und3r Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Ej czy Wy też macie wrażenie, że coś dużo się zrobiło Bentley'i w Wawie? W tydzień widziałem czarnego, srebrnego i błękitnego GT. Niedługo będzie ich więcej niż dziewięćset jedenastek:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Bentley'iGeez... Bentley'ów chyba raczej, nieprawdaż? :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Geez... Bentley'ów chyba raczej, nieprawdaż? :D ;)Obydwie formy w języku pisanym wyglądały mi paskudnie, dlatego zdecydowałem się na ładniejszą fonetycznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Ej czy Wy też macie wrażenie, że coś dużo się zrobiło Bentley'i w Wawie? W tydzień widziałem czarnego, srebrnego i błękitnego GT. Niedługo będzie ich więcej niż dziewięćset jedenastek:> Proste. Ludzi których stać na wypakowanego po brzegi S klas jest coraz więcej. Do tego jeszcze nieskazitelna wiarygodność w Urzędzie Skarbowym co by nie sprowokować kontroli i tada. Mamy Bentleya w garażu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 salon bentleya jest w wawie na Połczyńskiej : ) wiec jak krajowy to wiecej chetnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 MaciekCi Bo ja wiem czy kosmos. Dla mnie to to wyglada jak jakas mydelniczka (szczegolnei przod i tyl). By dodali gdzieniegdzie jakies wloty i wyloty to by odrazu nabralo charakteru. To co pokazali to wyglada jak jakis neidokonczony koncept. - me oko artysty tak twierdzi :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 zdjęcie tragiczne bo z siemensa c75: Wrocław, okolice placu wróblewskiego. Tak, to na zdjęci tu ford mustang :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) bez urazy ale mustangow to powoli jezdzi tyle co mondziakow :P Powiem tylko tyle ze przy frykasie przy belvedere w okolicach toru lyzwiarskiego stegny stoi mustang gt shelby gt... tak.... wersja SHELBY... to jest dopiero potwor... Tyle ze ten jest czarny albo niebieski... a nie moge takiej fotki na sieci znalezc Edytowane 16 Października 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 niezdazyłem fotki cyknąć ale juz widziałem na ulicy volvo xc60.... a pod salonem 4 stoja, ogladałem jednego.... super autko ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) http://img95.imageshack.us/img95/7550/dsc00338tw1.jpg dzisiaj przy budynku gazety wyborczej w warszawie :) Taka ciekawostka... porownajcie blachy tego ze zdjecia ktore zrobilem i blachy z tego textu ;) http://www.autokrata.pl/lod/4830/pierwsza_...co_2_0_tsi_dsg/ Edytowane 16 Października 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 bez urazy ale mustangow to powoli jezdzi tyle co mondziakow :P Powiem tylko tyle ze przy frykasie przy belvedere w okolicach toru lyzwiarskiego stegny stoi mustang gt shelby gt... tak.... wersja SHELBY... to jest dopiero potwor... Tyle ze ten jest czarny albo niebieski... a nie moge takiej fotki na sieci znalezc jeżeli wersja SHELBY ma charakterystyczne 2 ciągnące się paski wzdłuż auta, to prawdopodobne to uwieczniłem na fotce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 porownajcie blachy tego ze zdjecia ktore zrobilem i blachy z tego textupewnie auto stoi w garazach Axel-a Springer-a ;) bo wszystkie testowe auta z VAG sa na poznanskich blachcach (PO :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Takie Scirocco widzialem ostatnio u siebie na Zoliborzu.. Niestety nie widzialem na jakich blachach, a raczej guzik mnie to obchodzilo, bylem bardziej zainteresowany samym samochodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 jeżeli wersja SHELBY ma charakterystyczne 2 ciągnące się paski wzdłuż auta, to prawdopodobne to uwieczniłem na fotce ;]Shelby jest bardziej napompowana... troche inny gril.... maska jest na takie zaczepy rajdowe... z boku jest naklejka :) Takie Scirocco widzialem ostatnio u siebie na Zoliborzu.. Niestety nie widzialem na jakich blachach, a raczej guzik mnie to obchodzilo, bylem bardziej zainteresowany samym samochodem Ja tez na blachy nie zwrocilem uwagi.. totalnie przez przypadek zerknalem kiedy autokrate przegladalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) "Stjuningowane" :wink: Porsche Carrera, jechał w stronę Bardzkiej we Wrocławiu to po jej przejechaniu nie tylko tylnego zderzaka mu braknie :razz: Edytowane 17 Października 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 a ja wyprzedzilem swoimi 2 kolkami z silnikiem wczoraj.. tzw: w czwartek audi r8 na wysockiego w warszawie na blachach CB ^^ Co prawda stalo w korku ale je wyprzedzilem.. liczy sie sam fakt ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) troche porzadku w telefonie robie... Ladniusie AMG ;) Dal bym sie pokroic za taka corvette... A to standardowy widok w wilanowie-konstancinie... To juz troche zadszy ;) a to taka ciekawostka... 