruszyć :wink: EDIT: Literówka :wink: Edytowane 27 Grudnia 2006 przez Niko442 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jak widać z sygn. mam laptopa i z tymi sterami do monitora plug and play wygląda to tak: nawet po usunięciu tych monitorów domyślnych wyskakuje error; nie działa u mnie też pomysł aby dopisać w rejestrze do każdego urządzenia \DosDevices\C: "Z:" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 No to niestety inaczej nie umiem ci pomóc... :-| Sam się długo głowiłem jak to odpalić, aż w końcu przeczytałem o tym sposobie ze zmianą sterów i zadziałało. W rejestrze nic nie grzebałem, bo to jest tylko konieczne gdy wyskakuje inny komunikat, a nie błąd "jade_enr.exe" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A ja mam wylaczone raportowanie o bledach i mi nic nie wyskakuje tylko probuje wejsc do gry i odrazu wyskakuje do windy.Zmiana na plu ang play nie pomaga, a poza tym ja gram w kazda gre i tak na TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Na pewno wyskakuje ci do windy przez błąd "jade_enr.exe", ale ci go nie wyświetla, bo jak mówisz/piszesz :wink: masz wyłączone raportowanie o błędach. A z tymi sterami plug and play to różnie bywa. Czytałem na jakimś forum (chyba na oficjalnym Ubi), że niektórym to pomaga (np. mi :) ), ale większości jednak nie... Now I wrote to the Ubi Soft support... but they only told me to install a Plug and Play monitor driver... that of course didn´t help, because it was already installed before... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 U mnie to samo się dzieje... kupsko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam! Mam problem z misją w której układamy portret króliczka który najpierw się obraca a potem gaśnie światło i widzimy go w rozsypce i trzeba go ułożyć z 4 części uszy, oczy, gęba i ręce. Nie mogę tego przejść trzeba zdobyć 700 punktów a ja miałem na maxa 650. Może coś źle robię?? Pomóżcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Przykładaj palce tam gdzie się to coś zatrzymuje :D Ja inaczej nie umiałem tego przejść ;> Chyba po 20 próbie mi się udało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 problem w tym że nawet jak wszystko mam na 95-98% to mam i tak 650 albo mniej... tak jak by mi źle punkty naliczało. nie wiem o co chodzi z tym króliczkiem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie no giera niesamowita B-) B-) B-) Najlepsze są levele tańczone. Przeróbki piosenek i ruchy królików w rytm muzyki wymiatają :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 problem w tym że nawet jak wszystko mam na 95-98% to mam i tak 650 albo mniej... tak jak by mi źle punkty naliczało. nie wiem o co chodzi z tym króliczkiem :mur:a wszysko masz na desce niec nie wystaje ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...