Niemiec Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 wczoraj na E7 http://img217.imageshack.us/img217/4231/p1010262pr8.jpg wyskoczyl z nikad a pozniej i tak sie wlokl przez 80km tak jak my 70-100kph :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 W Warszawie SL55 rosną wręcz na drzewach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Musze pozgrywac zdjecia z aparatu bo przez tydzien nacykalem kupe fotek.... zaluje tylko ze nie zdarzylem sfotografowac nowego rolls-royce phantom (?) i corvetty przygotowanej do driftu kiedy fotografowali ja pod mostem siekierkowskim (pomaranczowa z wielkim skrzydlem, czarne, wielkie fele... widac ze robiony pod wyscigi, obklejona przez sponsorow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Może nie egzotyk, ale fajne autko stoi u mnie pod blokiem ;) EDIT: Dojechały jeszcze razem 3 identyczne Q7... Yyyy robi toto wrażenie hehe ;) Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 'No ładne cacko' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 moze cena nie jest jakas egzotyczna, ale pierwszy raz widzialem to auto. toyota, ale nie mam pojecia jaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) dzej, to jest nowa Previa. A ja pare tygodni temu spotkałem Merca CL 63 AMG na Szpitalnej w Krakowie :) Piękne wozidełko... Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Imprint RLS -> http://www.rlyeh.pl/galeria/v/Rozne/20080827161.jpg.html Stoi w Arkadii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Co za padaka. Wygląda jak hot wheels dla 5 latka :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 demo car ze sprzetem audio ;] nie sluzy do jezdzenia zapewne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Audi 200 20V Myślenice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A tam, a w jakim był stanie, bo jeżeli ledwo co jeżdżącym, to.... pomine to milczeniem, fajna bryka, ale nic nadzwyczajnego. Mnie ostatnio wyprzedzała A6 4.2 Quattro, chciałbym taką na wolnym wydechu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Lotus Esprit z lat 80 Aston Martin DBS (podnieciłem się!) BMW M6 Śliczna grafitowa M3 e46 z czarnymi felgami M3 e92 cabrio (w środku siedział wypacykowany koleś w wieku mocno średnim i wcierał sobie krem do rąk stojąc w korku :lol: ) Ferrari 348 GTB Ładna czerwona Corvete C6 Ferrari 599 (też się podnieciłem ;-) ) Ferrari 612 Maserati Quatroporte (najnowszy model po lifcie) Caterham 7 Lotus Elise Jestem pewien że coś jeszcze zajebiaszczego widziałem, ale już zapomniałem. :( O dziwo w Szwajcarii prawie nie ma Lambo. Ferrari tu spotykałem częściej niż Lambo Astony i inne supercary razem wzięte. Przez cały mój pobyt widziałem jedno galardo jedno diablo i jednego countasha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Kto z Was buja się po Poznaniu kawowym Ferrari GTB Fiorano ;)? Przyznać się :D! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 u mnie w miescie ktos sie buja lambo. nie wiem czy gallardo czy murcielago, ale podejrzewam ze to drugie. musze sie z nim kiedys spotkac ;] nawet w gazecie o tym czytalem, kumpel zreszta go widzial, napisal mi eska, ze zajebisty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...82ee91b541.