thunder_pl Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Przyjrzałem się temu tastowi: http://www.short-media.com/review.php?r=230 przyznam, że wyniki są dosyć zaskakujące. Czy według was dobrym rozwiązaniem byłoby zamontowanie jednego wentyla 80 z tyłu, jednego 80 z przodu i jednego 120 na górze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 IMO głośne i dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jak chcesz sie bawic w ciecie topu dla 120mm to droga wolna. 2x80mm i porzadek w kablach to zysk jakis 3~5*C w stresie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 zamontowałem thermalright'a si-97 na paście artic ceramique i temp w idle ma ~ 47*. Muszę zrobić jakieś chłodznie obudowy, bo na razie nie mam żadnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 To zacznij wlasnie od prawidlowego ulozenia kabli - tasmy pozaginac, przewody od usb przykleic do scianki, kable z zasilacza wsadzic w jakies oplotki... A dopiero potem montaz wiatrakow na froncie i tyle. I zebys mial sensowna bude - otwor na wentyl to otwor a nie kawalek blachy i dziury po drobnym srucie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...