MASSlbn Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Oczywiscie proste, lamerskie pytanie. Ostatnio korzystam ze SKYPE, i czy musze miec mikrofon i sluchawki? Bo widzialem jak kolega ostatnio nie mial mikrofonu, tylko mówil do laptopa, pewnie jakis wbudowany mikrofon, czy w moim HP nx7400 tez jest taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidnap Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Oczywiscie proste, lamerskie pytanie. Ostatnio korzystam ze SKYPE, i czy musze miec mikrofon i sluchawki? Bo widzialem jak kolega ostatnio nie mial mikrofonu, tylko mówil do laptopa, pewnie jakis wbudowany mikrofon, czy w moim HP nx7400 tez jest taka możliwość? pewnie kolega mial np asusa z kamerka i mikrofonem. w tym hp tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 pewnie kolega mial np asusa z kamerka i mikrofonem. w tym hp tego nie ma. Tak ASUS, i wszystko jasne. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 seria biznesowa np. NC6000 ma wbudowany mikrofon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Seria consumer N1020V czy n800v tez maja mikrofon... W nowych hp-kach nc8230/8430 tez nie ma wzmianki o mikrofonie,troche zaskoczony jestem ze pomineli to urzadzenie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 w nx6110 tez nie ma a dziwne to w moim starym laptopie z 1997 roku byl a chyba teraz bardziej sie przydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 powiem szczerze, że brak kamerki mnie nie dziwi, ale brakiem mikrofonu jestem zszokowany :blink: myślałem, że to na dzień dzisiejszy poprostu standard <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...