2x porsche i merc ;) W tym samym miejscu co jag tylko pare dni pozniej ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znalazlem fotke tego stwora ktory widzialem na miescie i nie potrafilem powiedziec co to jest... okazalo sie ze to bylo w okresie rage race... dlatego po pulawskiej takie autka jezdzily... w tym aston db9... i lambo w kabrio... http://www.rage-race.pl/galeria/kategoria/id/536 znalezione wlasnie przez przypadek Edytowane 19 Października 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) bez urazy ale mustangow to powoli jezdzi tyle co mondziakow :P Powiem tylko tyle ze przy frykasie przy belvedere w okolicach toru lyzwiarskiego stegny stoi mustang gt shelby gt... tak.... wersja SHELBY... to jest dopiero potwor...Ja bym sie tym Shelby az tak nie nakrecal, zwiekszona moc, troche optyki i tyle, naprawde udany Mustang to Roush Mustang stage 3 mimo nieco mniejszej mocy od Shelby jezdzi o niebo lepiej dzieki zmienionemu zawieszeniu - widac ze przygotowany przez prawdziwa stajnie wyscigowa. Edytowane 19 Października 2008 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Neo to co widziałeś to Ultima GTR ;) Szczerze to zazdroszczę Ci tego widoku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Ja bym sie tym Shelby az tak nie nakrecal, zwiekszona moc, troche optyki i tyle, naprawde udany Mustang to Roush Mustang stage 3 mimo nieco mniejszej mocy od Shelby jezdzi o niebo lepiej dzieki zmienionemu zawieszeniu - widac ze przygotowany przez prawdziwa stajnie wyscigowa.Mimo wszystko shelby jest baardzo ladny :) Neo to co widziałeś to Ultima GTR ;) Szczerze to zazdroszczę Ci tego widoku ;)No samochod potwor... a ryk silnika... no nie idzie do czegokolwiek tego porownac :) Swoja droga... jadac modlinska zauwazylem w lusterku mojej yamaszki audi r8.. wszystko ladnie pieknie... zjechalem na prawy pas.. poscilem go i patrze ze gaz mocniej wciska i dluga... no to ja dlugo sie nie zastanawiajac lewy kierunek i gonilem sobie go... nie wazne z jaka predkoscia jechalismy ;) Dojechalismy do swiatel.... patrze katem oka... broda.. jakis starszy czlowiek.. blizej sie przygladam ale nie bardzo moglem dostrzec... wydaje mi sie ze z takimi "przepisowymi" predkosciami stary zientarski jechal... powiem tylko tyle ze moja xj-a wymieka przy tym audi... ze swiatek dostalem po pupie... elastycznosc tez... ogolnie nie sadzilem ze r8 to taki potwor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 ale to nie w polsce to sie nie liczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Już kiedyś wspominałem o tym samochodzie, a w piątek udało mi się cyknąc fotę: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 zwykły Lancer, nie evo, co w nim egzotycznego? swoją droga w całkiem przystepnej cenie są (wersje "nie evo") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 ale to nie w polsce to sie nie liczy :PA kto powiedział, że tylko złapane w kraju mogą być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Już kiedyś wspominałem o tym samochodzie, a w piątek udało mi się cyknąc fotę: http://fotkers.eu/viewer.php?id=rgh1224448148l.jpg"]http://fotkers.eu/thumbs/rgh1224448148l.jpg Jak bys evo cyknal to by bylo cos.. a tych lancerow jezdzi coraz wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Bentleya sfotografowalem ze 2 albo 3 razy...A to tak przy okazji dzisiaj foto cykniete... co lepsze.. w 2 roznych miejscach warszawy ;) Akurat mialem telefon pod reka ;) edit: poparzegladalem sobie fotki z netu w lepszych rozdzielczosciach.... i stwierdzam.... jakie to ma wykonczenia :o to kosztuje ponad 800tys zl i ma ponad 550 koni albo ponad 600 zalezy z jakim silnikiem :o Edytowane 21 Października 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Po Nidzicy 2 dni też taki jeździł (być może to te samo auto, bo kolor się zgadza no i też cabrio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 A dzisiaj widziałem czarne Audi RS8 :) Fajnie brzmi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 tylko że nie ma czegoś takiego, jest albo S8 albo R8 , hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...