Skocz do zawartości
Robertcik

GF FX czy R9700PRO. wole R9700pro!!!!!!!!!!!!!!!1

Rekomendowane odpowiedzi

R9700 fajna karta ale FX pokaze co znaczy NV.

Prowokacja, a Wy sie dajecie wkrecac.

Na poczatku R9700 pro mialo miec 13k (przy 11,5k ti4600), a jednak jest znacznie lepiej.

A po czym wiem, ze to prowokacja ?

Bo wlaczylem sobie NFS w tym samym miejscu i mam taka sama jakosc jak na tym screenie z radeona. Moja karta do ti4200 od Winfasta (jakbym kiedys podpis zmienil :P ).

nie jestem pewien, ale moze to byc kwestia wylaczonego vsync. moze?

zreszta co to za podnieta screenami, nawet nie ma pewnosci, czy sa robione na fxie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO Nv sie podniesie, to przejsciowe ale R9700 jest cichszy :D i chyba dla tego bym teraz wziol ATI :-D. Bo ten OTES[nazwa chlodzenia, abit to stosowal w 4200 :)] z fx to przesada :-)

IMO NV ROX :D

IMO ten 9700 od TYAN tyz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, no ludzie, dajecie się mamić jak dzieci. Jak świat długi i szeroki to wszyscy wiedzą ,że i tak w końcu wyjdą nowe Detonatory do GFX i większość problemów zniknie a może i wydajność podskoczy. Pamiętacię stery serii 2.xx i 3.xx i jak wzrosły wyniki GF-ów na 4.xx? Więc jasne jaki słońce, że choć tylko trochę, ale jednak GFX daje miejscami po [gluteus maximus] ATI. Do czasu, owszem niech no tylko wyjdzie R350. Ale gdybanie, gdybaniem. A co do suszarki, to kto słucha kompa jak młóci w FPP :D Za to przy odłuchu muzyki otrzymujemy wspaniałą namiastkę,życia na wsi. Traktory, kombajny, glebogryzarki. No co nie zadowoleni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech tylko wyjda jakies lepsze stery.. a wszystko bedzie cacy :) nigdy nie mialem przekonania do radkow... popatrzcie na forum i zobaczcie ile osob zglasza problemy zwiazane z radkami a ile z nvidia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech tylko wyjda jakies lepsze stery.. a wszystko bedzie cacy :) nigdy nie mialem przekonania do radkow... popatrzcie na forum i zobaczcie ile osob zglasza problemy zwiazane z radkami a ile z nvidia :)

Hehe, proste jak sznurek w kieszeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...