Mery Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Wlasnie za podobienstwo do W40K: Dawn of War CoH znalazlo sobie u mnie miejsce nigdy nie grywam w nic co sie dzieje w WWII ale jakos to mnie wciaglo na amen. BTW czekam na Dark Crusade PL :D. Co do plynnosci to pierwsze odpalenie gry bylo na sterach 84.21 i w tescie na low mialem average 8fps po zmianie sterow na 91.31 dalej mam 8fps tylko why? wszystko smiga jak pan bog przykazal tylko ta giera robi problemy. Patch 1.2 oczywiscie jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 .:Solid_Snake:. raczej watpie (ram) bo na x700 mobile 128mb w detalach edium-high gram w 1280x800 ale mam 2g ramu, a z ego co wiem gra lubi sobie wciagac "troche" ramu. Zreszta czego nie zassasz dema? Troche wazy ale warto sie przekonac na wlasnej skorze. Moim zdaniem warto nawet dlozyc ramu dla tej gry bo jest bardzo miodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ja na core duo 6300 oraz gf 7300gt gram ze prawie na maxa jedynie detale postaci na jakies 75 % oraz oczywiscie bez aa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Właśnie przeszedłem misje w St.Lo.Była troche jadka ale M4 z katjuszami zdobył dla mnie medal.Jakoś nim dojechałem i non stop ostrzał w medalową pozycje. Teraz nowe wyzwanie czyli zdobycie wzgórza 192 a na medal mam zdbyć w 40 min...huh zapowiada się cięzka przeprawa. I LOVE THIS GAME...wracam na front. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Właśnie przeszedłem misje w St.Lo.Była troche jadka ale M4 z katjuszami zdobył dla mnie medal.Jakoś nim dojechałem i non stop ostrzał w medalową pozycje. Teraz nowe wyzwanie czyli zdobycie wzgórza 192 a na medal mam zdbyć w 40 min...huh zapowiada się cięzka przeprawa. I LOVE THIS GAME...wracam na front. w 50 minut :] mi zabrakło 15 minut, moim zdaniem ciężko jest przejść ta misję w 50 minut :/ jest od cholery niemieckich czołgów i jerzdzą grupami po 3. problemem u mnie był permanentny brak amunicji, masz w pyte ludzi i paliwa, ale amunicji minimalnie. nie kupuj zwykłej piechoty, lepiej brać rangersów, maja bazooki i są calkiem całkiem kontra czołgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Kurna, przeinstalowalem drivery, odpalilem gre, test i wszystko działa elegancko. Zmieniłem ustawienia i znow test i kolejna zwiecha jak wczesniej. No co sie kur..a dzieje?! Patch dodalem, nic nie daje. WTF?! Aha i czy ktos moze mi wytlumaczyc czemu program zaleca ustawienia, przy ktorych test wypada ZLE?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Ile wy macie ustawione pamieci wirtualnej? ja mam 768 - 2500Mb a i tak gra moze sie zaciac ze wzgledu na brak pamieci :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Hmmm na moim kompie gram w medium detalach z AA i mam średnio ponad 30 fps, takze nie wiem o jakich kosmicznych wymaganiach mowicie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) tez tak macie, ze na drugiej mapie robi sie wrecz koorewski slideshow, mimo ze na omaha gra chodzila plynnie? :mad: :mad: :mad: Oczywiscie chodzi mi o ustawienia high-med, bo na low to chodzi cacy. Edytowane 16 Października 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ma ktos jakis patent zeby przejsc misje -kontratak pod mortain ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 w 50 minut :] mi zabrakło 15 minut, moim zdaniem ciężko jest przejść ta misję w 50 minut :/ jest od cholery niemieckich czołgów i jerzdzą grupami po 3. problemem u mnie był permanentny brak amunicji, masz w pyte ludzi i paliwa, ale amunicji minimalnie. nie kupuj zwykłej piechoty, lepiej brać rangersów, maja bazooki i są calkiem całkiem kontra czołgi. Gram na hard i jest 40 minut.Może zależne jest od poziomu trudności. Jak pisałeś faktycznie jest z "lekka" rzeznia.Wieczorem siąde i rozegram raz jeszcze...na medal? :wink: PARATROOPS ! OOOOHAAA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Solid - to ta misja w nocy? Tam mialem najmniej klatek jak na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 tez tak macie, ze na drugiej mapie robi sie wrecz koorewski slideshow, mimo ze na omaha gra chodzila plynnie? :mad: :mad: :mad: Oczywiscie chodzi mi o ustawienia high-med, bo na low to chodzi cacy. u mnie chodzi normalnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 tez tak macie, ze na drugiej mapie robi sie wrecz koorewski slideshow, mimo ze na omaha gra chodzila plynnie? :mad: :mad: :mad: Oczywiscie chodzi mi o ustawienia high-med, bo na low to chodzi cacy. Po podłożeniu min na drodze i wjechaniu na to konwoju troche klatkuje ale nie jest tak źle. Najlepsze są te cieżarówki a raczej niemcy wylatujący z nich po zderzeniu raz mi jeden wleciał w działo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Po podłożeniu min na drodze i wjechaniu na to konwoju troche klatkuje ale nie jest tak źle. Najlepsze są te cieżarówki a raczej niemcy wylatujący z nich po zderzeniu raz mi jeden wleciał w działo ;]jaka masz VGA? jakie ustawienia grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Ja mam ustawienia med high i ogolnie gra smiga dobrze ale jak wyzej napisalem w drugiej misji nie jest za ciekawie bo akcja dzieje sie w nocy i w porownaniu z reszta misji to framerate wypada blado. Wiec jezeli na podobnych ustawieniach masz tam slideshow (chodzi mi o laptopa) to nie ma sie co dziwic, bo u mnie tez nie jest wspaniale... Edytowane 16 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Ja mam ustawienia med high i ogolnie gra smiga dobrze ale jak wyzej napisalem w drugiej misji nie jest za ciekawie bo akcja dzieje sie w nocy i w porownaniu z reszta misji to framerate wypada blado. Wiec jezeli na podobnych ustawieniach masz tam slideshow (chodzi mi o laptopa) to nie ma sie co dziwic, bo u mnie tez nie jest wspaniale...nie nie, tu sie pytam o desktopa akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Ja mam ustawienia med high i ogolnie gra smiga dobrze ale jak wyzej napisalem w drugiej misji nie jest za ciekawie bo akcja dzieje sie w nocy i w porownaniu z reszta misji to framerate wypada blado. Wiec jezeli na podobnych ustawieniach masz tam slideshow (chodzi mi o laptopa) to nie ma sie co dziwic, bo u mnie tez nie jest wspaniale... jakim cudem zwalaniala ci 2 misja skoro u mnie wszystko prawie na high oprucz fizyki oraz postaci bylo ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Normalnie... zaraz jak ladujemy na mapie to trzeba jedno dzialo przeciwlotnicze rozwalic, jak ono pruje w gore i ja je zaczynam atakowac to nie mozna powiedziec ze gra chodzi plynnie... a tak poza tym to chodzi w miare ok ale widocznie gorzej od reszty misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Mam pytanko odnośnie ustawień grafiki: W ustawieniach Cieni mam wyłaczona opcje "Wysokie". Wie ktoś czy można to jakoś obejść wymyszajac te ustawienia na max ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Musisz modele dac na maxa - inaczej nie ustawisz tej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Co do plynnosci to pierwsze odpalenie gry bylo na sterach 84.21 i w tescie na low mialem average 8fps po zmianie sterow na 91.31 dalej mam 8fps tylko why? wszystko smiga jak pan bog przykazal tylko ta giera robi problemy. Patch 1.2 oczywiscie jest ;] Dziwne bo mi większość na med i kilka(chyba 3 opcje ale nie pamietam :P) na high ( cienie tylko of) gra śmiga elegancko w teście mialem avg:21Fps . Dodam jeszcze że gram na razie tylko w demo bo jeszcze u nas w sklepach nie ma pełnej <_< Tobie jako ze masz lepszego proca i patcha 1.2 gra powinna wrecz śmigac ;] PS. Stery mam 91.31 Edytowane 17 Października 2006 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Musisz modele dac na maxa - inaczej nie ustawisz tej opcji.Wszystko mam na maxa oprócz tekstur bo tylko na "wysokie" zamiast na "ultra". Mimo to nie jest aktywna ta opcja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Hmmm... to nie wiem. Moze te starsze radki maja jakies problemy z ustawieniem cieni bo z tego co ludzie pisza to wygladaja one kwadratowo i ogolnie czesto tutaj o cienie sie ludzie pytali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Tak trochę z innej beczki, dla wszystkich, którzy testują zabawki w trzydemarkach i wydaje im się, że są w 100% stabilne. Odpaliłem z ciekawości Performance Test i co jakiś czas zaliczałem zwisy. +0,025 na proca załatwiło sprawę. Ciekawe, a SP2004, Prime, itp. itd. biegały po kilkadziesiąt godzin bez błędów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 juz pisalem wczesniej o tym .ze ta gra lepiej testuje proca niz wszystkie prime,superpi,s&m razem wziete . jak jeszcze gralem na x2@3ghz , tak samo musialem podbic napiecie i to o 0,05 zeby wszystko smigalo bez zwiech.... wie ktos cos moze o jakis nowych kampaniach itp ? prawie nic nie gram -ale to mnie wciagnelo i chetnie pogralbym w wolnych chwilach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 tylko ze prime obciaza w danym momemcie tylko proca ;) a gra obciaza wszystko co jest najwazniejsze w kompie czyli: grafa, proc, pamiec. cienki zasilacz->napiecia leca w dol podczas takiego obciazenia i spadek napiecia na procu gotowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Przy takim Hicie prawdopodobnie bedzie mozna sie spodziewac jakis nowych kampani/dodatkow - moze 2 czesc ? To tylko moj tok myslenia wiec nie powolywac sie na mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 tylko ze prime obciaza w danym momemcie tylko proca ;) a gra obciaza wszystko co jest najwazniejsze w kompie czyli: grafa, proc, pamiec. cienki zasilacz->napiecia leca w dol podczas takiego obciazenia i spadek napiecia na procu gotowy ;)System testuje dla siebie, więc robię to dokładnie. Przeważnie leci wszystko, co mam w danej chwili pod ręką (SP2004 + rthdribl v.1.2 + MemTest 3.4), więc to raczej nie to. Tak czy inaczej warto odpalić gierkę żeby pomęczyć kompa, taki bardziej wymagający Cannon Fodder z możliwością budowy jednostek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Low detal ale i tak ladnie sie prezentuje :) - na mapkach 1v1 smiga w 2v2 juz troche gorzej ale i tak ladnie :) (jak wylacze cienie to nawet 3v3 da sie spoko grac) + 512 ram i bylo by cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...