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...7c19c6409e.html tym lambo? :> Nie miałem jeszcze okazji, ale współczuję jazdy po Rejtana xDDD Porsche obok widziałem parę razy, podobnie jak inne- czerwone, białe, czy srebrne cabrio "prawie sąsiada" (który notabene ma szrot i niedawno miał rozbitą z06, a trochę później carrera S ze skasowanym przodem... aż żal). Swoją drogą, co widziałem przez te wakacje w obrębie raptem czterech powiatów: -dwa różne continentale GT (jeden z Dębicy, drugi należący bodajże do właściciela Lamborghini). -wymienione wcześniej porsche, plus boxter, cayman S i 911 -trzy sztuki z06, lecące chyba na jakiś zlot (jedna cabrio) -przepięknego lancera evo 6 (jak na obrazku) -kilka sztuk humvee. Ktoś powie- to nie egzotyka. Dla mnie owszem. Szczególnie jeżeli na dachu jest wieżyczka z karabinem i jak koło ciebie przejeżdża dudniąc bieżnikiem, czujesz się jak w Iraku -niezliczone rzesze 350z (ofc R1 DRIFT też ;] ). W samej Dębicy są co najmniej dwa, w tym kabriolet. -m3, bmw6 cabrio, przepiękne bmw 8 -rs4 (chce ktoś kupić?), s4, s6 - jakieś mazdy rx8, miaty, etc... Ciężko to wszystko spamiętać. Btw, Dzej, nie orientujesz się przypadkiem, co to za żółto-zielono-szrotowy 200 sx jeździ po Rzeszowie? Wygląd odstrasza, ale dźwięk jaki wydaje to auto, każe się zastanowić czy to naprawdę szrot. Jeżeli jest po jakichś modach, to jest to najbardziej cichociemne auto, jakie widziałem xDDD Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A ja widziałem super egzotyka w Niemcach ;) BMW Z1, nawet uwieczniłem na focie (kom.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A ja widziałem super egzotyka w Niemcach ;) BMW Z1, nawet uwieczniłem na focie (kom.) To dawaj fote :D. Pamietam jak bylem maly mialem taki model burago z chowanymi drzwiami itd. Ja niedawno z Niemiec wrocilem i widzialem tam m.in. BMW 1er Coupe - ladne i tez malo tego jezdzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Imprint RLS -> http://www.rlyeh.pl/galeria/v/Rozne/20080827161.jpg.html Stoi w Arkadii :)No i w Starym Browarze niedawno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 To dawaj fote :D. Pamietam jak bylem maly mialem taki model burago z chowanymi drzwiami itd. Ja niedawno z Niemiec wrocilem i widzialem tam m.in. BMW 1er Coupe - ladne i tez malo tego jezdzi :) Dam kolo 22 jak do domu wroce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No i w Starym Browarze niedawno ;] Tak koncza sie eksperymenty ludzi, ktorzy maja ambicje wieksze niz talent :D. Ochyda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) może zdjęcie nie specjalne ale fakt się liczy ;) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) :o :o :o :o :o :o Jechalem 30 min temu pulawska w warszawie na motocyklu... w pewnej chwili slysze dzwiek pojazdu znacznie glosniejszy od mojego motocykla na ktorym siedzialem, po drugiej stronie jezdni (w przeciwnym kierunku).. odwracam glowe a tam sliczne, czerwone ferrari 360 :o :o :o :o :o Takie sliczne jak to ktore Zientarski zamienil na sterte zelastwa... sa tam swiatla co 100 metrow i z kazdych ruszal jak z wyrzutni dla mysliwcow montowanych na lotniskowcach... glosny niemilosiernie.. ale dzwieku astona martina db9 nie pobije chyba nic... normalnie az mnie korcilo zeby zawrocic... Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 wybaczcie OT, ale czy Zientarski nie rozbil przypadkiem 360 modena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) sory sory.. to byla 360... :) Moj blad :) Poprawione ;) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Co do tego Lambo na Dubaiskich blachach. Myśle że coraz więcej będzie takich auto z tych stron. Coraz więcej polskich biznesmenów przenosi swoje interesy do tego raju, a i ceny aut tam wygladaja bardzo atrakcyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Właśnie jakies 1h temu widziałem to Lambo na E4 w okolicah Rzeszowa. Dzwięk silnika i wydechu masakra ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 na środku pasażu w M1 w Czeladzi stoi żółte Lambo Gallardo jako samochód reklamowy Vistuli, dokładnie rzecz biorąc ten egzemplarz: http://www.lambo.com.pl/relacje/bydgoszcz/galeria.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Widzialem jak brykal po Warszawie Stawal nawet na swiatlach z EVO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...