BLANTMEN Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Jacyś chętni do rozegrania bitwy ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 bede na relic online kolo 22 (21 czasu polskiego) to odezwij sie do mnie. nuO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) Mógłby ktoś udostępnić plik (u mnie akurat taka ścieżka): F:\Steam\steamapps\common\company of heroes\Engine\Locale\English\RelicCOH.English.ucs kupiłem gierkę na Steam (tu mój profil żeby nie było: http://steamcommunity.com/id/stranded/games) no i nie jest po polsku niestety, a znalazłem plik spolszczenia do wersji 2.2 chyba a gra na Steamie (jest razem z dodatkiem, tyle żeby w niego grać trzeba go zakupić, ale na dysku już fizycznie jest) 2.301 mógłby ktoś z w pełni spatchowanej polskiej wersji podesłać mi ten plik? chyba u was to będzie RelicCOH.Polish.ucs z góry dzięki ;) blantmena pytałem ale najwyraźniej śpi. Edytowane 29 Grudnia 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) Nie śpi a w pracy siedział. Wysłałem już :) --------- Teraz ja z prośbą - może mi ktoś podesłać save z ukończonymi wszystkimi misjami z podstawki CoH + wszystkie medale ? Formata miałem i nie zabezpieczyłem sobie save'ów :( Edytowane 2 Stycznia 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Odświeżam :) Wiadomo coś na temat 2 dodatku pod tytułem "chwała bohaterom" ? Podobno to samodzielny dodatek, może ktoś się wypowiedzieć na jego temat ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A ja mam problem nie moge pobrac pliku przed aktualizacją gry z 2.4 na 2.5 , jest jakiś plik co ma 1.35MB , niby do G-DATA skanuje , a program COH wywala mi że nie może pobrać pliku. Zaninstalowałem już patch 2.5 i nadal chce ten plik z 1.35MB - z tego co dotyczałem w sieci jest to plik aktualizacyjny program do ściagania RELIC , nigdzie go w sieci nie moge znaleść , może ktoś już zaktualizował i ma jego kopie na dysku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 tylko 3 misje na Tygrysie, zenujące. duzo odbywa sie ciagle na tej samej mapie. zmieniaja sie tylko cele misji. jak na razie wypada slabiej niz poprzednik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Sarkazm możesz nieco rozwinąć kwestię misji w SinglePlayer ? Po ile na każdą kampanię ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) dostepne sa 3, powiedzmy kampanie. jedna na czolgu Tygrys, raptem 3 misje na tej samej mapie. dalej cos z nazistami, 3 misje. obrona punktow blablabla, oslanianie odwrotu wojsk i koniec. wszystko w tej samej wiosce. zmieniaja sie tylko cele. 3 to jankesi i zapewne nie wiecej niz 3 misje na tej samej mapie. ja wiem, ze to dodatek. ale poprzedni byl lepszy. Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A jak nowe tryby multiplayer ? Warte uwagi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja chyba nie kupie tego, a mam 2 pozostale czesci, generalnie z tego co sie naczytalem i widzialem w sieci nie ma tam nic nowego zaslugujacego na miano dodatku...tymbardziej za prawie 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nec170v Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witajcie. Dziś kupiłem sobie CoH po zainstalowaniu było wszystko OK gierka się normalnie włączyła nie zdążyłem nawet zagrać bo zacząłem pachtować grę. Więc po długim "pachtowaniu" (zrobiłem sobie przerwę po patchu 2301-2400) odpalam grę a tu mi multi wyskakuje jak wejść na singla ? help plz ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 o ile dobrze pamietam to aby Ci ten komunikat nie wyskakiwal musisz miec plyte w napedzie, jesli juz sie zalogujesz to plyte mozesz wyjac. a wejscie do singla nawet wiaze sie z logowaniem (o ile chcesz grac bez plyty w napedzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nec170v Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 ok tylko że przed pachtowaniem mogłem grać normalnie a teraz ? i jak to widać na screenie nie mogę się zarejestrować (jest płytka w napędzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shant Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Gra świetna.. ale doluje to że gdy w koncu znalazlem fajna