kurdefelek Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 czy karta TV satelitarnej można podłączyć do zwykłej anteny albo coś skombinować żeby normalnie odbierał kanały ???????? 2 pytanie czy na PC można emulować gry Java, te które sa sprzedawane na komórki. i czy ewentualnie da się z nich zrobić screeny ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 czy karta TV satelitarnej można podłączyć do zwykłej anteny albo coś skombinować żeby normalnie odbierał kanały ???????? 2 pytanie czy na PC można emulować gry Java, te które sa sprzedawane na komórki. i czy ewentualnie da się z nich zrobić screeny ??? co do anteny, to nie wiem, ale to jest raczej nie realne żeby bez ant. sat. odbierać programy z sat. Aplikacje java z telków na 100 % można odpalać na kompie, poszukaj coś o tym na google.pl, a jak byś nie znalazł to poszukam ci emulatora javy Siemens (Siemensy przez długi okres czasu naprawiałem i trochę testowałem więc wiem że się na pewno da to zrobić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 czy karta TV satelitarnej można podłączyć do zwykłej anteny albo coś skombinować żeby normalnie odbierał kanały ????????Absolutnie niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...