chojrakrock Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 uwielbiam takie auta, mam nadzieje ze sobie kiedys kupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Renowacja odbywa się niedaleko mojego miejsca zamieszkania i często wożą go na lawecie, udało mi się go uchwycić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 piekny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 piekny sam choruje na cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 corvetta, mustang (wlasnie taki z fotki), lancer evo 9 (10), starsza subaru impreza wrx sti (nie to ala lacetti\lanos).. to autka na ktore choruje.. w takiej kolejnosci w jakiej podalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Co do tego forda Capri (?) to kolega miał takiego pare lat, jednak sprzedał bo za dużo w niego wkładał ;) Ale auto miał zadbane i do blacharki nie było się można przyczepić. Teraz nie wiem gdzie sobie bryka, parę dni jak sprzedał jeździło jeszcze po Nidzicy, później jakoś już go nie zobaczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 wydaje mi sie ze kazdy kierowca wzdycha jak widzi takiego badz mustanga badz starsza corvette :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 sory za OT ale apropo mustanga :rolleyes: nie wiecie ile w USA kosztuje takie cudo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) sory za OT ale apropo mustanga :rolleyes: nie wiecie ile w USA kosztuje takie cudo ?? 160 000$ - click link ebay.com Za ta sume to kupisz Dodge Chargera i Challengera z 68-70 roku, ktore sa o niebo lepsze :] Edytowane 1 Lutego 2009 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Nowe i używane -> HotUSAcars.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 mozna juz taniej dostac http://www.moto.allegro.pl/item540297514_f...tback_1965.html http://www.moto.allegro.pl/item537576762_f...tback_1965.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6209203 dla mnie taki mustang to poprostu legenda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 http://www.moto.allegro.pl/item540297514_f...tback_1965.html http://www.moto.allegro.pl/item537576762_f...tback_1965.html Wylizal bym te mustangi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Powiedz mi Neo. Nie śmieją się z Ciebie ludzie jak jeździsz z obiektywem w szybie i cykasz fotki autą które co chwila Cie mijają? Jeszcze jakiś wypadek spowodujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 160 000$ - click link ebay.com Za ta sume to kupisz Dodge Chargera i Challengera z 68-70 roku, ktore sa o niebo lepsze :] dzieki za linki :wink: fajnie ze kupie ale jedno ale mnie stać może na jedną opone :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Powiedz mi Neo. Nie śmieją się z Ciebie ludzie jak jeździsz z obiektywem w szybie i cykasz fotki autą które co chwila Cie mijają? Jeszcze jakiś wypadek spowodujesz... Pewnie go za jakiego tajniaka z fotoradarem lub czym podobnym biorą he he he. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Powiedz mi Neo. Nie śmieją się z Ciebie ludzie jak jeździsz z obiektywem w szybie i cykasz fotki autą które co chwila Cie mijają? Jeszcze jakiś wypadek spowodujesz...Nie.. foto robie telefonem ktory mam zawsze pod reka. Zreszta zwroc uwage ze wiekszosc.. jak nie wszystkie fotki sa robione kiedy stalem na swiatlach albo po prostu zatrzymywalem sie na poboczu bo np ktos z firmy do mnie dzwonil i musialem cos sobie zapisac na kartce :) a jednoczesnie nie idzie gadac przez telefon, pisac i jechac... z jednej reki braknie :) To ze trafilem akurat na fajniejsze autko za szyba to czysty przypadek.. przeciez to nie sa moje samochody ;DDDD Te wszystkie foto byly robione w okresie kilku miesiecy a nie 3 czy 4 dni :) EDIT: sory.. przejrzalem dokaladnie fotki jeszcze raz.. na wszystkich fotkach stalem.. procz tego "motocykla" z dachem obok ktorego jechalem dluzszy czas bo srodkowy pas jakis zakorkowany z lekka byl. Na innych fotkach albo mialem czerwone swiatlo.. czekalem na przejezdzie kolejowym na podniesienie szlabanu... albo skrecalem i czekalem... to z tym audi to wlasnie typowa sytuacja jak z firmy sie dobijali na moj telefon bym zapisal sobie numery katalogowe rzeczy ktore mialem odebrac w hurtowni :) Pewnie go za jakiego tajniaka z fotoradarem lub czym podobnym biorą he he he.Zeby mi jeszcze za to placili ;DDDDD Edytowane 1 Lutego 2009 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Wylizal bym te mustangi ;)nie tylko ty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Co to za OT ?! Gdzie są rodzice pytam się !? :wink: Lincoln Mark LT VIII 4.6L InTech V8 [290 hp] (400 Nm)@4500rpm Edytowane 19 Marca 2009 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Jak ktoś ma chęć i czas to w salonie "Samochody luksusowe" przy ul. Sobieskiego 102A od dwóch dni stoi... ... żółte Lamborghini Gallardo :D Stoi zwrócone przodem do szyby wystawowej :) Audi R8 na moim osiedlu: Edytowane 27 Lutego 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Hehe smiesznie wyglada ta R8 na tle tych z tylu :D Tak az za bogato ;D A tu cos ode mnie. Infinity FX35. Musze powiedziec, ze dzwiek jaki wydaje jest bardzo mily. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 W okolicach Katowic/Chorzowa śmiga taka Carrera GT: . Zdjęcie niestety nie mojego autorstwa, bo nie udało mi się uchwycić jak przejeżdżała. W sumie jest na sprzedaż na otomoto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 W Skawinie pod Krakowem Cadillac CTS, zjawiskowe autko. Niestety nie zdążyłem mu fotki cyknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) W Skawinie pod Krakowem Cadillac CTS, zjawiskowe autko. Niestety nie zdążyłem mu fotki cyknąć. CTS-V to by bylo dopiero zjawiskowe autko ;) Cadillac CTS-V czyli 556KM (..) Ogromną moc przenoszoną na tylne koła czerpie z 6,2 litrowego silnika V8 LSA z mechanicznym doładowaniem. Moc 556KM jednostka osiaga przy 6100 obr/min. Równie imponujący jest jej maksymalny moment obrotowy wynoszący 747 Nm! (..) Wydaje mi sie,ze w serialu The Beast - Patrick Szłejzi takim jezdzi :) Edytowane 28 Lutego 2009 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Maszyna z przyszłosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Przedwczoraj na Zapolskiej w Krakowie - Audi R8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Niedlugo bedzie ciezej spotkac malucha niz R8, bardzo duzo juz tego jezdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 W Krakowie na Kapelance niebieska Corvette C6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Niedlugo bedzie ciezej spotkac malucha niz R8, bardzo duzo juz tego jezdzi.Dzis niebieskie R8 :lol2: :lol2: :lol2: Pare dni temu Toyota: Sympatycznie to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Na zdjeciu, mam tylko te :) Edytowane 8 Marca 2009 przez Cygan21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 tu cos lepszego, w sumie nie lol, bo ladnie sie prezentuje, tak cichociemnie. fajne musi miec osiagi, ale ciekawe jak jest z bardziej wymagajacymi manewrami niz jazda po prostej ;) http://www.allegro.pl/item575413893_cinque...e_wrazenia.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...