Skocz do zawartości
thuGG

Ciekawe / egzotyczne auta jakie widzieliscie

Rekomendowane odpowiedzi

jak mieszkalem w innym miescie, mozna powiedziec, ze prowincji, bo tylko 18k mieszkancow to bylo tam z 5-8 fireblade czy jak tam akurat firma-corka je nazywa. w miejscu gdzie teraz mieszkam to na nie nawet nie zwracam uwagi z racji innych fajniejszych zabawek, ktore przemieszczaja sie po ulicach mojego miasta z rejestracja zaczynajaca sie od NO lub NOL ( warminsko-mazurskie miasto Olsztyn / warminsko-mazurskie powiat Olsztyn).

nawet infinity fx przestalo byc dla mnie egzotykiem, bo w ol jezdzi ich z 5 sztuk nie liczac murano...

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Silesii w katowicach na wystawie się 'kręciło' dziś żółte Lamborghini

galardo :) Piękna sprawa i jakies 20 osób stało i robiło fotki telefonami ;]

ale jak gość wszedł zapalił to i nacisnął gaz to taki ryk że nie szło wytrzymać :D

ale autko robi świetne wrazenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie ! Gdyby ktoś zobaczył w naszym pięknym kraju DeLorean'a ( tak, tak, ten z BTTF ) to pilnie proszę o kontakt. W Polsce są przynajmniej dwa - jeden pod warszawą a drugi gdzieś na mazurach ( dane z 2002 roku, bo wtedy miałem straszną zajawe na znalezienie tego autka ). Chciałbym sobie chociaż zdjęcie w takim zrobić ! :D :D :D

nie wiem gdzie teraz sie znajduje ale robilem to zdjecie w kazimierzu dolnym jakies 4 lata temu

post-8597-1162986583_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weekendowa wycieczka do Berlina :wink:

Ferrari 328 GTS

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Ferrari Challenge Stradalle

(nawet cena była podana €172.000 :lol:)

Bentleye dwa :-P

I na koniec gwóźdź programu - tutaj to całą wystawę obśliłem :rolleyes:

Jedno z wieeelu zdjęć ustawiane losowo na tapecie :rolleyes:

Od wszelakiej maści posche czy nowej S-klasy to oczopląsu można dostać, tyle tego jeździ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem kiedyś ogłoszenie firmy (ze Śląska), oferującej ściągnięcie na zamówienie Veyrona - 6,5 mln zł.

Natomiast 15 minut temu natknąłem się na czarnego Bentleya Continentala GT na niemieckich blachach. Pewnie nadal stoi zaparkowany przed pewną restauracją w Warszawie, przy skrzyżowaniu Al. Niepodległości i Madalińskiego. Niestety nie miałem przy sobie cyfraka, a z komórki to [gluteus maximus] a nie zdjęcia wychodzą :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten bugatti to prototyp jest, gdzies on tym czytalem z ciekawosci (w porownaniu do bugatti w produkcji ten ktorego zdjecia dales ma nieco inny tyl i brak spojlera) .. w weekend sprobuje wkleic zdjecia z salonow lamborghini, ferrari, maseratti, porshe oraz aston martin z okolic mojej szkoly ;D

Edytowane przez phase

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phase: on ma podnoszony spoiler

Wersja produkcyjna posiada podnoszony spojler, ale nawet gdy jest zlozony to widac jak wystaje. Zdjecia, ktore wkleil LordFury przedstawiaja prototypowa wersje Verona.

Tu jest wersja produkcyjna z opuszczonym spojlerem:

http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y&am...o=16/4%20Veyron

EDIT: literowki

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj podczas nocnego powrotu z imprezy przemknął obok mnie Aston DB9. Na Puławskiej w Warszawie - nie słyszałem do tej pory, żeby jakiś "na stałe" jeździł, wiec podejrzewam, że na zachodnich blachach. Niestety nie zauważyłem, na jakich dokładnie => dość szybko leciał + spora ilośc trunków jęczmiennopochodnych z mojej strony zrobiły swoje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyraźnie napisałem... <_<

miałem przyjemność jechać razem z nim na Św. Marcina w godzinach szczytu :rolleyes:

To chyba wszystko wyjaśnia ?

Dla nie znających Poznania. Św. Marcin to jedna z głównych ulic tego pięknego miasta, więc jak szybko mogłem z nim jechać jeśli to były godziny szczytu ? :wink:

Edit: Co do wrażeń, to myślałem, że będzie twardziej. Siedzenia w zależności od ustawienia mogą być komfortowe jak kanapa lub twarde jak rajdowy kubełek. Zawieszenie ładnie wygarnia nierówności więc nie było źle, przynajmniej z takimi prędkościami

Edytowane przez ShaDiQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio koło mojego bloku pomyka sobie srebrna corvette :rolleyes: śmiesznie wygląda jak z prędkością 2 km/h pokonuje próg zwalniający (jak on sie tam mieści?? :blink: ) kiedyś koło rynku w Krakowie widziałem Czarniutką Carrere GT, auto robi wrażenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Dzisiaj na Rakowieckiej przy skrzyżowaniu z Wiśniową jadącego AM DB9 nie będącego na PL tablicach, w Top Gear był taki duży a tak naprawdę to mały on jest ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj - najnowsza S klasa merca :]

przedwczoraj - Chrysler 300C z przodem robionym ala Continental GT + 20 cli chromowe lacie :] lakier czarny taki lekko metaliczny + wszystko co się dało (w granicach rozsądku) chrom :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amerykanski Schoolbus w odswiezonej wersji tu pracuje dla jakiejs akcji chrzescijanskiej

Dołączona grafika

Jakis stary wjoskowy Renault, "na oko" lata '60 moze poczatek '70

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Chevrolet Corvette StingRay C2 'Split Window' okolo 1963r. , z naklejek wynikalo ze aktywnie startuje w roznych imprezach niestety warunki oswietleniowe byly fatalne, zwlaszcza dla poczatkujacego fotoamatora.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ford Pick Up nie mam pojecia co to za rocznik ale chyba jakies '40/'50 jak zobaczyli ze pstrykam foty to jakas kobieta sie spytala czy mi sie podoba i czy chce kupic :D

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z racji tego ze bywalem na targach motoryzacyjnych to sporo tego widzialem, zaczynajac od mietkow amg przez slra, na ferrari, lamborghini astonach i porsche carrera gt byly tez subaru impreza w specyfikacji wrc i ... skoda fabia wrc oraz hummer h2 z 28calowymi felgami :) mam sporo zdjec tych aut ale nie chce mi sie zmniejszac i tu wstawiac, najlepsza rzecza bylo wtoczenia sie touaregiem z 5 litrowym dieslem na dosc stroma gore wraz z postojem na drodze, zainteresowanych zapraszam na targi w lipsku jesli ktos mieszka niedaleko granicy z niemcami, tyle ze warto tam pojechac tylko raz bo co roku to samo tylko pare nowszych aut jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi