und3r Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Dalbym sie pokroic za niego....Przecież one wcale nie są takie drogie, tylko trudno znaleźć jakiegoś na sprzedaż ;) . Swego czasu na Allegro poszedł taki za 70k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 no taaaa.... 70tys to wcale nie duzo jak na kogos kto zarabia 2 tys zl... ;) To jest normalnie moj samochod marzen :) Wszystkie lambo, porsche, bugatti itp to syf przy tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors4227 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Przecież one wcale nie są takie drogie, tylko trudno znaleźć jakiegoś na sprzedaż ;) . Swego czasu na Allegro poszedł taki za 70k.nie jest tak źle... można znaleźć kilka ofert :wink: klik ale zgadzam się bryka jest odjazdowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 co w tym ladnego:P stary grat:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 co w tym ladnego:P stary grat:Pale w jakim filmie zagrał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Apropo tajemniczego samochodu, z tajemniczą kobietą :razz: , jest to Toyota Celica szóstej generacji po wieś tuningu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Apropo tajemniczego samochodu, z tajemniczą kobietą :razz: , jest to Toyota Celica szóstej generacji po wieś tuningu.nie nazwal bym tego wies tuningiem... kupe dobrej roboty zrobione jest i nawet z brzydkiego auta powstalo cos.... hmmm no wlasnie co?... moze "cos mniej brzydkiego" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) 3 dni temu: Sorki za jakość.. zdjęcie (2MPx) z trzeciego piętra i do tego przez szybę Edytowane 6 Grudnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 kumpel ustrzelil.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Gullwing :D Czad! ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Na pewno replika^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Na pewno replika^^nie prawda, swiadcza o tym chociazby zabytkowe tablice :) zreszta kumpel go widzial dluzej i blizej i mowi ze na 100% to nie replika :D jeszcze takie mam Edytowane 8 Grudnia 2008 przez chojrakrock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) cudowyny samochod. ot taki cadillac co po gda jezdzi :] wiem ze jakosc zdjecia jest... Edytowane 8 Grudnia 2008 przez kvazi555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 W Tychach w okolicach paprocan Dodge Challenger nowy. (oczywiscie pomaranczowy, brakowalo mu tylko 01 i konfederatki;-) )Na bielskich blachach. Rozlozyl mnie na kawalki :-) Jak na razie jedyny egzemplarz tego modelu jaki miałem okazję zobaczyć, już widziałem go kilka razy kręcącego się wieczorem w południowych częściach B-B, dziś rano wyjeżdżam spod bramy do pracy a on mi przed nosem śmignął majestatycznie, dżwięk V8-ki nie do opisania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jakiś czas temu koło mojego bloku parkował przez 2 dni czarny Hummer , chyba H2 ale nie dam głowy . Potem przez kolejne dwa dni stał przy garażach nieopodal . Jak ktoś jest z Gliwic , konkretnie dzielnicy Szobiszowice to pewno wie gdzie jest obecnie Biedronka na Kolberga ( boczna Tarnogórskiej ) , kiedyś na jej miejscu była baza transportowa Transbud . Z tyły bazy są garaże , tam parkował potem . Sam samochód był chyba w wersji reprezentacyjnej , miał reklamę firmy stanford lub coś w tym stylu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 hummer z reklama sobieskiego takze po warszawie smiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dzisiaj idąc przez krajową 7 (bliższa droga do miasta :) ) widziałem Astona Martina DB9, nawet nie zdążyłbym wyjąć telefonu, a szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) pare dni temu wieczorem... bentley.. jak zykle takie autko cykniete w wilanowie nowy hyundai coupe... sliczne autko... pierwszy raz widze u nas na drogach.... Edytowane 14 Grudnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mnożą się te Bentleye w Wawie jak grzyby ;) . Czarny B. Continental stoi codziennie (albo prawie codziennie, wszak nie każdego dnia bywam w biurze) na Złotej (między Lumenem i Złotą 44). Co ciekawe, jest to chyba samochód służbowy^^ (o czym świadczyłaby dyskretna reklama z tyłu). W tym samym miejscu regularnie można zobaczyć Carrerę S, 4S, Audi RS8 (tak się nazywa ta konkurencja 911?), rzadziej Ferrari 599 i Lambo Gallardo. O drogich mercach typu CL500 czy CL68 (które swoją drogą są przepiękne, zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz) albo BMach serii M nawet nie wspominam. A i kilka miesięcy temu (jak jeszcze było ciepło) widziałem też Jaga E-Type ale był w tak zarąbistym stanie, że nie wierzę w jego oryginalność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ostatnio w Wawie Mazda RX-8 ANNIVERSARY LIMITED EDITION AMG SL63 Mitsubishi Lancer EVO X GSR - tu zdziwo bo ten samochod chyba caly czas przeznaczony jest na rynej japonski :| Jakies nowe terenowe BMW o kosmicznym ksztalcie i wieeeelkich hamulcach, pojecia nie mam jaki to model :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 zapewne bmw x6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Si si Dokladnie to autko w zajebiscie oczojebnym kolorze.... Chyba szykowane pod jakas reklame ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 i dzisiaj kolejnego bentleya zlapalem na fotce... tym razem niebieski.. oczywiscie standardowo okolice wilanow\konstancin... aha.. dzisiaj wyprzedzil mnie na powsinskiej nieieski viper w cabrio... oczywiscie "wyprzedzil" z taka predkoscia ze nie zdarzylem telefonu zlapac by foto cyknac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A ja dziś pojechałem sobie z dziewczyną do "panoramy" na czerniakowskiej w Warszawie... patrze a tam salon samochodowy aut luksusowych O_O Zdjec nierobiłem bo dziewczyna mówiła ze wiocha xD Ale stały między innymi: (i stoją nadal) -Audi S5 -Lamborghini Galardo -Ferrari Modena + te starsze -Corvette c6 -Hummerek -Maserati Quatro porte i jakieś coupe -sportowe jakieś mercedesy i inne tego typu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Ten w tle, pomaranczowy, slabo widac bo duza odleglosc i robione z telefonu. Nie wiem dokladnie co to za jaki. Volvo, ale modelu nie znam :P I fajne stare BMW :] Byl jeszcze jakis stary amerykaniec, cos z lat 70, nie zdazylem sie mu przyjrzec, ale dzwiek silnika powalal. No i jeszcze Lotus, stary ale nie jestem pewien co do modelu, chyba Europa. Ogolnie w tym miescie(Ensched w Holandii) sporo starych aut jezdzilo. A w wawie Corvette i Ferrari, chyba 360. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Te Volvo to model P120 Amazon tak na 90% Edytowane 30 Grudnia 2008 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 I fajne stare BMW :] bejca e114 3er Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 IMHO ciekawe, ale dopiero na wczesnym etapie renowacji: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 To w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 W Rybniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...