Skocz do zawartości
thuGG

Ciekawe / egzotyczne auta jakie widzieliscie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Moim zdaniem to jest bardziej egzotyczne niż te inne bryki ;] To pierwsze zdjęcie robione przez szybę autokaru więc co sie tam odbiło.

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ciągu godziny tak sie naogladałem egzotyków ze hoho, w maju byłem w niemczech i wybrałem sie z kuzynem do salonu ferrari :)... masakra były tam chyba wszystkie modele ferarii jak Ferrari Enzo w którym siedziałem :) ( co za uczucie siedziec w aucie za ponad 1 mln zł :-P ) jak i Rolls-Royce Phantom w którym rózwniez maiłem okazje siedzić :) były jaguary, jakiś bentley za 250tys euro, hamery, mercedesy, i skoda octawia II 1.9 TDI :-P

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dublin, przedłużony hammer z imprezką w środku, dokładnie jakieś dziewczyny urządziły sobie wieczór panieński.

Skrzydlna, stary Opel kadet, piękny co? :D

@Niemiec, spoko prowadziłem tylko małe boje z nową wersją Opery ;)

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy sobie szczerze - to co w Polsce mozna nazwac samochodem egzotycznym jest samochodem dla ludzi srednio-zamoznych w krajach zachodnich. Takiego np. Boxtera to sie przeciez w GB czy Niemczech co chwila widuje. Jak byłem na wakacjach w Bournemouth (2 lata temu) to w jeden dzień widziałem na ulicy: Murcielago, Countacha (alez to glosne, jak przejezdzal to nie bylo slychac nic innego) RR Phantoma, F430, jakiegos Morgana (nie znam ich modeli, wiem ze kiedys w Top Gear byl), Lotusa Exige i porchakow od cholery (niestety glownie Boxtery). We włoszech na parkingach w okolicach Watykanu tez se mozna poogladac :lol: . W Monako Lambo i Ferrari stoją na praktycznie kazdym parkinkgu (no ale to troche inna bajka). Imho topic miałby wiekszy sens, gdyby wymieniac tylko samochody widziane w Polsce. Przykładowo ja w wawie widzialem: Vipera, Testarosse, kilka Mustangow (i stare i nowe), Corvetty, Cayenne i inne porchawki to chyba kazdy kto mieszka w wawie przyzna, ze sie widuje dosc czesto. Do tego dochodza jakies Tuaregi i inne drogie zabawki, ktorych nie nazwałbym egzotycznymi. Szczerze mówiac to wiekszosc tego co wymieniacie tez nie nazwalbym egzotycznym (no moze z wyjątkiem Carrery GT i Enzo). Dla mnie egzotyczne samochody to Saleen, Koenigsegg, McLaren F1, Maybach Exelero (tego sobie kupie w pierwszej kolejności jak sie dorobie;]), Veyron itp. Niestety zadnego w Polsce nie widzialem (Carrere GT w Dreznie - w butelkowo-zielonym wyglada imho swietnie);]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie ! Gdyby ktoś zobaczył w naszym pięknym kraju DeLorean'a ( tak, tak, ten z BTTF ) to pilnie proszę o kontakt. W Polsce są przynajmniej dwa - jeden pod warszawą a drugi gdzieś na mazurach ( dane z 2002 roku, bo wtedy miałem straszną zajawe na znalezienie tego autka ). Chciałbym sobie chociaż zdjęcie w takim zrobić ! :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj wieczorem zauważyłem Pontiaca Firebirda :] rocznik nieznany :]

Egzotyk jakich mało:>

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Sorry, ze sie nabijam, ale nie moglem sie powstrzymac:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi