Niemiec Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Egzotyk jakich mało:> » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Sorry, ze sie nabijam, ale nie moglem sie powstrzymac:> ja jakos dalem rade [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) jak mieszkalem w innym miescie, mozna powiedziec, ze prowincji, bo tylko 18k mieszkancow to bylo tam z 5-8 fireblade czy jak tam akurat firma-corka je nazywa. w miejscu gdzie teraz mieszkam to na nie nawet nie zwracam uwagi z racji innych fajniejszych zabawek, ktore przemieszczaja sie po ulicach mojego miasta z rejestracja zaczynajaca sie od NO lub NOL ( warminsko-mazurskie miasto Olsztyn / warminsko-mazurskie powiat Olsztyn). nawet infinity fx przestalo byc dla mnie egzotykiem, bo w ol jezdzi ich z 5 sztuk nie liczac murano... Edytowane 28 Października 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 W Silesii w katowicach na wystawie się 'kręciło' dziś żółte Lamborghini galardo :) Piękna sprawa i jakies 20 osób stało i robiło fotki telefonami ;] ale jak gość wszedł zapalił to i nacisnął gaz to taki ryk że nie szło wytrzymać :D ale autko robi świetne wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 To ostatnio stało pod moim wydziałem na ul. Długiej w Warszawie. W sumie to dla mnie większy egzotyk niż wiele innych (nowszych) Ferrari. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Panie i Panowie ! Gdyby ktoś zobaczył w naszym pięknym kraju DeLorean'a ( tak, tak, ten z BTTF ) to pilnie proszę o kontakt. W Polsce są przynajmniej dwa - jeden pod warszawą a drugi gdzieś na mazurach ( dane z 2002 roku, bo wtedy miałem straszną zajawe na znalezienie tego autka ). Chciałbym sobie chociaż zdjęcie w takim zrobić ! :D :D :D nie wiem gdzie teraz sie znajduje ale robilem to zdjecie w kazimierzu dolnym jakies 4 lata temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 nie wiem gdzie teraz sie znajduje ale robilem to zdjecie w kazimierzu dolnym jakies 4 lata temu To ten sam! Pamiętam rejestracje, tylko nie wiem czemu wydawało mi się, że jest biały ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Weekendowa wycieczka do Berlina :wink: Ferrari 328 GTS Ferrari Challenge Stradalle (nawet cena była podana €172.000 :lol:) Bentleye dwa :-P I na koniec gwóźdź programu - tutaj to całą wystawę obśliłem :rolleyes: Jedno z wieeelu zdjęć ustawiane losowo na tapecie :rolleyes: Od wszelakiej maści posche czy nowej S-klasy to oczopląsu można dostać, tyle tego jeździ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) @LordFury Jak ja ci zazdroszcze widoku tego Bugatti... ehh! Tak BTW to jest jeden Veyron w polsce, ktos gdzies go sfotografowal na stacji benzynowej gdzies kolo Katowic. Edytowane 14 Listopada 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Widziałem kiedyś ogłoszenie firmy (ze Śląska), oferującej ściągnięcie na zamówienie Veyrona - 6,5 mln zł. Natomiast 15 minut temu natknąłem się na czarnego Bentleya Continentala GT na niemieckich blachach. Pewnie nadal stoi zaparkowany przed pewną restauracją w Warszawie, przy skrzyżowaniu Al. Niepodległości i Madalińskiego. Niestety nie miałem przy sobie cyfraka, a z komórki to [gluteus maximus] a nie zdjęcia wychodzą :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) ten bugatti to prototyp jest, gdzies on tym czytalem z ciekawosci (w porownaniu do bugatti w produkcji ten ktorego zdjecia dales ma nieco inny tyl i brak spojlera) .. w weekend sprobuje wkleic zdjecia z salonow lamborghini, ferrari, maseratti, porshe oraz aston martin z okolic mojej szkoly ;D Edytowane 16 Listopada 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 phase: on ma podnoszony spoiler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) phase: on ma podnoszony spoiler Wersja produkcyjna posiada podnoszony spojler, ale nawet gdy jest zlozony to widac jak wystaje. Zdjecia, ktore wkleil LordFury przedstawiaja prototypowa wersje Verona. Tu jest wersja produkcyjna z opuszczonym spojlerem: http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y&am...o=16/4%20Veyron EDIT: literowki Edytowane 16 Listopada 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ok - you win ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiodoR Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Subaru B9 Tribeca, Mourcielago, Gallardo, Porsche 911 GT2, kilka Carrer, Bentley Continental Flying