strategie to ma ona male mozliwosci.. no moze nie ogolne ale chodzi mi o jednostki, za malo roznych ulepszen i bajerów ktore nakręcają... :/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pobaw się strategią MEN OF WAR. Ja swoje COH+1 dodatek mam już od dawna w szafie. Niestety nawet mody nie uratowały jak dla mnie tej gry + problemy z multi (nie wiem jak teraz ale kiedyś dosyć trudno było się z kimś połączyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Teraz w sumie nie ma lepiej, jeśli chodzi o grę multi. Ostatnio jak grałem, to cały czas jak nie lag, to disconnect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom23 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam poszukuje save'a do Company of Heroes ponieważ musiałem zformatować komputer i zapomniałem to skopiować na pendrive mógłby ktoś dać link? Będe wdzięczny z góry thx :D P.S. Szukałem w google ale nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Odkopuję, bo jakoś cicho, a już od dłuższego czasu można pobawić się w testera nowej wersji COH z podtytułem "Online", gdzie - dla tych co nigdy nie mieli do czynienia z tym tytułem - dostępna jest kampania z pierwszej części COH plus oczywiście tytułowy tryb online. Instalka troszkę waży, bo ~7GB, ale myślę, że warto, bo końcu jest za free, a w dodatku wciąga STRASZNIE! P.S. Wpadłem w dwa bagna: World of Tanks, a teraz w COH:Online. :) Edytowane 11 Stycznia 2011 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 trzeba bedzie sprobowac :) oj dawno juz nie gralem w coha dawnooo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPRT07 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Mam pytanie. Czy istnieje taka możliwość, żeby przenieść profil z jednego konta relic online do drugiego? Z góry dziękuję za wszelką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Mam problema. Odkurzyłem sobie płytkę z polską wersją CoH, wgrywam w kolejności patche 1.00->1.70 zainstalowany, ale już 1.70->1.71 nie chce się wgrać, bo krzyczy, że złą wersja (plik exe jest w 1.70). wtf? Patche ściągane z gram.pl --- Na stronie producenta jest patch 1.0->2.xx którego nie ma na gram.pl i zawiera już wszystki łatki razem wzięte. :] Edytowane 23 Czerwca 2011 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Odkopuję. Na steam pojawiła się oferta 2 ojro za ToV. Jeżeli mam dwie poprzednie części [PL] mogę wpisać na swoim koncie Relic cd-key z ToV zakupionego na Steam? Będzie to poprawnie działać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPRT07 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam, jestem posiadaczem gry Kompania Braci Złota Edycja, czyli mam podstawkę wraz z dwoma dodatkami. Moje problemy w użytkowaniu tej gry dotyczą kilku kwestii Pierwsza z nich jest samo logowanie. Dość czeto muszę podawać od nowa login wraz z hasłem, czasem nawet wkładać dodatkowo płytę z grą, aby potwierdzić oryginalność gry. Jest bardzo irytujące, gdyż oczywiście zaznaczam zawsze zapamiętaj moje ustawienia oraz wychodzę z gry nie przez menadżera zadań, tylko z głównego menu gry klikają opcje WYJDŹ z GRY. Drugi natomiast dotyczy samych serwerów. Otóż mam odblokowane porty w routerze oraz wyłączoną zaporę i antywiurusa, a co ciekawe czasem nie mogę się podłączyć do żadnego serwera ani samemu takowy tworzyć, gdyż gracze, którzy próbują dołączyć do mojego serwera otrzymują komunikat błąd routera. Co najgorsze po pewnym czasie w końcu wraca do normy. Nie ma żadnej reguły, po po prostu dzieje się to losowo i to mnie bardzo wkurczacza. Moja wersja gry to 2602 System W7 Home x64 Dodam jeszcze, że grałem w tą grę przed rokiem na tym komputerze w dodatku bez odblokowanych portów i nie miewałem tych problemów, tym bardziej jestem zdziwiony tymi nagłymi komplikacjami Posiadam stabilne stałe łącze i jestem podłączony przez ethernet z routerem Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 07.05.2013 serwery CoH będą migrowane na Steamworks. Więcej info tutaj: http://www.pcgamer.com/2013/04/23/company-of-heroes-migrating-to-steamworks-old-servers-closing-may-7th/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...