Neo_x Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 do mnie do roboty stara 911 przyjechala :) chyba czas sprawic sobie wreszcie telefon z aparatem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wczoraj widziałem dwa razy czerwone Ferrari w wersji Cabrio (bodajże Modena) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) volvo z 1962 roku... 2 litrowy silniczek... dzisiaj odwiedzilo mnie w robocie.. tyle ze koloru czerwonego i lakier byl matowy... nie zdizwil bym sie gdyby lakier byl oryginalny a samochod stal 40 lat w szopie... autko wygladalo slicznie gdyby nie lakier... Edytowane 16 Czerwca 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) O fajnie, bo ja ostatnio widziałem ferrari f430 koloru czarnego takie jak te: http://www.dragtimes.com/images/11185-2006-Ferrari-F430.jpg jakis tam hummer h2/h3 tez sie znalazl, nowa mazda6 - zajebista Edytowane 16 Czerwca 2008 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 O fajnie, bo ja ostatnio widziałem ferrari f430 koloru czarnego takie jak te: 3022739[/snapback] jakis tam hummer h2/h3 tez sie znalazl, nowa mazda6 - zajebista Moze i jest fajna, ale "szóstka" pierwszej generacji jest nie do pobicia.. Ta linia, te światła.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 NeoX - auto "Świętego" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Chevrolet SSR... jezdzilem tym w tdu ale na zywo jeszcze nigdy tego nie widzialem ;) Foto cykniete chwile temu na pradze w warszawie :) Oprocz tego wczoraj na skrzyzowaniu bartniczej z wysockiegp ze swiatel startowaly ze soba dwie corvetty rok gdzies 2000? Jedna z dachem a druga bez.... cos takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4734216 Dzwiek 2 takich startujacych maszyn nie do opisania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) A ja bedac na weekend w stolicy widzialem pod palacem kultury dziwadlo o nazwie Toyota FJ Cruiser :P. A dokladnie to takie: Ok uaktualniam linka :P. http://www.toyotaoffroad.com/Articles/Toyo...j_cruiser08.jpg Hmmm... nazwa zostala a walneli jakies piekno mototryzacji, dziwne? Edytowane 17 Czerwca 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Hmmm.. Piękno motoryzacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Jakos godzine temu na bramce na A4 widzialem zolte Gallardo :D. no to chyba dzisiaj widziałem to samo Gallardo, widac kursuje na trasie Katowice-Krakow: wjechało pare samochodów za mną do tunelu pod rondem w Katowicach, dzwięk (szczególnie w tunelu) - pełna ekstaza. Samochód firmy SJS http://www.sjs.pl/imprezy/?pg=informacje&id=133 naprawde ten dzwięk.... Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Lucas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) To chyba jestem trzecia osobą która widziała to Lambo ;D Parę minut od wjazdu na obwodnicę Krk. A poza tym kawalkadę Ferrari 360 dokładnie 3 z logiem Martini i parę Bentleyów i jeszcze Corvette rocznik '97 Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Cah!r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Lancia delta HF Integrale. Żółta i podziurawiona wlotami. Pięknie utrzymana, jezusicku aż się ponieciłem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) To chyba jestem trzecia osobą która widziała to Lambo ;D Parę minut od wjazdu na obwodnicę Krk. A poza tym kawalkadę Ferrari 360 dokładnie 3 z logiem Martini i parę Bentleyów i jeszcze Corvette rocznik '97 czwarty :lol: lambo widziałem w niedziele na aleji 29 listopada (wiadukt) w Krk Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Typek przyjechal z jakas blondynka o 2 w nocy po loda porschakiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Widocznie od blondyny nie dostał :lol: A ja wczoraj widziałem Porsche Carrera S i Hummera (chyba H2) - bez tablic jechał ;) Edytowane 19 Czerwca 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 na zdjeciu taki malutki wyszedl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Wczoraj czarny C63 AMG ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Wypatrzylem z okna chwile temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 audi r8, w belgii na autostradzie niestety.... jechał przepisowe 130km/h w miare niskie nadwozie, wydaje sie węższy niż lambo czy ferrari brak klanku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Na arabskich blachach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Oto co dzis stało przy Al. Lotników w Warszawie (pod chińską restauracją): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ciekawe jak on tam wysiadł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) [im]http://img61.imageshack.us/img61/6818/foto036yb6.th.jpg[/img] Miałeś farta jeszcze to Ferrari zobaczyć przed tym jak Droiński wywalił na drzwiach reklamę agencji ;] Edytowane 27 Czerwca 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Maniakalny, wystrugałeś sobie ? :lol: ostatnio u mnie w mieście widziałem porshe 911 ale jakieś takie z lat 90 było. Edytowane 27 Czerwca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Naprawdę żałuję, że Wam nie mogę pokazać real foto ale widziałem dzisiaj takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix777 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) http://img301.imageshack.us/img301/3416/dsc00353fb0.jpg :rolleyes: EDIT: Aston DB 9 był ale bez fotki się zmył. Mmm... Czarny... Edytowane 2 Lipca 2008 przez fenix777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Naprawdę żałuję, że Wam nie mogę pokazać real foto ale widziałem dzisiaj takie coś Parę tygodni temu stałem z R8 na światłach we Wrocławiu. Gość się wkurzył (jakiś młody) bo wyjechałem na PP (naturalnie jechałem motorem) koło niego. Dał ostro gazu... muzyka dla moich uszu. Super brzmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja widziałem Weissmana ostatnio i jeszcze jedno jakieś bardzo ciekawe auto, ale już zapomniałem co to było... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Wczoraj w Poznaniu widziałem kilkanaście dziwadeł w jednym miejscu. Chyba jakiś zlot. Były Porshe,Mercedesy,Lamborgini po kilka sztuk z każdego rodzaju i jakieś inne nie znane pojazdy jak z Monte Carlo.Same sporty z jednego kraju-chyba Szwecja? Mam zdjęcia w telefonie. Zapodam przy okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...