reaktiv Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 ciekawa tym bardziej nie jest Dla ciebie moze i nie, ale dla kogos innego juz tak, np. dla mnie. Dobra koniec offtopa. A tak na on topic, to wczoraj srebrne Porsche 911 smiglo obok mnie, ale one to juz sie przejadly :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 http://img520.imageshack.us/my.php?image=030908153022ft8.jpg skooda ;] tylko zgrywam się na właściciela,, naprawdę solidnie odrestaurowana,, ekstra wnętrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Niestety tylko takie foto udało sie zrobić :( Za kierownicą bardzo ładna i miła blondyneczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) W komisie w Piasecznie stoi nowy Dodge Charger, nic w sumie specjalnego, gdyby nie to ze to kombi :| Kto normalny robi z Chargera kombi? lol Nie ma to jak oszpecic juz i tak brzydkie auto ;D @luqash A tego akurat nie wiedzialem :D. Przejezdzalem obok komisu i tylko z daleka Chargerowski przod widzialem :] Ale i tak jest brzydkie xD Stoi tez tam chyba BMW 850 CSi, ale nie jestem pewien czy to te. Z przodu wygladalo tak samo :D Edytowane 20 Marca 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 To kombi to zwie sie Dodge Magnum ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Dziś rano, Poznań, ul. Bukowska na skrzyżowaniu z Bułgarską Ford Mustang (zdjęcie tradycyjnie robione komórką) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Chevrolet 2500, cholernie wielki :o Dodatkowo dzis widzialem Caddilac Escalade(wersja pickup) i Chrysler Crossfire. Edytowane 28 Marca 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Czarny Mustang w Krakowie jechał ul. Grzegórzecką, mignął mi nie zdążyłem na foce uwiecznić ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Chevrolet 2500, cholernie wielki :o Najprawdopodbniej to byl Chevrolet Suburban. Ja ostatnio mialem przyjemnosc jechac Chargerem takim jak ten: Niestety to byla wersja z silnikiem V6 a nie Hemi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Mysle, ze te auta zasluguja na miano ciekawych i egzotycznych... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ten ostatni, to szwagier kolegi... Nie wiem jak teraz, ale przez ~2 lata ten samochód zmieniał się tylko wizualnie, a silnik seria:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Wczoraj na Bronowickiej/Balickiej w Krakowie bujał się Bentley Continental GT. CUDO!!! :D Piękne auto. Nie zdążyłem cyknąć zdjęcia bo tramwajką jechałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 podjechal na moje osiedle, wszystkie dzieciaki slinily sie na jego widok :D fajnie wygladalo. Ale autko zrobione ze smakiem, szkoda ze tylko wizualnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Londyńskie furmanki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ale przeciez to nie zadna sztuka dawac tu foty zza granicy.... tez mam foty z wybajerzonymi autami z UK, ale tam one sa codziennoscia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ale przeciez to nie zadna sztuka dawac tu foty zza granicy.... tez mam foty z wybajerzonymi autami z UK, ale tam one sa codziennoscia.... Od kiedy ten tmat tyczy sie wylacznie aut zobaczonych w Polsce? Bo ja nie widze w temacie "Ciekawe / egzotyczne auta jakie widzieliscie w Polsce" Takie Enzo czy Zonda to nie sa jakos czestym widokiem nawet za granica. A nie wspomnie juz chocby o samochodach z serii limitowanej(McLaren F1 GT itp) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Generalnie Wawa, bentley continental gt, czarny, niebieski, zielony, z różnymi numerami, często widać na puławskiej i marszałkowskiej, tak samo jak mustangi nowe, 2 stoją pod moją szkołą nawet O_o i dodatkowo tez Caddilac Escalade jakiś ala black raper, pierwszy raz w zyciu widziałem takie felgi olbrzymie O_O chromowane a tu perełka xD oraz 350z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Nowego Fiata 500 też widziałęm kilka dni temu, pierwsza myśl - ale brzydki bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) A ja byłem na salonie w genewie. ;-) fotki wrzucę jak znajdę stronkę gdzie można kilkoma kliknięciami utworzyć galerię z 300 zdjęć. Anyway siedziałem w evoX, hondzie S2000, macałem Gt-R a r35 i brabusa bulit(tt?) wpuścili mnie na zamkniętą wystawę brabusa :D Poza tym Zondy, lambo, bentleye, rolce-royce'y, ford GT-40, wszystkie merce AMG, maybach Veyron, DB-S, Alfa 8C (cabrio też), lexus IS-F, dużo ciekawych conceptów, nowe scirocco, Passata CC, nowego (ble) superba 5 drzwiowe BMW M3, M3 Cabrio, obleśne X6, morgany, WRX STI (subaru miało brzydkie stare hostessy, co wybitnie podkreśliło styl tych aut), KTM X-bow, Saleen S7, Koenigsegg (także edition z karbonową karoserią) Maserati Gran Turismo-s, Quatroporte z limitowanej edycji z cudownym wnętrzem rodem z mebelków z jakiegoś pałacu, COrvete Z06 i ZR1 punto abarth SS i 500-tka abarth, Spyker, Infiniti g37, renault laguna coupe concept (piękna!) Honda FCX na wodór tata nano :D nurkujący rinspeed scuba i kupa innych zapierających dech aut których nie sposób spamiętać. Jednak są jakieś plusy z mieszkania w tym gejowskim kraju. ;-) Poza tym siedziałem w chińskim aucie marki BYD. :D Śmierdziało w środku jak najtańsze chińskie trampki a wnętrze było spasowane 5x gorzej niż najgorsze w miarę nowoczesne wnętrze jakie widziałem do tej pory. Fabrycznie nowe auto wyglądało w środku jakby się miało rozpaść a pachniało jakby chciało, żebyś miał raka. To już kie i hundaie to przy tym luksus absolutny. :D Edytowane 30 Marca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 No i co się chwalisz :wink: Acure ostatnio widziałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Jak upniesz fotki to podlinkuj bo sobie z chęcią obejrzę ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 wybierz jakieś fotki i na imageshacka, veyron czy inne dość mało spotykane xD wyjątkowe, nietypowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Dziś w Krakowie jechałem sobie chwilkę obok czerwonej Mazdy RX-8 ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Warszawa, przy Wilanowskiej, srebrny Mercedes McLaren SLR, na bardzo oryginalnych blachach - W0 SLR ;) . Fotki niestety nie udało się strzelić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Dziś w Krakowie jechałem sobie chwilkę obok czerwonej Mazdy RX-8 ;>a srodku podstarzała pani o blond włosach ? ;] ja ostatnio z egzotyków widziałem zielonego poloneza coupe :blink: Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 stoi na podjezdzie sasiada ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) a srodku podstarzała pani o blond włosach ? ;]Może :) Był już wieczór, ciemno było i nie widziałem ;) Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Cah!r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Najciekawsze autko dziś to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 kumpel wylapal wczoraj w warszawie w tunelu pod mostem swietokrzyskim audi r8.. postanowil je dogonic honda civic 1.5 ponad 100 konia... bezskutecznie... po tym filmiku widac jakie to ma odejscie... tzw: to audi ;)... dodam ze filmik od lat 18 ze wzgledu na slownictwo i krecone telefonem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 hehehe... Ladnie im odskoczyla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...