Inkub Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Ostatnio co 2 dzien widze Hummera H2 ;p Calkiem duze autko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 zobaczcie ROZBITE Bugatti Veyron :lol2: zobacz zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) zobaczcie ROZBITE Bugatti Veyron :lol2: zobacz zdjęcia Ja tu nic nie znalazlem (moze nie umiem szukac?). Tu jest rozbity Veyron i wiele innych http://www.wreckedexotics.com/newphotos/ex...70305_001.shtml Edytowane 8 Marca 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Mi w linku kurdefelek pokazuje sie rozbity veyron:P thuGG, szukaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Po Olsztynie jeździ czarny Nissan 350Z na olsztynskich numerkach - trzy razy już go widziałem ;) Ciekawa furka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Po Olsztynie jeździ czarny Nissan 350Z na olsztynskich numerkach - trzy razy już go widziałem ;) Ciekawa furka ;) nie na olsztynskich a na powiatu olsztyn :P na olsztynskich jezdzi Carrera4S cabrio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) takze [; A Carrera zapewne biskupa, czy kogos podobnego :D Edytowane 8 Marca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 zwracam honor :D dzisiaj widzialem czarne 350Z na numerach NO :D ale na NOL tez sie toczy nissan. tego prosiaka to juz w wakacje widzialem, za kierownica siedzi gostek ok 45lat. na przystanii nigdy go nie widzialem, wiec nie wiem kto to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 AUDI RS4 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Gdyby nie to ze bite* to byłoby nice ;) W kraku bywa rs4, na trasie Kraków-Tarnów można spotkać rs4 avant koloru RS-blue, no i w Wawie jest z rejestracja "W2 SPEED" Q7 nie jest egzotykiem ale wprowadziły się z pobliską wieć dwa czarne dwóch róznych właścicieli.. ;) *-źle złożone-kierownica nie z tej strony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Oto najpiękniejszy samochód w historii motoryzacji (przynajmniej dla mnie) :D 1937 Delage D8-120 S Pourtout Aero Coupe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Wydaje mi sie, ze to jest bardzo ciekawe :lol: nowy wyższy dach, nowe gładkie drzwi - home-made. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Widziałem sporo takich nadstawek dachowych w okolicznych busach.. ale drzwiom się nie przygladałem :P Edytowane 11 Marca 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) idac przez miasto spodkalem to: troche nedzne zdiecia bo z komorki ktos wie co to jest?:> nie wiem czemu ale odnosze wrazenie ze to jakis kit-car ktory stara sie wygladac na clk-gtr Edytowane 13 Marca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 kiedyś widziałem przeglądając oferty replik ac cobry polską firmę zajmującą się budową merców clk-gtr za 150 tysi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Wczoraj Bentley Continental GT Cabrio błękitny, zagraniczne blachy i z blondyną za kierownicą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Wczoraj Bentley Continental GT Cabrio błękitny, zagraniczne blachy i z blondyną za kierownicą ;) A jestes z Wawy?, ja widzialem identycznego na zielonych blachach. Gdzies juz tu o nim pisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 dzis widzialem to: Mercedes CL nowka cewka na niemieckich blachach, Poznań Stary Browar poziom -3 B O S K I ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 A jestes z Wawy?, ja widzialem identycznego na zielonych blachach. Gdzies juz tu o nim pisalem. Zgadza sie, co było na blachach nie pamiętam :? pamiętam że nie były z EU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 No to od kilku miechów po Debicy (woj. podkarpackie - najbiedniejszy region zresztą ;) ) jeździ sobie taki czarny Bentuś Continental GT. Nie mam foto ale wiem czyj :D Króla Polskiego Marmuru :D Kiedyś widziałem Hondę CRX Type - R Mugen u siebie, ale tylko zawyła i znikła na horyzoncie .... nawet mi nie odpalił aparat :( takie szybkie bydle :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Połaczenie kremowego i czerwonego wygląda nieźle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Połaczenie kremowego i czerwonego wygląda nieźle!U mnie były/są takie dwa, oba w kolorze aluminium, jeden w komisie i chyba sie sprzeda, a drugi na ulicy obok komisu często stawał, jeździ nim koleś w moim wieku, i jego ojciec.. ogólnie strasznie mi nie leża takie auta, a środek zwłaszcza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 oto co ładnego mi sie buja po mieście :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 oto co ładnego mi sie buja po mieście :] Taka sama S-ka regularnie do oberzenia w Białymstoku. Aczkolwiek po ostatniej wycieczce do Berlina, gdzie na co drugim skrzyżowaniu taką można zobaczyc, już mniej rzuca mi się to auto w oczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Dzisiaj widzialem identyczną - ładnie sie prezentuje. W ogole mercedes ładne wózki robi, nie mają takich wpadek jak bmw;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 tych esek juz conajmniej kilka jeździ po Poznaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Hmm, chcialbym niesmialo przypomniec, ze topic jest o egzotycznych/ciekawych autach, Merce Ski, BMW 7ki itp, sie raczej do nich nie zaliczaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 w Polsce naleza :] Np najnowsze cl warte 150 moich aut :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2220778 Warszawa, na polskich numerach czasem stoi pod EUROPLEXEM - Mokotów Maserati Quattroporte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dzisiaj w drodze do szkoły kolejny raz widziałem TVR Sagaris kolor czarny. Mmmm piękne auto, a ten dzwięk... Warto przeżyć spotkanie z nim :) Niestety fotek nie mam, zanim zdążyłem odpalić aparat to odjechał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...