Spur, MACLAREN F1!!!!!! Ferrari 575 M, kilku metrowy Hummer, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Wczoraj podczas nocnego powrotu z imprezy przemknął obok mnie Aston DB9. Na Puławskiej w Warszawie - nie słyszałem do tej pory, żeby jakiś "na stałe" jeździł, wiec podejrzewam, że na zachodnich blachach. Niestety nie zauważyłem, na jakich dokładnie => dość szybko leciał + spora ilośc trunków jęczmiennopochodnych z mojej strony zrobiły swoje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 i co jak się jeździ? tzn. jak się siedzi w SLR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ehh, no jak tak mozna nie napisac wrazen z jazdy SLRem, ostro dawal, czy spacerowym tempem jechal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 na polskie drogi slr? i jeszcze pojechanie tym szybciej jak 80? przestancie... przeciez on by przy takiej predkosci kola na polskich drogach pozrywal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Bez przesady, SLR jak na swoja klase, jest w miare komfortowym autem. Zreszta w polsce sa tez Enzo, Carrery GT, Veyrony i jakos jezdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Wyraźnie napisałem... <_< miałem przyjemność jechać razem z nim na Św. Marcina w godzinach szczytu :rolleyes: To chyba wszystko wyjaśnia ? Dla nie znających Poznania. Św. Marcin to jedna z głównych ulic tego pięknego miasta, więc jak szybko mogłem z nim jechać jeśli to były godziny szczytu ? :wink: Edit: Co do wrażeń, to myślałem, że będzie twardziej. Siedzenia w zależności od ustawienia mogą być komfortowe jak kanapa lub twarde jak rajdowy kubełek. Zawieszenie ładnie wygarnia nierówności więc nie było źle, przynajmniej z takimi prędkościami Edytowane 24 Listopada 2006 przez ShaDiQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ostatnio koło mojego bloku pomyka sobie srebrna corvette :rolleyes: śmiesznie wygląda jak z prędkością 2 km/h pokonuje próg zwalniający (jak on sie tam mieści?? :blink: ) kiedyś koło rynku w Krakowie widziałem Czarniutką Carrere GT, auto robi wrażenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Dzis widzialem w Wawce czarnego Bentleya Continentala GT, minal mnie lewym pasem, calkiem fajnie brzmial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Dzisiaj na Rakowieckiej przy skrzyżowaniu z Wiśniową jadącego AM DB9 nie będącego na PL tablicach, w Top Gear był taki duży a tak naprawdę to mały on jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Maybach 57... cóż powiedzieć... bydle, robi naprawdę duże wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 wczoraj - najnowsza S klasa merca :] przedwczoraj - Chrysler 300C z przodem robionym ala Continental GT + 20 cli chromowe lacie :] lakier czarny taki lekko metaliczny + wszystko co się dało (w granicach rozsądku) chrom :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Amerykanski Schoolbus w odswiezonej wersji tu pracuje dla jakiejs akcji chrzescijanskiej Jakis stary wjoskowy Renault, "na oko" lata '60 moze poczatek '70 Chevrolet Corvette StingRay C2 'Split Window' okolo 1963r. , z naklejek wynikalo ze aktywnie startuje w roznych imprezach niestety warunki oswietleniowe byly fatalne, zwlaszcza dla poczatkujacego fotoamatora. Ford Pick Up nie mam pojecia co to za rocznik ale chyba jakies '40/'50 jak zobaczyli ze pstrykam foty to jakas kobieta sie spytala czy mi sie podoba i czy chce kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 z racji tego ze bywalem na targach motoryzacyjnych to sporo tego widzialem, zaczynajac od mietkow amg przez slra, na ferrari, lamborghini astonach i porsche carrera gt byly tez subaru impreza w specyfikacji wrc i ... skoda fabia wrc oraz hummer h2 z 28calowymi felgami :) mam sporo zdjec tych aut ale nie chce mi sie zmniejszac i tu wstawiac, najlepsza rzecza bylo wtoczenia sie touaregiem z 5 litrowym dieslem na dosc stroma gore wraz z postojem na drodze, zainteresowanych zapraszam na targi w lipsku jesli ktos mieszka niedaleko granicy z niemcami, tyle ze warto tam pojechac tylko raz bo co roku to samo tylko pare nowszych aut jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Warszawa '06 Nie przebieram: p.s nie bijcie :unsure: Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Kabul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 w sumie ta honda i merc to nic specjalnego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...