Siv Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 W artykule http://www.tweak.pl/artykul/geforce jest napisane jak zostal przetaktowany GeForce 2 MX. Przetaktowalem swojego tak samo i zaczal szalec :roll: . Moze jakies sprostowanie :? ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Kolego, to ze im sie udalo nie znaczy ze tobie tez podkreci sie tak samo ! To nie tak, czesto nawet 2 takie same modele kreca sie inaczej. Ganice podkrecenia ustalasz sam, indywidualnie dla kazdej grafy. Moja na przyklad kreci sie tez nizej niz ta w tescie, a mam prawie 1200 pkt wiecej w 3DMarku 2001. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja mam Winfasta, juz sie na niego wkurzam, lekko podkrecilem i wyskakuja mi jakies kropeczki, kwadraciki, skad to sie ku... bierze :evil: :x :? ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 kropeczki i kwadraciki to są artefakty, czego wynikiem jest przetaktowanie grafiki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a moze chlodzonko bys zmienil na wydajniejsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 hmm.. a to ja mam inszy probl. mam gf2mx200 64 siakis noname totalne "elephant" czy inny ciach! :D sprawa ma sie tak ze radiator z wiatraczkiem odpadl po miesiacu od zakupu.. po dzis dzien chodzi toto gole bez zadnego chlodzenia( pomijam ten syf na czipie co zostal.. jakis klej guma czy inne takie fuu..) na standardowym ( wp power stripa 147/147) moge to ustrojstwo przestawic na 200/195 ... i eho.. skala suwaczka sie konczy .. da sie to jakos "dalej" pociagnac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...