Lanc Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja będę miał na grafe jakieś 400zł maxymalnie. Także na 7300 1.4ns z zalmanem będzie mnie stać od razu ;] I chyba na 1.2ns 256 bez zalmana ;] Tylko teraz nie wiem czy opłaca sie dopłacić do 256 1.2ns z zalmanem czy nie :) Ale o to sie już spytam w topicu o 7300gt ;] A na 7600gs to by mnie było stać, tylko jak by się jakaś okazja nadażyła ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja sie chyba jednak zdecyduje na 1,2 ns bo ma 256 mb, teraz to standart a zalmana chyba sobie odpuszcze aczkolwiek nie wiem jak z kasą wyjde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A ja sobie sprzedałem procka i mobo dzisiaj ;] W poniedziałek koleś sobie przyjedzie odebrać sprzęt i będzie 330zł ++ :] Dzisiaj kupiłem Venicka w apollo.pl ;) Także na dniach (max w środe) powinienem mieć nowy config :D Grafika tak do 2 tygodni ;] (albo i wcześniej, to zalezy od tego za ile i jak szybko sprzeda się radek :D) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Dzisiaj wystawiłem mojego Gigabyta na allegro i już trzech chce ją kupić więc sprzesam ją dołorze do tego co mam, kupie procka i płyte a grafe za jakiś czas pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssaku Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 ja tez tak mam tylko odrazy biore ;p asrock_939dualsataii no i procka ;] co mnie wynosi 508,82 zł + przesylka do tego jakas graficze konkretna ;] ;p myslalem o Radeonie x800XL co myslicie o nim :> jesli macie propozycje na cos ciekawszego w tej cenie co ten radeon to czekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ja tez tak mam tylko odrazy biore ;p asrock_939dualsataii no i procka ;] co mnie wynosi 508,82 zł + przesylka do tego jakas graficze konkretna ;] ;p myslalem o Radeonie x800XL co myslicie o nim :> jesli macie propozycje na cos ciekawszego w tej cenie co ten radeon to czekam ;] Tego XL bym nie brał, bo ma pamięć DDR2, więc to kastrat. Do 450 zł mysle, że uda Ci się kupić tą lub tą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 @ssaku A nie lepiej 7300 GT 256mb 1.2ns zalman ? (najlepsza wersja 7300GT jaka jest ;] do 450zł znajdziesz (pisz do Niemca on ma tanio z tego co mi wiadomo) :) No chyba, że koniecznie chcesz x800 ;) Pozdro btw Fajny topic się nam zrobił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 btw Fajny topic się nam zrobił icon_biggrin3.gif bardzo i w dodatku może komuś pomóc :D @ssaku weź lepiej chyba tego 7300GT 245 mb 1,2 ns wypas karta za małe pieniądze, ale jak sie uparłeś na tego XL-a to tez nie bedzie najgorszy wybór :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 bardzo i w dodatku może komuś pomóc :D @ssaku weź lepiej chyba tego 7300GT 245 mb 1,2 ns wypas karta za małe pieniądze, ale jak sie uparłeś na tego XL-a to tez nie bedzie najgorszy wybór :wink: Chyba raczej 256 mb 1.2ns ;] Z zalmanem lub bez ;) Różnica coś koło 40zł między nimi :) ;] [ot]Jutro koleś przyjeżdża po mobo + procka ;] We wtorek powinien do mnie dotrzeć Venicek i freezerek ;] No i raczej Asrock też :) Także na forum się pojawie znowu w środe/czwartek :) [ot off] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Sory literówka, oczywscie chodziło o 256 mb, Jutro koleś przyjeżdża po mobo Hehe to tak jak u mnie, koleś sie ze mną umówił jutro, sprzedaje płyte i jade po sprzęcior B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Jutro sprzedaje płyte, a sprzęcior do mnie przyjedzie mam nadzieje, że we wtorek ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssaku Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 no jescze zobacze moze do czasu az kupie grafe cos poleci w dol ;p bo narazie to tylkoto :P i za jakies 4 tygodnie dokupie sobie Graficze mniamm :D:D sie doczekac nie moge ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Heh nie no to tak jak ja, czyli graficzke kupie za około miesiąc czyli 4 tygodnie :-P UPDATE: Płytka sprzedana, prawdopodobnie jutro jade po mobo i proca :D Pozdro Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...