towelie_ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Ja mialem wczoraj szczescie zobaczyc w Krakowie Porsche Cayenne i Alfa Romeo Brera - piekne auto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Ostatnio jak przejzdzałem koło komisu na Okęciu przy lotnisku to stała żółta Honda NSX - super autko Edytowane 25 Września 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 zapomniałem dodać: Katowice: Stare 911 + nówka (chyba 2005) Bytom: Boxter :] Zabrze: Boxter i nowe 911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Porszaków ci u nas dostatek, także do egzotyki bym nie zaliczał ale znalezienie starszych modeli np: 911 Carerra RS 2.7L czy 912 to już niemały wyczyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Moim zdaniem to jest bardziej egzotyczne niż te inne bryki ;] To pierwsze zdjęcie robione przez szybę autokaru więc co sie tam odbiło. Edytowane 25 Września 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Ja w ciągu godziny tak sie naogladałem egzotyków ze hoho, w maju byłem w niemczech i wybrałem sie z kuzynem do salonu ferrari :)... masakra były tam chyba wszystkie modele ferarii jak Ferrari Enzo w którym siedziałem :) ( co za uczucie siedziec w aucie za ponad 1 mln zł :-P ) jak i Rolls-Royce Phantom w którym rózwniez maiłem okazje siedzić :) były jaguary, jakiś bentley za 250tys euro, hamery, mercedesy, i skoda octawia II 1.9 TDI :-P Edytowane 25 Września 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 tja tyle że jakbyś chciał kupić enzo to tylko używane... no chyba że będziesz miał szczęście i ferrari poprosi cię, żebyś kupił :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Dublin, przedłużony hammer z imprezką w środku, dokładnie jakieś dziewczyny urządziły sobie wieczór panieński. Skrzydlna, stary Opel kadet, piękny co? :D @Niemiec, spoko prowadziłem tylko małe boje z nową wersją Opery ;) Edytowane 26 Września 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 nauczcie sie fotki z imageshacka wstawiac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 o przedłużonego hummera też widziałem na śląsku :] (już nie pamiętam gdzie - chyba przejeżdżał koło mojej budy xD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 u mnie ostanio na osiede sie wprowadzil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 ha xD wczoraj widziałem Dodge RAM xD kolor taki srebrnawy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 u nas w Miasteczku pojawił się ostatnio piękny czerwony Cayman :) co przejeżdżam to wlepiam gały... pikna fura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 To się nazywa KREDENS. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 ktos tu cos mowil o corvette? ;) i jeszcze takie ciekawe volvo ;) oba zdjecia zrobione w Szwecji, generalnie sporo tam starych amerykanskich fur jezdzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Powiedzmy sobie szczerze - to co w Polsce mozna nazwac samochodem egzotycznym jest samochodem dla ludzi srednio-zamoznych w krajach zachodnich. Takiego np. Boxtera to sie przeciez w GB czy Niemczech co chwila widuje. Jak byłem na wakacjach w Bournemouth (2 lata temu) to w jeden dzień widziałem na ulicy: Murcielago, Countacha (alez to glosne, jak przejezdzal to nie bylo slychac nic innego) RR Phantoma, F430, jakiegos Morgana (nie znam ich modeli, wiem ze kiedys w Top Gear byl), Lotusa Exige i porchakow od cholery (niestety glownie Boxtery). We włoszech na parkingach w okolicach Watykanu tez se mozna poogladac :lol: . W Monako Lambo i Ferrari stoją na praktycznie kazdym parkinkgu (no ale to troche inna bajka). Imho topic miałby wiekszy sens, gdyby wymieniac tylko samochody widziane w Polsce. Przykładowo ja w wawie widzialem: Vipera, Testarosse, kilka Mustangow (i stare i nowe), Corvetty, Cayenne i inne porchawki to chyba kazdy kto mieszka w wawie przyzna, ze sie widuje dosc czesto. Do tego dochodza jakies Tuaregi i inne drogie zabawki, ktorych nie nazwałbym egzotycznymi. Szczerze mówiac to wiekszosc tego co wymieniacie tez nie nazwalbym egzotycznym (no moze z wyjątkiem Carrery GT i Enzo). Dla mnie egzotyczne samochody to Saleen, Koenigsegg, McLaren F1, Maybach Exelero (tego sobie kupie w pierwszej kolejności jak sie dorobie;]), Veyron itp. Niestety zadnego w Polsce nie widzialem (Carrere GT w Dreznie - w butelkowo-zielonym wyglada imho swietnie);] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 W piątek w tamtym tygodniu widziałem taką furę: W kolorze rózowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 wczoraj widziałem granatowego Astona DB8 na rondzie grzegórzeckim w Krakowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 U siebie w mieście mam jednego lincolna w wypożyczalni, drugiego ma wujek kolegi, ale raz go widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Lincoln stał na parkungu koło mnie (obok samochodu ojca) przez chyba 10 lat - potem gdzies zniknał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 A takiego widziałem: tylko, że zielno-białego takiego ale czarnego Podobnie jak lukmek takiego caddilaca też różowego I taką taxi: Wszystkie we wrześniu podczas otwarcia Centrum Mody w Wrocławiu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) takiego busa widzialem ostatnio :> chyba muzeum motoryzacji w otrebusach go ma Edytowane 12 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 U mnie ostatnio pojawiły się 2 fajne samochody: infiniti g w sedanie (nie jestem w 100% pewien co do modelu bo widziałem to kilka razy w nocy, ale samochód robi wrażenie) i Toyota Avalon(nowa) ogólnie są to dość podobne auta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ostatnio się zakochałem w tym: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1506248 Szkoda że czyma tak cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Trzyma cene? Przecież to całkiem noralna cena za luksusowe(absolutnie najwyższa półka), ~10 letnie auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ojciec kumpla ma takiego merca :> czasem jezdzi nim sluchajac muzyki powaznej i wszyscy sie na niego patrza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Panie i Panowie ! Gdyby ktoś zobaczył w naszym pięknym kraju DeLorean'a ( tak, tak, ten z BTTF ) to pilnie proszę o kontakt. W Polsce są przynajmniej dwa - jeden pod warszawą a drugi gdzieś na mazurach ( dane z 2002 roku, bo wtedy miałem straszną zajawe na znalezienie tego autka ). Chciałbym sobie chociaż zdjęcie w takim zrobić ! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Widziałem kilka lat temu w Kazimierzu Dolnym; biały, miał kartkę 'sprzedam' za szybą. Na warszawskich blachach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 wczoraj wieczorem zauważyłem Pontiaca Firebirda :] rocznik nieznany :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 wczoraj wieczorem zauważyłem Pontiaca Firebirda :] rocznik nieznany :]Egzotyk jakich mało:> » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sorry, ze sie nabijam, ale nie moglem sie powstrzymac:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...