mothman Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Litości, niedługo pod WT podciągniecie złote felgi w Imprezie.I słusznie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Muscle car, to jest to, czego brakuje w EU. Piekne, wielkie, glosne samochody. :]W Europie brakuje też miejsca, gdzie owe piękne i wielkie miałyby się rozpędzać. Kiedyś oglądałem fragment programu z Zientarskim seniorem, któren w swej kolekcji automobili posiada jakiś amerykański krejzer. Sam przyznał, że nie używa go zbyt często, bo zwyczajnie nie ma gdzie tego rozbujać na dystansie kilkuset km, do czego zostały takie pojazdy wymyślone i zbudowane. Inna rzecz, że nieszczęsnym Jankesom żyłka pulsuje, kiedy przyjeżdżają do Europy i widzą, ile można przejechać na kilku galonach wachy :> No ale albo frajda i rwanie asfaltu, albo bicie rekordów o kropelce. Może elektryfikacja motoryzacji coś tu zmieni, silnik elektryczny ma jednak moment "od zaraz", bez turbodziury, smyrania sprzęgła, wachlowania biegami, i to znacznie większy niż porównywalnej mocy silnik spalinowy - pażywiom, uwidim. Choć nawet takiemu drogowemu emerytowi (w sensie stylu jazdy) jak ja będzie brakowało mruczenia wiernego 1.1 FIRE :> I słusznie :lol2:W pewnym sensie tak - wyjątkowo obleśnie wyglądają. Chodziło mi raczej o to, żeby nie zapędzać się z każdym kawałkiem spojlera czy naklejki do kategorii WT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No zrozumiałem :wink: To żart był, bo też mnie trzepie na widok tego zestawienia kolorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) Jest pewna firma, ktora specjalizuje sie w przerobce zawieszenia, hamulcow i ukladu kierowniczego w miesniach ameryki, tak, zeby mozna bylo smigac po EU drogach nie martwiac sie, ze nie zdazymy zahamowac albo kierownica zakrecic. Choc jakby nie patrzec, wielki fan MC by tego nigdy nie zrobil. No ale mi w sumie by wystarczyl dzwiek silnika oraz wyglada. A to ze by lepiej hamowal i skrecal, to dla mnie tylko plus. :D Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Na poprzednim weekendzie byłem z moją na Słowacji i widzieliśmy tam 6 sztuk Lamborghini - po 3 na 2 ciężarówkach. Nie możliwe? A jak dodam, że model R8.265... ? Foty na czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 bylo trzeba zasunac z jedna ciezarowke xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Na placu biskupim w krk bardzo często stoi audi r8. Foty cykne jak będe miał czym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dodge Ram Power Wagon (Bytom) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No to i ja coś wrzucę. :) Starutki , ale czerwony i z konikiem ! :D Kolejny stary, jedno z moich ulubionych. :) Nowych nie daję, bo za dużo ich w tym temacie. Poprostu "HANDMADE". :D Robi wrażenie. A może 911 Turbo ? :) Tak dla podtrzymania "tradycji" postów. :D I tu nadjechało ... A gdyby komuś było mało : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) tacy bogaci a tacy glupi i nie wiedza jak parkowac :lol: aston boski jest :) Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Renault Alpine Ferrari Testarosa Kupa zajebistych wózków z targów w genewie, jak chcecie, to się podziele fotkami. Największe wrażenie zrobiło na mnie Lambo Murceliago 670konne SV. (podnieciłem się^^)I ALFA 8C. Merc SLR Teraz pod moim domem stoi 911 Turbo 997, a w garażu ktoś trzyma Mini S john cooper works I może to nie egzotyk, ale jak na 18latka to osiągnięcie, bo ostatnio na pustym parkingu się bawiłem Mercedesem SLK350 kumpla. marzenie^^ nie miałem pojęcia, że 270koni może być takie grzeczne. W życiu bym nie kupił tego auta, ale fun daje nieziemski, a przy tym jest wygodne,banalne w prowadzeniu i brzmi jakby w silniku odbywała się mała orgia. Miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) 3xAudi Q7 2xMercedes CLS Corvette Coupe Z06 Hummer H2 Wszystko buja się po moim mieście :rolleyes:. Z pewnego źródła wiem że za ok rok będzie bujać się ferrari modena :razz: ..., a podobno polska biedny kraj. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Corvette Coupe ZO6Z06. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 3xAudi Q7 2xMercedes CLS Corvette Coupe ZO6 Hummer H2 Wszystko buja się po moim mieście :rolleyes: . Z pewnego źródła wiem że za ok rok będzie bujać się ferrari modena :razz: ..., a podobno polska biedny kraj. Liczysz takie auta jak Q7 czy CLS? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 A ja w ostatnich dniach takie dwa autka widziałem Corvette cabrio i prawdziwa perełka, Ford Ranchero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Liczysz takie auta jak Q7 czy CLS? ;] A czemu nie, do tanich nie należą, wiem że tego nawet dużo jeździ ale furki fajne i się wyróżniają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tyle że temat traktuje o ciekawych/egzotycznych furach, a Q7 czy CLSów jest w cholere na polskich drogach. Co by offtopa nie było, to ostatnio sobie jezdzę scieżką rowerową w Warszawie, obok tej ścieżki jest droga, która prowadzi chyba do Konstancina, można się tam napatrzeć na niezłe furki: - Astony DB9, DB9 Volante, V8 Vantage - Bentleye Continentale - nowy Challanger - przeróżne Porsche (Turbo, Turbo Cabrio, GT3, GT2) - no i przedwczorajsza perełka - czarne Ferrari Enzo Zdjęć brak, bo na rowerze raczej nie ma jak robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dzisiaj widziałem Ferrari 430 Scuderia Cabrio 16M z tej limitowanej serii wydanej jak Ferrari rok temu zdobyło 16 tytuł konstruktorów w F1. mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 W Toruniu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 O, też często widuje tą Multiple jak bywam w centrum. Jedyne czego nie rozumiem, to tego, że własciciel zamiast takiego klasyka trzymać w garażu pod kołderką to zostawia go na parkingu, co prawda strzeżonym ale pod chmurką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Nie wiem czy to jeszcze egzotyk, ale dziś przechodziłem obok czarnego Mercedesa SLK55 Cabrio - całkiem ładny na żywo, lecz nie brałem telefonu ze soba i nie było jak cyknąć fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 O, też często widuje tą Multiple jak bywam w centrum. Jedyne czego nie rozumiem, to tego, że własciciel zamiast takiego klasyka trzymać w garażu pod kołderką to zostawia go na parkingu, co prawda strzeżonym ale pod chmurką. Dzisiaj jak pedalowalem przez miasto to takze spotkalem go tam gdzie zawsze :D. Na moje wlasnie fajnie, ze go uzywa. Taki woz a widac jeszcze potrafi spelnic oczekiwania neiktorych co do komfortu itepe ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Komfortu? Jakiego komfortu? Chyba ławki w parku są wygodniejsze od "foteli" w tej Multipli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 ale lawki z parku same nie chodza xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Bawiłem się dzisiaj konfiguratorem na stronie BMW i przypomniała mi się jeda rzecz, którą postanowiłem sprawdzić. M3: Podwójny wydech (nie mówię o końcówkach), co przy V8 nie dziwi. 335i z pakietem M: Również podwójny wydech. Podwójnie doładowane R6 - też nie dziwi. 330i (oraz mniejsze silniki benzynowe) z pakietem M: Pojedynczy wydech. "M3" Masella: :lol: Komentarz zbędny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 a ty nadal go dreczysz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Bo jestem zły (zuooo!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Może się spóźniam 2.5 miecha, ale myślę, że i tak chcecie to zobaczyć. ;-) Enjoy GENEWA 2009 KLIK Czarny GT-R z 14stego zdjęcia to V-spec! na salonie był w specjalnym zamkniętym pomieszczeniu, gdzie wpuszczali tylko vipów i tych, którzy już kupili zwykłego GT-R'a. "-Panie jestem wielkim fanem GT-R'a przyjechałem całą droge z Polski,żeby zobaczyć v-spec'a, proszę ładnie, mogę wejść? poszedł udał że kogoś o coś zapytał i wrócił, mówiąc że nic nie może zrobić. -To ja z wejścia fotke szybko cyknę. -ok, tylko szybko, bo nie wolno mi tego robić stanąłem w drzwiach przy dupnym łysym ochroniarzu w garniaku, wyglądającym dokładnie jak hitman i robie zdjęcia. W pewnym momencie hitman się odwraca plecami do mnie, ja sekunda konsternacji i jebs susa do pomieszczenia z gt-rem, chowam się za filar niedaleko auta i cykam fotki. Zrobione, teraz kwestia jak wrócić, więc stwierdziłem, że nie ma się co czaić i wyszedłem jak gdyby nigdy nic z ordynarnym bananem na gębie. Facet, który nie chciał mnie wpuścić, tylko na mnie biedaczka z politowaniem popatrzył, ale nic nie powiedział. Polak potrafi ;-) Edytowane 17 Maja 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Normalnie jak James Bond ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Dziś na puławskiej w Warszawie niebieska Corvette C6 na jakis arabskich chyba rejestracjach - coś pięknego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...