Skocz do zawartości
LooCaS

Gdzie mozna kupic Athlon-yXP 1700+ B0 JIUHB???

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, nigdzie nima. Swoją drogą to ja czekam na JIUCB - zobaczymy jak się będzie kręcić na mojej starej płytce i Titanie :P

Hę?...JIUCB znajdziesz teraz wszędzie...JIUHB jest najnowaszą wersją z serii AXDA i kręci się najlepiej (juz to przerabiano tutaj i na zagranicznych stronach)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nigdzie nima. Swoją drogą to ja czekam na JIUCB - zobaczymy jak się będzie kręcić na mojej starej płytce i Titanie :P

Hę?...JIUCB znajdziesz teraz wszędzie...JIUHB jest najnowaszą wersją z serii AXDA i kręci się najlepiej (juz to przerabiano tutaj i na zagranicznych stronach)...

Oj przecie wiem :) Czekam dlatego, że kupiłem na Allegro i czekam na paczuszkę :D

A wyniki OC tego gościa na JIUHB były porównywalne z tymi na JIUCB, więc czekam na więcej testów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma ktoś może możliwości wymiany procka AXP 1800+ na T-Bred 1700+ 0.13 (seria - wiadomo).

Mam nowiutki AXP 1800+ AGOIA (w sklepie kosztuje więcej od 1700+) - procek właśnie wrócił z serwisu, ale okazało się, że z mobo coś nie tak, wiec jeszcze go nie używałem, a mobo pojechała do serwisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czegoś tu nie rozumiem, czemu wszyscy rzucają się na JIUHB jeżeli różnica przy maks. podkręcaniu wynosi zaledwie 100 MHz.

Mój JIUCB 5102 idzie mniej więcej tak:

www.republika.pl/uf_csclan/oc.JPG - więcej nie próbowałem z powodów chyba jasnych - nie mam odpowiedniego chłodzenia :D 1.69 to najniższe napięcie na jakim system się ładuje i da się cokolwiek robić choć stabilność w stresie jest praktycznie zerowa. 1.8 VCore pewnie zdało by egzamin, ale poczekam, aż zbuduję sobie własnego Water Coolera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maniac"]Czegoś tu nie rozumiem, czemu wszyscy rzucają się na JIUHB jeżeli różnica przy maks. podkręcaniu wynosi zaledwie 100 MHz.  

Mój JIUCB 5102 idzie mniej więcej tak:

www.republika.pl/uf_csclan/oc.JPG - więcej nie próbowałem z powodów chyba jasnych - nie mam odpowiedniego chłodzenia :D 1.69 to najniższe napięcie na jakim system się ładuje i da się cokolwiek robić choć stabilność w stresie jest praktycznie zerowa. 1.8 VCore pewnie zdało by egzamin, ale poczekam, aż zbuduję sobie własnego Water Coolera.

Aah ja chcę tego procka. Naprawdę nikt nie ma możliwości wymiany XP 1800+ na niego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi! Ja kupilem ostatnio A 1800+ za 290zł w Polbrasie i nawet nie spodziewalem sie, ale trafil mi sie ten lepszy model z "U" nie pamietam calego nr. seri (ale to ta ktora opisal Lisek), ale oto ten niewinny procek, pracuje wlasnie u mnie na 1937MHz (155x12,5 na 1,7V) i temp. na gownianym cpc w tej chwili 35C!!! :-) (internecik itd.)

Przy okazji mam pytanie, plytka moja MSI KT3 Ultra ma "bezpiecznik" soft. ze napiecie mozna podniesc jedynie o 0,1 wzgledem standardowego, w jaki sposob np. przez polaczenie mostkow moge je podniesc np. na 1,7 Prosze o jakis link czy cus. Z gory dzieki.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...