Skocz do zawartości
kurniczek

Gdzie Taniej?

Rekomendowane odpowiedzi

www.proline.pl chyba najtańszy sklep internetowy

chyba mało szukasz w necie że tak mówisz

www.pcprojekt.pl jest bardzo tanio

zależy czego szukasz

www.gral.pl

ja bym tam nie kupował kiedys było tanio ale jak wyszli na swoje to różne jaja robią (np selekcja procków :evil: )

Komputronik heh, straszna drożyzna,

Oj kiedys było tanio ale teraz zależy co kupujesz

Wniosek nie ma cudownych sklepów zależy co kupujesz "kurniczek" najlepiej szukaj szukaj porównuj i jeszcze raz szukaj a trafisz na okazje P.S. Allegro nie gryzie. :wink: pzdr

Edytowane przez boxer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.sirius.pl

Nie wiem, jak na internecie, w każdym razie w ich sklepach można negocjować ceny. Sklep porządny. Tam kupowałem kompa.

[przykład - monitor z 560zł obniżył mi facet do 485zł, jak mu powiedziałem, że gdzieśtam było taniej :D ]

Ale allegro.pl rzeczywiście nie gryzie...

Edytowane przez mayo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej na giełde isć i sie porządnie pokręcic, poczekać aż sie zaczną zwijać to wtedy potrafią sporo opuścić.

Nie raz mi sie udało wyrwac coś 20% taniej niz u innych, i to w najmniej oczekiwanym miejscu..tylko ze servis gdzies na za$&*u

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi