reaktiv Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 tylko że nie ma czegoś takiego, jest albo S8 albo R8 , hehe RS8 = R8 -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 oj napewno nie, RS8 ma dobiero być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) oj napewno nie, RS8 ma dobiero być http://www.carblog.co.za/2007/09/18/audi-rs8/ Edytowane 29 Października 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 A w Kraku, Aston Martin DB9, kolega widział Vanquisha. A także KTM Duke 690, niesamowity! Ma piękny dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Przyśpieszenie tego bolidu robi wrazenie, naprawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Reaktiv - nie ma w sprzedaży takiego auta jak Audi RS8. Edytowane 29 Października 2008 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 http://img66.imageshack.us/img66/7651/29102008003sn0.jpg http://img134.imageshack.us/img134/6934/29102008002vw9.jpg Przyśpieszenie tego bolidu robi wrazenie, naprawdę. Ten Noble jeden z moich ulubionych autek w TDU ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) http://www.carblog.co.za/2007/09/18/audi-rs8/Dokładnie coś takiego :) Tylko czarne i na niemieckich blachach, ale od kilku ni się tu kręci, więc moze jeszcze uda się coś cyknąć ;) Edytowane 29 Października 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Volkswagen Karmann Ghia w wersji cabrio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 RS8 = R8 -.-Ta, może od razu BMW M7 = 760i :mur: Nie twórzcie nowych samochodów, ok? Czegoś takiego jak RS8 nie ma, niedowiarkom polecam odwiedzić audi.de lub audi.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ale będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ta, może od razu BMW M7 = 760i :mur: Nie twórzcie nowych samochodów, ok? Czegoś takiego jak RS8 nie ma, niedowiarkom polecam odwiedzić audi.de lub audi.com Po 1. RS8 bedzie Po 2. Jest to zwykla buda R8 z nowym silnikiem, chyba Lambo. Po 3. Ten co pisal ze go wdzial, mogl myslec ze to auto sie nazywa RS8, a nie R8 dlatego tak napisal. Wiec moze poczytaj troche, zanim sie zaczniesz produkowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Co to kufa za offtop ;) FTO w wersji fajniejszej :) Jag :) Z4 M... na protej wciska w fotel, na zakrecie w boczna szybe. Teraz rozumiem ludzi zachwycajacych sie roadsterami :) Tutaj udało mi sie złapać Pana ładujacego Bentleya na lawete. Samochód w perfekcyjnym stanie, ideał w środku i na zewnatrz :blink: Jakaś grubsza impreza ;) bardzo gruba :D Madzia :) Tak, dobrze widzicie, blondyna za kółkiem! Dopóki nie zobaczylem, nie uwierzyłem... w tym TIRze ze znaczkiem SRT-10 naprawde siedzi ogromne V10 od Vipera :blink: Crossfire SRT-6 rołdster ;) Do kolekcji zdjęć jeszcze mi brakuje SRT-4 :lol: Edytowane 6 Listopada 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 FTO - mniam :) Po 1. RS8 bedzie Po 2. Jest to zwykla buda R8 z nowym silnikiem, chyba Lambo. Po 3. Ten co pisal ze go wdzial, mogl myslec ze to auto sie nazywa RS8, a nie R8 dlatego tak napisal. Nie żaden RS8, tylko R8 V10. Brzmi to może niespecjalnie, ale właśnie tak będzie się nazywał. Jaki będzie miało silnik nie wiadomo, wysoce prawdopodobne jest, że trafi tam V10 FSI Twin-Turbo z RS6. Nie czepiam się kolegi, który twierdził, że widział RS8, bo faktycznie może się nie znać. Czepiam cię ciebie, bo panowie wytłumaczyli stivo, że jest w błędzie a ty mimo to wpychasz nam tu jakieś opowieści, że RS8 = R8 podpierając się newsami ze średniowiecza. Wiec moze poczytaj troche, zanim sie zaczniesz produkowac.Z nas dwóch to nie ja potrzebuję zastrzyku wiedzy motoryzacyjnej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 FTO - mniam :) Nie żaden RS8, tylko R8 V10. Brzmi to może niespecjalnie, ale właśnie tak będzie się nazywał. Jaki będzie miało silnik nie wiadomo, wysoce prawdopodobne jest, że trafi tam V10 FSI Twin-Turbo z RS6. Nie czepiam się kolegi, który twierdził, że widział RS8, bo faktycznie może się nie znać. Czepiam cię ciebie, bo panowie wytłumaczyli stivo, że jest w błędzie a ty mimo to wpychasz nam tu jakieś opowieści, że RS8 = R8 podpierając się newsami ze średniowiecza. Z nas dwóch to nie ja potrzebuję zastrzyku wiedzy motoryzacyjnej :rolleyes: No widzisz, moj blad, nie czytam kazdej wzmianki o R(S)8 jaka zapoda Audi, bo maja takie widzi mi sie, zeby co miesiac zmieniac nazwy. No ale koniec OT. Wracajac do tematu: To ostatnio w Katowicach widzialem Dodge'a Charger'a - dokladnie to takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 W Tychach w okolicach paprocan Dodge Challenger nowy. (oczywiscie pomaranczowy, brakowalo mu tylko 01 i konfederatki;-) )Na bielskich blachach. Rozlozyl mnie na kawalki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 @MaSell Na Rakowieckiej w Wawie (pare krokow od mojego wydzialu - SiMR) stoi sobie czarny (z dwoma bialymi pasami przez srodek) Dodge Neon SRT-4. Chcesz moge zrobic mu fotke - bedziesz mial pelna kolekcje:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) A ja tak z innej beczki - Co to jest ? :D Kręci się to po moim mieście a na fotce jego właścicielka. ;) Edytowane 13 Listopada 2008 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 To jest moja zona w moim samochodzie ;DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 daj no zdjecie bez rozmazanej twarzy to moze Ci powiem kto to:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Nie kto to, tylko co to za wóz ;P a twarz nie przypadkowo zamazałem. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Ja przypuszczam że to jakaś Angielska lub japońska/chińska fura...ale naprawę pojęcia nie mam. Tak laska tak Ci pozowała? :razz: Edytowane 13 Listopada 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Nie kto to, tylko co to za wóz ;P a twarz nie przypadkowo zamazałem. :mrgreen:wrzuc z twarza:P nie kombinuj:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 juz nie taki egzotyk bo po samym szczecinie panoszy sie tego conajmniej sztuk cztery, ale przy okazji przekonalem sie, ze jesli chodzi o zawieszenie amerykance sa w tyle o dobre 15lat, wystarczyl przejazd przez torowisko+lekki bruk i mustang jedzie bokiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 juz nie taki egzotyk bo po samym szczecinie panoszy sie tego conajmniej sztuk cztery, ale przy okazji przekonalem sie, ze jesli chodzi o zawieszenie amerykance sa w tyle o dobre 15lat, wystarczyl przejazd przez torowisko+lekki bruk i mustang jedzie bokiem :)Mustang z załozenia mial byc samochodem technologicznie w tyle :) coby tani byl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Delorean rocznik '81 ustrzelony wczoraj w Dublinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 to zes rarytasa trafil gratki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Mustang z załozenia mial byc samochodem technologicznie w tyle :) coby tani byl ;)Jak ktos chce dobry performance w budzie Mustanga to kupuje Roush Mustang Stage 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 to zes rarytasa trafil gratki :D No, poszczescilo sie... Za to ucieklo mi zolte porsche 911GT2 serii 993. Slychac je bylo na oko z conajmniej 2 km :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Delorean rocznik '81 ustrzelony wczoraj w Dublinie Dalbym sie pokroic za niego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...