Gość 21 11 1991 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Witam, dzis poczta polska dostarczyla mi blok F2S:) od BENITO(pozdro.) nie moglem sie opszec, musialem go podłaczyc mimo nieposiadania nagrzewnicy:), ktora dzis zakupilem na tej aukcji kolo srody powinna byc :D nie moge sie doczekac, pompa z cpc 650l/h ze starego WC, rez z pudelka po lodach 2l:) w przyszlosci bedzie inline :D. WC narazie nie bedzie w obudowie z tego wzgledu ze jej nie posiadam :D troche foto Edytowane 31 Lipca 2006 przez 21 11 1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) podaj temp :D gadałem z toba na GG to powiedziales ze o mobo z tyłu socketu mozna sie sparzyc :D JA na twoim miejscu dałbym przynajmiej z 5 metrow weza, a tak wogle to nie odlapałbym układu bez nagrzewnicy. PS> Nie wiem czy ta pompka sie zmoduje na inline, miałem ttaka kiedys (albo podobną) i nie widziałęm jakos wlotu wyraznie. Pokaz wiecej fotek. Gadajac o pompce z CPC miałem na mysli Aquaela. Edytowane 28 Lipca 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 :lol: nie pekaj, jeszcze taki glupi nie jestem zeby spalic sobie mobo lub CPU :D temp na 3.6ghz~1.4v to 55*C w idlu oczywiscie bez nagrzewnicy, woda po 30min byla dosc goraca z 40*C a proc 65*C w idlu <_< czekam na nagrzewnice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mi to wyglada na atmana malego a nie ma aquaela.. chyba ze jakis nowy model?!? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 na 99% to jest aqueal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 To nie jest Aquael! Ty chyba nie widziałeś na oczy jak wyglądają pompki tej firmy! Jest o wiele bardziej podobna do Atmana, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dokładnie niemal kopia, tylko taka bardziej krągła. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Hmmm prawie jak Atman 201 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 :oops: mi sie wydawalo ze to aqueal :oops: to co to jest wkoncu? p.s jakis cep mi sie trafil z ta nagrzewnica od kadeta...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Odswierzam temat :D nagrzewnica doszła dzis, kupa "złomu" sie z niej wysypało :D :D pare zabiegow a octem itd :D i w miare czysta do rezazie zadne smieci nie leca:) zapodam fotki wieczorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 zmien nazwe tego tematu bo brzmi troche... no lepiej nie bede komentowal. chociaz to Twoj temat ale zamiast tego "zioma" moglbys dac swoj nick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Juz:) pasi zaraz postaram sie wrzucic foty nagrzewnicy :D EDIT:oto i one Edytowane 31 Lipca 2006 przez 21 11 1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 miałem ta pompke kiedyś u siebie w ukladzie - całkiem przyjemna (cicha) firma to JUMBO pompki nie da sie zmodować na inline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ten miałem, ale na początku nie poznałem, dlatego ze miałęm w zestawie CPC i była obklejona jakimis radiatorami po bokach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak dla mnie styka narazie :D no wiec tak po dzisiejszym "ulepszeniu" wc poprzez dodaniu shrout czy jak sie to zwie :D i przykreceniu bloku uzyskalem @3.640mhż~1.38v i 52*C w stresie :D jak dla mojego pentiuma to temperatura miodzio i mi tez sie podoba :) ale niestety wieje na kadeta tylko wentylator 8x8 EDIT: pare fotek widac finy po dzisiejszym zabiegu i widac tez jakie smieci byly w finach :mur: Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez 21 11 1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no to ladnie, powinienes najpierw "wziac prysznic" z tym kadetem za nim go zamontowales. jak przestrzen miedzy finami jest pozapychana to wiadomo ze powietrze nie ma jak przelatywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) No wiec tak dzis polecial proc 4.5Ghz~1.5v, sie wkurzylem bo duza tempa byla 60*C w idle i nagrzewnica lerzala 1h w occie :D i teraz 4.3ghz~1.4v 47*C w idle :D EDIT: godzine temu mialem przeciek i mobo plywalo w wodzie :D ale smiga wszytsko mialem niezlego pierta z tego wzgledu ze nie mam gwary na proca a ladnie sie podkreca :D Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez 21 11 1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 CIekawe co robiłeś, że ten przeciek miałeś :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Heh no bawiłem sie wc:) dzis blok został wypolerowany! czapka cpu zostala wypolerowana az do miedzi:) a nagrzewnica się teraz kąpie w occie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zrób raczej jej elektrolizę, zobaczysz jaki syf w niej byl ;) uprzedzając twoje pytanie: szukaj w necie na to sposobu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zrób raczej jej elektrolizę, zobaczysz jaki syf w niej byl ;) uprzedzając twoje pytanie: szukaj w necie na to sposobu ;)Syf?? To brazowe w elektrolizie to reakcja zachoadzaca z solą. Zapusc elektrolize bez nagrzewnicy to woda bedzie miała ten sam kolor. Elektroliza daje tyle ze utlenia miedz.. Wiec niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam po nieobecnosci:) jak widac mobo w serwisie :mur: kupilem 5m weża i chlodnica jest bardziej czystza co oznacza spadek temp a proc jest juz doczyszczony do miedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...