kuruś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam! Tak przeglądam nasze nowe subforum Sport w celu znalezienia jakiegoś info na temat żużlu, ale właśnie nic nie ma. Więc postanowiłem założyć temat. A co mnie na to pokusiło, a to, że dzisiaj jest jakiś Grand Prix Włoch i ojciec już obstawia TV taki maniak z niego razem ze sąsiadem. A mnie właśnie to jakoś tak nie kręci. Chciałbym poznać wasze opinie na ten temat, a może w końcu kiedyś się wybiorę na taki żużel z kumplem, który jeździ cały czas. Zapraszam do dyskusji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Żużel to podstawa. Dziś to samo Grand Prix będę oglądał, a jutro w realu na naszym pięknym stadionie. Ważny pojedynek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Już się zaczęło idę luknąć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Już się zaczęło idę luknąć :wink:What? Gdzie ty to oglądasz. Przecież na TVP1 to jest o 23.40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Canal+ Sport2, na żywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Dawniej lubiałem popatrzec a teraz to już nie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 No Scott Nicholls na drugim miejscu. Jego dobra forma mnie cieszy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No, co jest Panowie nikt z forum się żużlem nie interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No ładnie się ostatnio skończyło. Jesteśmy w barażach B) :D Za tydzień w długi weekend dwa ważne spotkania :rolleyes: Nie moge się doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ...a jutro w realu na naszym pięknym stadionie...A skąd jesteś? Ostrów? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) hehe żużel to jest coś :D :D :D ale widwidzę, że tym forum małe zainteresowanie tym sportem może dlatego że większość się obawia pseudokibiców i po prostu dla swojego dobre nie chodzi na żużel? Edytowane 14 Października 2006 przez -=virus=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 eee tam na zuzlu nie ma pseudokibicow, a przynajmniej nie az tylu co na pilce ;p a tak wogole to teraz najciekawszy okres w zuzlu ;] no moze zaraz po play offach ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 To chyba u Ciebie niema przyjedź do Ostrowa a zobaczysz, co się dzieje hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 O prosze mój ukochany sport (na syadion chodze od 20 lat) zagościł na Pure PC. Teraz to będzie przerwa zimowa więc nie za bardzo będzie o czym pisać, ale od kwietnia :wink: . ----Stal Rzeszów---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja sie za bardzo zuzlem nie interesuje, ale mam ojca i dziadka maniakow zuzla :wink: Chociaz na treningi lubie chodzic, bo moja szkola jest zaraz kolo stadionu stali :D sztandar z jakiej czesci Rzeszowa jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Na żużel trzeba iść na live, bo w tv to nie ma tego klimatu. Jak dla mnie piękny sport, non stop akcja. >>>Jaskółcze gniazdo<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) No, co jest Panowie nikt z forum się żużlem nie interesuje? ja tam panie jak tylko widze plakaty, że będzie meczyk w żużlu to siadam na rower i jadę w dzicz ... mieszkam 300 metrów od stadionu i łeb mi często pęka od hałasu i od smrodku etanolu .... ale generalnie bardzo fajny sport .. we Wro oglądałem swój pierwszy meczyk speedwaya a tutaj jeszcze nie :P a przecież mamy tutaj najdłuższy tor w Polsce ... i do tego z żużelkiem a nie jakieś żółte hovno :P wiecie gdzie to jest ?? :D Poza tym przestałem się interesowac w ogóle jak nasz trener i zawodnik zarazem miał wypadek w zeszłym sezonie :( szkoda Wilka z Wilków :| Edytowane 4 Grudnia 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Fanastyczny zuzel byl dzisiaj w Lesznie. Niestety nie moglem tam byc, ale po powtorce w tvp3 strasznie zaluje ze jednak nie poswiecilem sie i nie pojechalem na drugi koniec Polski. Niesamowity Kasprzak i te akcje Balinskiego ... ahhh cudo! No i najwazniejszy koncowy sukces czyli Druzynowy Puchar Swiata. Wszyscy narzekamy ze nie mamy IMŚ, ze tylko Gollob trzymal fason w SGP a tu sie okazuje ze kolejny DPŚ dla nas :] Edytowane 21 Lipca 2007 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ostatni bieg z dzisiaj polonia vs myszki miki MOC!!!!!!1 xD takiego wybuchu radości nie było nawet jak u nas Tomek zdobywał GP zapraszamy motomyszy na baraze xDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 sczesliwie zremisowaliscie ten mecz ;] ale z czego sie tak cieszyliscie? ze nie pregraliscie? czy z czego? bo gdyby zielonka wygrala jechalibyscie z tarnowem, a zielonka wcale slabsza od tarnowa nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...