Skocz do zawartości
Gość fredus

Kupić Asrocka 939 Dual Sata 2 Czy Dołorzyc Do Epoxa............

Rekomendowane odpowiedzi

Ja będę miał na grafe jakieś 400zł maxymalnie. Także na 7300 1.4ns z zalmanem będzie mnie stać od razu ;] I chyba na 1.2ns 256 bez zalmana ;] Tylko teraz nie wiem czy opłaca sie dopłacić do 256 1.2ns z zalmanem czy nie :) Ale o to sie już spytam w topicu o 7300gt ;] A na 7600gs to by mnie było stać, tylko jak by się jakaś okazja nadażyła ;]

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie chyba jednak zdecyduje na 1,2 ns bo ma 256 mb, teraz to standart a zalmana chyba sobie odpuszcze aczkolwiek nie wiem jak z kasą wyjde :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie sprzedałem procka i mobo dzisiaj ;] W poniedziałek koleś sobie przyjedzie odebrać sprzęt i będzie 330zł ++ :] Dzisiaj kupiłem Venicka w apollo.pl ;) Także na dniach (max w środe) powinienem mieć nowy config :D Grafika tak do 2 tygodni ;] (albo i wcześniej, to zalezy od tego za ile i jak szybko sprzeda się radek :D)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wystawiłem mojego Gigabyta na allegro i już trzech chce ją kupić więc sprzesam ją dołorze do tego co mam, kupie procka i płyte a grafe za jakiś czas

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez tak mam tylko odrazy biore ;p asrock_939dualsataii no i procka ;] co mnie wynosi 508,82 zł + przesylka do tego jakas graficze konkretna ;] ;p myslalem o Radeonie x800XL co myslicie o nim :> jesli macie propozycje na cos ciekawszego w tej cenie co ten radeon to czekam ;]

Tego XL bym nie brał, bo ma pamięć DDR2, więc to kastrat.

Do 450 zł mysle, że uda Ci się kupić lub tą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ssaku

A nie lepiej 7300 GT 256mb 1.2ns zalman ? (najlepsza wersja 7300GT jaka jest ;] do 450zł znajdziesz (pisz do Niemca on ma tanio z tego co mi wiadomo) :) No chyba, że koniecznie chcesz x800 ;)

Pozdro

btw Fajny topic się nam zrobił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw Fajny topic się nam zrobił icon_biggrin3.gif

bardzo i w dodatku może komuś pomóc :D

@ssaku weź lepiej chyba tego 7300GT 245 mb 1,2 ns wypas karta za małe pieniądze, ale jak sie uparłeś na tego XL-a to tez nie bedzie najgorszy wybór :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo i w dodatku może komuś pomóc :D

@ssaku weź lepiej chyba tego 7300GT 245 mb 1,2 ns wypas karta za małe pieniądze, ale jak sie uparłeś na tego XL-a to tez nie bedzie najgorszy wybór :wink:

Chyba raczej 256 mb 1.2ns ;] Z zalmanem lub bez ;) Różnica coś koło 40zł między nimi :) ;]

[ot]Jutro koleś przyjeżdża po mobo + procka ;] We wtorek powinien do mnie dotrzeć Venicek i freezerek ;] No i raczej Asrock też :) Także na forum się pojawie znowu w środe/czwartek :) [ot off]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory literówka, oczywscie chodziło o 256 mb,

Jutro koleś przyjeżdża po mobo

Hehe to tak jak u mnie, koleś sie ze mną umówił jutro, sprzedaje płyte i jade po sprzęcior B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh nie no to tak jak ja, czyli graficzke kupie za około miesiąc czyli 4 tygodnie :-P

UPDATE:

Płytka sprzedana, prawdopodobnie jutro jade po mobo i proca :D

Pozdro

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi