MaZZeo Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jakaim cudem? U mnie to góra minutka :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Właśnie pogrywam i musze przyznać, że dawno mnie tak gra nie wciągnęła. Tak właśnie powinni robić gry, filmowo, z rozmachem, żeby porywały. Ale mam niezły problem, bo nie mogę sobie poradzić z obroną Mortain. A właściwie wzgórza, bo samo Mortain jest dość łatwe do utrzymania. Cały czas brakuje punktów na zwiększenie ilości jednostek. Zanim obsadzę wszystkie stanowiska, to Niemcy już napierają. Można w tej misji w ogóle zrobić sobie czołgi? Bo samymi opancerzonymi wozami się tu nie wygra.... Jakie mieliście tu strategie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Ja gajac w COH szczegolnie w misjach dotyczacych obrony punktow zauwazylem jedna rzecz. Nawet jak sytuacja ma sie naprawde tragicznie i wydaje wam sie ze nawet nie ma co juz "dogrywac" tego do konca, - nie robcie tego. Grajcie dalej i prubojcie budowac odpierac ataki czym sie da. Sciagajcie wszystko co macie i desperacko broncie danego punktu. Zauwazylem bowiem, ze w sytuacjach podbramkowych determinacja i zawzietosc daje czasami zaskakujace efekty. Niemcy zwalaniaja, albo sie cofaja nieznacznie dajac cenny czas. Nie wiem czy to az tak wysublimowany zamysl programistow zeby nagrodzic gracza ktory sie nie poddaje mimo beznadziejnej sytuacji, czy tylko mialem takie szczescie. Ale ja grajac w COH dosiwadczylem ze 2 razy prawie "cudu nad wisla" :-) Edytowane 26 Listopada 2006 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 No to jest fakt. W wielu wcześniejszych misjach waliło się i paliło. Chaos był totalny, a jednak z beznadziejnej sytuacji się wychodziło. Ktoś może mówić, że to wada, bo zawsze się wygrywa. Ale prawda jest taka, że efektowność gry powala na kolana w takiej sytuacji. Tym razem jednak na jakieś dwie minuty przed przybyciem odsieczy i zakończeniem misji okazuje się, że na wzgórzu nie ma już moich żołnierzy, a zanim "doprodukuję" wsparcie w Mortain, jest już za poźno. Okazuje się, że flaga na wzgórzu została szczelnie otoczona masą piechoty i ze czterema czołgami. Muszę popróbować. Chyba artyleria ma w tej misji jakąś specjalną rolę, tyle, że cały czas brakuje "Munition", "Manspower" i takie tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Tryb MULTI jest rewelacyjny. Przeważnie jedna potyczka trwa od 1 do 2 godzin. Ale wczoraj grałem z gościem z Niemiec ponad 6 godzin :blink: i w końcu zona o 4 rano wykręciła mi korki. Dzisiaj jestem nieprzytomny ;-) Najlepsze są mapy na 8 osób w nic innego nie gram teraz tylko w to. REWELECYJNA gra czekam na jakiś dodatek. Może dodadzą Ruskich :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) pepek0206 juz nie pamietam bo dawno skonczylem w to grac ale pewnie nie wykorzystujesz "bonusow" jakie masz dostepne. Z punktow jakie ugrales mozesz sobie "przywolac" czolg lub cos innego co moze odwrocic losy bitwy. Ja czasami o tym zapominalem i dopiero jak sie zacinalem to sobie usiwadamialem ze nawet punktow nie przyznalem na jakis bonusik :-) Edytowane 26 Listopada 2006 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Udało mi się tę misje przejść w końcu. Niestety w niej jedyny przydatny bonus to możliwość zbudowania dodatkowych haubic o dużym zasiegu. Gra na dość częstej pauzie była tu niezbędna. Kluczem do sukcesu było szybkie reagowanie na atak nieprzyjaciela, bo niestety nie wszystkie nasze oddziały zauważają, że wokół nich świstają kule. Druga sprawa to sprowadzenie spod Mortain wsparcia artyleryjskiego i poszło gładziudko. Ale jak w następnej misji okazało się, że znów mam do czyniena z tym samym wzgórzem to mi się niedobrze zrobiło. Szczęśliwie tu bonusiki już były konkretne. Teraz As Tygrysów, który nie wydaje się specjalnie trudny gdyby nie liczyć jego mocnego pancerza i obstawy. Nie ma co, multiplayer trzeba obadać. W patchu dołożyli edytor map, który też wydaje się całkiem ciekawy. Nie wiem, czy źle czytam, ale z opisu do łatki 1.3 wynika, że można włączyć widok z perspektywy dowolnego żołnierza, ja tam jednak takiej opcji nie widzę... wie ktoś coś o tym więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginder Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 a ja sie mecze w misji gdzie trzeba zdobyc punkt na drugim koncu mapy w czasie 50 minut, jakies porady ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 a ja sie mecze w misji gdzie trzeba zdobyc punkt na drugim koncu mapy w czasie 50 minut, jakies porady ?:) ta misja to uderzenie ponizej pasa ze strony tworcow, niezle sie wnerwilem. Te 50 minut to fikcja.... jak mina to dalej grasz na luzie az skonczysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ostatnio przeszedłem sobie grę jeszcze raz na EXPERCIE grając tylko snajperami i robiąc same armaty :-) Komputer jest głupi jak but, gra na necie to dopiero zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 ta misja to uderzenie ponizej pasa ze strony tworcow, niezle