stivo Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 To i ja wrzuce coś w tym stylu (tylko słabszej jakości): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Po warszawie to bmw jezdzilo na lawecie ;) W ciagu 2 dni spotkalem je na starym miescie i na placu bankowym pod pomnikiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Renia stała/stoi w Arkadii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 A takich BMW było na całą Polską bodajże 16 (chyba tylko do miast wojewódzkich, ale moge się mylić) i można było je kupić. W Szczecinie stał w Galaxy i dośc szybko ktoś go kupił.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Dal bym sie pokroic za to.... z pol roku temu to autko stalo w komisie przy modlinskiej w warszawie.... wczoraj zwiedzialem komisy takze wlasnie przy modlinskiej ale tego audi juz nie bylo.... no po prostu przesliczne... piany na ustach dostalem i slinotoku jak zobaczylem jak to w realu wyglada.... EDIT: ma ktos moze wiecej zdjec tego audi przypadkiem? Edytowane 21 Maja 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 http://www.ag-tuning.pl/ W ich galerii jest dużo zdjęć. Mała rozdzielczość, ale zawsze coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A ja dzisiaj takie dwa cudeńka widziałem (właściwie to widuje je dosyc często, bo to samochody znajomych) '78 Camaro i '00 Audi RS6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Benz SL 63 AMG. kolor wiśniowy. Boski. zdjecie super dupnej jakosci, jutro Edytowane 25 Maja 2008 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 ja dzis widzialem C-klasse ta 1 w wersji AMG. wyprzedzal mnie gosciu na niemieckich blachach.... jakie to ma odejscie... Chcialem zrobic zdjecie ale nie dalem rady, za szybko sie oddalil a moj mietek tylko 175 leci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Znowu dzisiaj astona db9 (vanquish? vantage? Nie rozrozniam ich...) widzialem na niemieckich blachach :o Az normalnie sie podniecilem... na pulawskiej z pod swiatel ruszal.. jaki to ma piekny ryk silnika :o No az opisac sie nie da :o - dokladnie tak brzmial :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Z tydzień temu widziałem na ulicach Szczecina Evo X i hmm.. Astona, ale modelu też nie potrafię podać.. Całkiem fajnie się prezentował w czarnym ;) A Evo jak to Evo, mniejwięcej takie, tylko bez skrzydła z tyłu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 jak bez skrzydla to chyba byl zwykly lancer sporo ich ostatnio jeden stoi u mnie na osiedlu wyglad ma zabojczy czarny kociak na ladnych felgach, czesto niedaleko ueckermunde (niemcy kawalek od szczecina)na trasie widac db9 ale nie udalo mi sie jeszcze go uchwycic na fotce zwykle jest pozno i wychodza rozmazane ze nawet sie nie pozna co to bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) W sumie mozliwe, ze to był taki Lancer: Miło poznac usera ze Szczecina ;) Edytowane 28 Maja 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) wieczorkiem jak bede wracal do odmu to cykne fotke tego lancera :) Pozdrawiam Szczecinianina :wink: jezdzi tez u nas czerwony mustang najnowszy model z czarnymi dodatkami i sporym skrzydlem na klapie ale zwykle jezdzi troche szybciej i ciezko go 1.4 dogonic ;) Edytowane 28 Maja 2008 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 w zeszłym roku podczas mojego wywczasu (czyt. pracy) w bournemouth w UK natknąłem się min na takie perełki: i rodzynek na koniec ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 piękne RS4 na ulicach Białogardu..zdjecie słabej jakosci bo i aparat w telefonie słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Wczoraj W TYM SAMYM czasie widziałem na sadybie ferrari modena cabrio, 2x porsche 911 cabrio i astona martina db9 , bez fotek bo sam jechałem... ale akurat te auta to nie rzadkość, jak ktoś chce oblookać zapraszamy do wilanowa warszawa xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Tutaj kawalek tego astona ktorego widzialem ostatnio kolo lazienek.. niestety uniak go w wiekszosci zaslonil... A teraz cos co spowodowalo u mnie erekcje dzisiaj w pracy.... Mercedesik sl 280... 170 konika z 2.8 litra... 68 rok.. sprowadzony ze stanow kosztem 200tys zl... no az piany na ustach dostalem z radosci A to sobie stoi kolo mostu siekierkowskiego w warszawie ;) I tutaj jaguar ktorych coraz wiecej w warszawie ;) Edytowane 30 Maja 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Piekny jaguar. Ty tego wlasciciela mercedes odrazu wypytales o wszystko? :D A tak swoja droga to jak jechalem jakis czas temu do Lublina to widzialem Audi A5 albo S5 juz nie pamietam, ale wyglad tak czy siak powalal. Niestety prowadzilem i nie mialem jak zrobic zdjecia :< Edytowane 30 Maja 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Ty tego wlasciciela mercedes odrazu wypytales o wszystko? :DNo ^^ Powiedzialem kierowniczce ze wychodze na chwile bo nie przepuszcze takiego autka :P Podlecialem do typka i sie grzecznie zapytalem czy mozna popatrzec :P Pozniej sie chwile weszlo w gadke :P Zdjecia robione telefonem kolezanki bo moja nokia e61 nie ma aparatu :P oooooo... jeszcze filmik mam przeciez... EDIT: wstawione tutaj Edytowane 30 Maja 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Jaguar: A widziałem jeszcze dzisiaj RR.. Edytowane 30 Maja 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 no co Wy, przecie to nie problem robic foty za kierownica, bez takich tlumaczen mi tu prosze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) A ja dzis widzialem na torunskim moscie 2 dlugaaaasne limuzyny. jedna zrobiona z hummera h2 a druga z jakiegos innego hamerykanskiego gmc czy forda. Edytowane 30 Maja 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Jaguar: A widziałem jeszcze dzisiaj RR.. Stary, powiedz gdzie takie super auta spotykasz?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 jezdzi tez u nas czerwony mustang najnowszy model z czarnymi dodatkami i sporym skrzydlem na klapie ale zwykle jezdzi troche szybciej i ciezko go 1.4 dogonic ;)Widziałem go wczoraj wieczorem na Pl. Kościuszki :rolleyes: Stary, powiedz gdzie takie super auta spotykasz?!W Szczecinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Kolejne perelki zawitaly dzisiaj u mnie w robocie.... Foto robione fonem kolezanki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 To widzialem na zywo poraz pierwszy Robi wrazenie. Szkoda ze tylko tel mialem pod reka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Etam.. Truskawki już dawno można kupić... ;) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 A ja dzis widzialem na torunskim moscie 2 dlugaaaasne limuzyny. jedna zrobiona z hummera h2 a druga z jakiegos innego hamerykanskiego gmc czy forda.codzinnie stoja przy dawnym geanie tam troche z tylu za komisem samochodowym, lub dalej jak sie polna jedzie w kierunku rubinkowa sa podluzne budynki, czesto tam stoi wiecej takich autek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) To widzialem na zywo poraz pierwszy [attachent=21344:atom.jpg] Robi wrazenie. Szkoda ze tylko tel mialem pod reka Ciekawe kiedy go zamówił. Auto dość tanie jak na swoje osiągi, ale termin oczekiwania masakryczny ;] Edytowane 1 Czerwca 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...