Fonzi Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 mówię że mam wszystko i kąt i położenie na 95% i źle mi liczy punkty np. mam za uszy, oczy, łapy i gębę po 190 punktów a w sumie jest 649 nie wiem o co chodzi. jak by ktoś mógł mi jakiegoś save przysłać na cezart@op.pl byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dobra przeszedłem i zmieniam zdanie o gierce :( Początkowo tak - zachwyca. Ale im dalej tym gorzej :? Okazuje się, że jest tylko niewielka ilość konkurencji, a później są one lekko modyfikowane (np. z tymi kiblami, świnkami itd). Do tego niektóre konkurencje są wręcz banalne, a niektóre tak trudne że głowa mała. No moze nie aż tak ;) Ale daja popalić. Kible, końcowe poziomy tańca (toż to jest chore :blink: jechać na 2 palce, do tego jeszcze nadążać wzrokiem za królikami. nieeeeee no) Nie udało mi sie przejść pod koniec gry 1 konkurencji. Mianowicie wystrzelenie królika w powietrze (pod koniec gry - juz ta "ulepszona" konkurencja - z boostem). Próbowałem z 20 minut i nic. Max. 196m (miało byc MINUMUM 200 :? ). Machałem myszką =, że aż się spociłem i musiałem się rozebrać do koszulki (lol :lol2: ). I [gluteus maximus] blada. Nie mogłem tego przejść. Końcówka hmmm rozczarowuje? :lol2: A tak btw. może ktoś mi wytłumaczy o co chodziło w tym filmiku na zakończeniu? Bo jakoś nie kumaty chyba jestem :P Albo po prostu taki był krótki, że nawet nie zdążyłem się skupić. Frajda z gry? Po odpaleniu 5/5. Po jakimś czasie 2/5 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A ja może zacytuje może słowa pewnej osoby z forum ubisoftu: "I am already HATING this game and then I did't even played it yet" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Co do bledu to zauwazylem, ze maja go ludzie z prockami 2 rdzeniowymi firmy amd - wniosek 1 - nie pogram sobie w ta gre - szkoda Edytowane 2 Stycznia 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Co do bledu to zauwazylem, ze maja go ludzie z prockami 2 rdzeniowymi firmy amdGłupszej rzeczy nie mogłeś napisać :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Głupszej rzeczy nie mogłeś napisać :lol2:Mialem na mysli błąd niedzialajacej gry ,ze jade wykonal nieprawidlowa operacje czy (tak jak w moim przypadku) wyskaiwanie gry do windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 R.i.P. ma ten problem, a zobacz jaki ma procek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Nie udało mi sie przejść pod koniec gry 1 konkurencji. Mianowicie wystrzelenie królika w powietrze (pod koniec gry - juz ta "ulepszona" konkurencja - z boostem). Próbowałem z 20 minut i nic. Max. 196m (miało byc MINUMUM 200 :? ). Machałem myszką =, że aż się spociłem i musiałem się rozebrać do koszulki (lol :lol2: ). I [gluteus maximus] blada. Nie mogłem tego przejść.masz w opcjach zwiekszanie czułości myszki chyba ci pomoże ja sie zatrzymałem na 8x% gry dalej nie chce mi sie grać (gierki już nie ma na dysku) może dokończe ją jak znów kumpel do mnie przyjdzie bo wtedy jest ciekawie z dopalaczami typu piwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja musiałem użyć TaskAssign.exe i przypisać exe dla jednego jądra. Inaczej miałem kilka fps i bardzo duże zacięcia już w menu głównym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 R.i.P. ma ten problem, a zobacz jaki ma procek...W takim razie wystepuje on ogolnie na prockach dwujajowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja mam jednojajecznoego :) i niestety to samo ;/ czyli blad jade_enr... ja wyczytalem ze ma to jakis zwiazek z driverami od grafy / monitora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie wie ktoś gdzie ta gra trzyma savy? Mam taki problem, że wczoraj grałem i przeszedłem sporą część gry. Wyłączyłem, bo nie znalazłem żadnej opcji pozwalającej zapisać grę. Dzisiaj włączam raya i program pyta, czy ma stworzyć nowy profil! Jeśli muszę zacząć od nowa to :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Czy wie ktos co z patchem umozliwiajacym odpalenie gry ? Zeby nikt niee mowil - mam w domu oryginal i nadal u mnie wystepuje ten blad Edytowane 11 Stycznia 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Oto cytat pewnej osoby z forum ubisoftu: "Ok folks the official word is out and the Dev team will take a look for you guys . Hopefully a reply will come soon and we can help you guys out. Thread closed for now untill I get an official answer from the Dev Team" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ciekawe kiedy bedzie ta official answer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 cos bardzo sie ociagaja z ta odpowiedzia panowie z Ubi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ubi to robi wielką QPĘ za przeproszeniem chyba a nie patcha. Imo pewnie nie umieją naprawić tego co spaprali.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Może mi ktoś powiedzieć jak zamykać te kible ? :P Czasami się uda, a czasem nie - w szczególności kibelek z prawej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 A produkcja wpisze to do bugtracker'a i będzie ściemniacz że patch się robi :lol2: Pewnie kwestia 15 min grzebania w kodzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 jak ktos ma save ze 100% gry to prosilbym o przeslanie mi na adres fuqs(at)o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Czy ktoś coś wie może na temat patcha, rozwiązania dotyczącego tego błędu z "Jade_enr.exe" ? Pytam bo wczoraj akurat gierka przypadkowo (ponownie) trafiła w moje ręce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 nareszcie wyszła wersja na x0 :) to se pogramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 U mnie już prośba nieaktualna. Oddałem gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Gierkę zainstalowałem o 17:30 a skończyłem w nią grać... teraz :shock: 8O :lol: :D Niezły miód, super cukierkowa grafa, niesamowite co może królik :D Naprawdę polecam jako odstresowanie się od tygodniowej pracy. A i takwszystkich misji nie przeszedłem (m.in. kible 2, złożenie puzzli z królika). Takiego ubawu dawno nie przeżyłem. RRR "rzondzi" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 wróciłem ;) pograłem trochę i muszę powiedzieć, że takiego Rayman'a to ja nie chciałem :angry: , wystarczył by mi tylko odświeżony Rayman 2, a nie jakiś zlepek mini gierek :lol2: najgorsze w tej "gierce" jest to, że ona ciągle doczytuje, a prezentuję sobą marną grafę i małe "plansze", bo lokacjami tego nie można nazwać :mur: ps mam problem z jedną misją, a dokładniej ze strzyżeniem owiec :D , za żadne skarby nie mogę zdobyć tych 600pkt. może ktoś zdradzi mi swoja technikę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Akurat strzyżenie poszło mi jak z płatka. Po prostu nie strzygę jednej do zera, tylko wszystkie po trochu. I nagle okazuje się że 5 kończę strzyc w prawie tym samym czasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Wam też nalicza źle punkty ?? Np. w tej konkurencji co sterujemy królikiem za pomocą dzwonków aby ten wpadał na przeszkody ?? Albo kręgle czy tańczenie :/ Grrrr I co wiadomo co z tym patchem ?? Bo ja sie nie moge niczego doszukać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...