kurczak80 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Witam czy w cenie 295 zł dostane coś lepszego od tego zasilacza http://www.allegro.pl/item116187899__enerm..._eps_sata_.html Interesuje mnie cisza i moc na przyszłość bo mój szef był najgłośniejszy z całego zestawu z sygnaturki. Edytowane 30 Lipca 2006 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 jeden z najlepszych w tej cenie !!! ewentualna konkurencja to seasonic 430W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 topower p3 powinien być cichszy i nieco miocniejszyu ale ksotuje nieco więcej a nie ma odpinanych kabli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 No bardzo podoba mi się to że ma odpinane kable i jest przyszłościowy bo wtyk zasilający 12v 8 pinowy i 2x pciexpress.Musz sie szybko skontaktować z Zenfistem czy coś obniży bo mam zaufanie do ich sklepu a mają go za 309zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja rowniez planuje go kupic, mysle ze to dobry zakup gdyz pare osob z tego forum polecilo mi go, wiec ja chyba tez to moge zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Bardzo dobry zasilacz. Radzi sobie bez problemu ze sprzętem z siga. Jeśli chodzi o jego głośność, to jej praktycznie nie ma. Sam możesz regulować ją, bo kabel od wentylatora podpina się pod płytę główną lub potencjometr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Jak się pytałem Zenfista o ten zasilacz to powiedział mi, że dużo ich wraca na serwis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Jak się pytałem Zenfista o ten zasilacz to powiedział mi, że dużo ich wraca na serwis...Na moim sprzęcie to nie powinien sie nawet spocić także nie wiem co tam może nawalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zasilacz nie musi koniecznie paść od za mocnego sprzętu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Mój się sprawuje świetnie. Świetnie trzymna napięcia. A jesli chodzi o cenę, to w Siriusie dostałem go za 300zł. Tyle że nie ma go na stronie, musiałem zapytac gościa w sklepie. Ale może i na necie byś sie czegoś dowiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 no jak dużo wraca na serwis ale przeciez jest gwarancja i to chyba door to door wiec to raczej nie problem a poza tym jak jakas wada konstrukcyjna to pewnie wkrotce ja wyelimuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dobra enermax zamówiony i przelew zrobiony w zenfist.pl troszke drożej ale jutro już zostanie wysłany a śpieszy mi sie troszke bo swojego szefa wysyłam do nowego właściciela we wtorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Miałem tego Enermaxa wprawdzie tylko parę dni (składałem kolesiowi kompa) i muszę powiedzieć, że zostawił na mnie pozytywne wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dobra enermax zamówiony i przelew zrobiony w zenfist.pl troszke drożej ale jutro już zostanie wysłany a śpieszy mi sie troszke bo swojego szefa wysyłam do nowego właściciela we wtorek.Żebyś się nie zdziwił... dobra już nic nie mówie, bo będzie że wypominam komuś... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Żebyś się nie zdziwił... dobra już nic nie mówie, bo będzie że wypominam komuś... :lol:Kurcze musi jutro wyjśc bo cienko będzie ze mną mam zapewnienie samego Zenfista licze na nich.Każdemu może się cos zdarzyć ale sklep ma bardzo dobrą opinie zresztą fandera 120mm zamawiałem to od razu wysłali i nie było problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...