11latek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mam mysze Logitech MX1000, i podczas grania w dooma 3 myszka zasypia na kilka sekund, nie wiem co się dzieje ?? Czy jest na to rada ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Mam mysze Logitech MX1000, i podczas grania w dooma 3 myszka zasypia na kilka sekund, nie wiem co się dzieje ?? Czy jest na to rada ?? Tak kupić nową myszkę, może odbiornik coś ci świruje Edytowane 31 Lipca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Polaczona przez usb czy ps2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 nie dość że archeologia to teraz coś z zupełnie innej beczki.. szukam jakiejś porządnej bezprzewodowej myszy z kilkoma programowalnymi przyciskami. Wymogi spełnia kilka logitechów i microsoftów z przedziału 100-160zł, m.in mx1000 Więc pytanie do właścicieli takich myszek. Czy da się łatwo przeprogramować przyciski spod kciuka (przód, wstecz, zmiana aplikacji) oraz zoom? Przyzwyczaiłem się do dwukliku u góry i kopiuj/wklej pod kciukiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...