sie wnerwilem. Te 50 minut to fikcja.... jak mina to dalej grasz na luzie az skonczysz...50min to chyba zeby medal zdobyc, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 No tak, ale medale w innych misjach dosyc prosto sie zdobywało, tutaj to trzeba byc jakims mistrzem starcrafta, zeby zrobic takiego rusha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 mi, z tego co pamietam zabraklo pare sekund (doslownie), zeby zaliczyc to w 50 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 hehe ja się na początku trochę ociągałem, gdy zostało jakieś 10 minut do końca posłałem w kierunku szczytu na hurra wszystko co miałem. Niestety obrona była zbyt potężna, żeby przebić się w 10 minut. Kolejne rzuty rozwiązały sprawę, ale medal poszedł w cholerę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 a mi brakuje jeden medal, aby miec wszyskie na hard :) 40 min na wzgorze to pikus przy 300 zabitych podczas obrony miasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 hehe ja się na początku trochę ociągałem, gdy zostało jakieś 10 minut do końca posłałem w kierunku szczytu na hurra wszystko co miałem. Niestety obrona była zbyt potężna, żeby przebić się w 10 minut. Kolejne rzuty rozwiązały sprawę, ale medal poszedł w cholerę. Hihi, widze, ze to popularna metoda :-) Mialem tak samo ;-) Braklo mi doslownie jednej jednostki, zeby zajac wzgorze o czasie, no a potem to juz nie bylo wazne ile minut minie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginder Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 mi, z tego co pamietam zabraklo pare sekund (doslownie), zeby zaliczyc to w 50 min. udalo mi sie !! kluczem do zwyciestwa bylo robienie czolgow, nie piechoty oraz szturm dluzsza "lewa" droga teraz bronie wzgorza ale z a2gim razem chyba przejde bez problemu :) oktos sie orientuje kiedy dodatek wychodzi ? :))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja też czekam na dodatek. Na razie wyszedł patch 1,4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Poszukuje sposobu na nieskonczonosc zasobow. Znalazem traner+12 do wersji 1,2 i na takiej wersji slychac komunikat ze kod zadzialal ale efektow brak. W wersji 1,3 jest nowy trainer ktory nawet nie komunikuje aktywacji kodu. Postepuje zgodnie z instrukcjami i nic. Probowalem tez programu game hack, ale tez bez rezultatow. Czy jest jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam! Czy ta gra będzie dobrze działała na takim komputerze jak w sygnaturce: Athlon XP 2400+ 1GB RAM Radeon 9800pro 128 mb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 myślę ze na medium detalach spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZZed Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Czy ta gra będzie dobrze działała na takim komputerze jak w sygnaturce: Athlon XP 2400+ 1GB RAM Witam! powinno bez problemu Mam takie pytanie czy gral ktos Niemcami bo wiem ze mozna No mam juz dziala to podczac potyczki trzeba tylko przy wyborze trudnosci wybrac "Zmien Pozycje" Edytowane 26 Grudnia 2006 przez ZZed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 wszystkie medale, poziom hard :) oj ciezko bylo. najdluzej mi zajelo zdobycie medalu w 4 misji - 300 polozonych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 polecam ciekawy obrazkowy test http://www.frosti.eu/coh.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Gram ostatnia misje i mniej wiecej mija 20 minut i wychodzi mi do windowsa i chce wysylac bald o takiej tresc \MY GAMES\COMPANY OF HEROES\WARNINGS.LOG \MY GAMES\COMPANY OF HEROES\CONFIGURATION.LUA \MY GAMES\COMPANY OF HEROES\1-6-2007_19_13_42_ERRORLOG.TXT \MY GAMES\COMPANY OF HEROES\1-6-2007_19_13_42_MINIDUMP.DMP mial ktos moze podobnu problem?? Mam zainstalowanego patcha 1.4 Edytowane 6 Stycznia 2007 przez zwierzak07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mi się tak robiło jak miałem za bardzo podkręconego procka. "odkręciłem" go trochę i problem zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tylko ze ja nie mam pdkreconego procka ani graficznej. Czyzby to oznaczalo koniec ktorejs czesci mojego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 EEE właśnie zresetowali wyniki :-) chodzę sobie na multi a tu wszyscy mają zerowe wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ciekawe czy beda jakies fajne dodatki, nowe kampanie itd. gierka ma naprawde niezly potencjal, prawie jak Blitzkrieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Moglby ktos wrzucic save'a na rapida z misji 15? Ewentualnie moze byc 13 lub 14. Stracilem savy a mam tylko nr 10. Sciagnalem unlockera i lipa. Medale odblokowane misje nie.....wczytalem save 10 to odblokowal misje od 10 w dol. Potrzebuje od 13 misji. Z gory dzieki. EDIT Poradzilem sobie sam. Skrot na pulpit i we wlasciwosciach: "C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" (spacja)-unlock_all_missions Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Monaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...