irnlng Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 R9700 fajna karta ale FX pokaze co znaczy NV. Prowokacja, a Wy sie dajecie wkrecac. Na poczatku R9700 pro mialo miec 13k (przy 11,5k ti4600), a jednak jest znacznie lepiej. A po czym wiem, ze to prowokacja ? Bo wlaczylem sobie NFS w tym samym miejscu i mam taka sama jakosc jak na tym screenie z radeona. Moja karta do ti4200 od Winfasta (jakbym kiedys podpis zmienil :P ). nie jestem pewien, ale moze to byc kwestia wylaczonego vsync. moze? zreszta co to za podnieta screenami, nawet nie ma pewnosci, czy sa robione na fxie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 IMO Nv sie podniesie, to przejsciowe ale R9700 jest cichszy :D i chyba dla tego bym teraz wziol ATI :-D. Bo ten OTES[nazwa chlodzenia, abit to stosowal w 4200 :)] z fx to przesada :-) IMO NV ROX :D IMO ten 9700 od TYAN tyz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 na perwszych gf 3 byly wyniki w 3dmarku 2k1 jakies 5000 przy procku 1500 a teraz jest ponad 8000 poczekamy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nie, no ludzie, dajecie się mamić jak dzieci. Jak świat długi i szeroki to wszyscy wiedzą ,że i tak w końcu wyjdą nowe Detonatory do GFX i większość problemów zniknie a może i wydajność podskoczy. Pamiętacię stery serii 2.xx i 3.xx i jak wzrosły wyniki GF-ów na 4.xx? Więc jasne jaki słońce, że choć tylko trochę, ale jednak GFX daje miejscami po [gluteus maximus] ATI. Do czasu, owszem niech no tylko wyjdzie R350. Ale gdybanie, gdybaniem. A co do suszarki, to kto słucha kompa jak młóci w FPP :D Za to przy odłuchu muzyki otrzymujemy wspaniałą namiastkę,życia na wsi. Traktory, kombajny, glebogryzarki. No co nie zadowoleni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 niech tylko wyjda jakies lepsze stery.. a wszystko bedzie cacy :) nigdy nie mialem przekonania do radkow... popatrzcie na forum i zobaczcie ile osob zglasza problemy zwiazane z radkami a ile z nvidia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 niech tylko wyjda jakies lepsze stery.. a wszystko bedzie cacy :) nigdy nie mialem przekonania do radkow... popatrzcie na forum i zobaczcie ile osob zglasza problemy zwiazane z radkami a ile z nvidia :) Hehe, proste jak sznurek w kieszeni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiub Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A ja i tak stawiam na GFX! Wyjdą nowe stery to ATI sie straci, bo z niego niewiele da sie juz wycisnac. Wszystko przed Nvidia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...