wayne Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tiaaa 4km/h wiecej potrzebuje wrecz 0.1 sekundy...Nie raz tak było. Przykład pierwszy z brzegu - Porsche 911 (997) GT2. 0-100km/h - 3,7s 0-60mil/h - 3,6s :lol:Boki zrywać. Naprawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Konczac OT zadaj sobie pytanie jak bardzo jest to zaokraglane ze masz ta 0.1 sek roznicy :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No więc właśnie. Skoro dane tą podawane z takim zaokrągleniem przyjmij do wiadomości, że różnica tej wielkości może w nich wystąpić w tym wypadku. Poza tym w żadnym miejscu nie twierdziłem, że na pewno tak będzie, ale że jest to możliwe (bo jest) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 foty kiedyś strzelone ;) buick riviera boattail - nie wiem w jakim jest stanie dziś ale foty strzelone grubo przed wakacjami. może dziś jest remontowany... ;) nawet w stanach za dużo tego nie przetrwało a widzieć to cudo w Polsce? bezcenne. Dodge Charger Dytona. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Gallardo, w Tarnowskich Górach. Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 http://img257.imageshack.us/i/dsc00077p.jpg/ http://img27.imageshack.us/i/dsc00076kxk.jpg/ http://img268.imageshack.us/i/dsc00074p.jpg/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Szkoda, że nie zrobiłeś fot Becie - IMO jest duuużo ładniejsza. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Te Gallardo jest na sprzedaż - 540k netto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dzisiaj ciekawe BMW widzalem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 stara seria 6 :) oj Panie zacne auto Pan uchwycił :) pogratulować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jeszcze w jakiej kondycji :huh: Rarytas :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ostatio po lodzi jeżdził kabriolet galardo na niemieckich numerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 stara seria 6 :) oj Panie zacne auto Pan uchwycił :) pogratulować :)widzialem dzisiaj takie tylko ze niebieskie i na zoltych blachach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ford Mustang, a właściwie to Shelby GT500, od kilku tygodni stoi na parkingu przy Złotej/Twardej w Wawie: ... a dla kontrastu czarny Dodge Challenger SRT8 <ślinotok> Do tego widziałem jeszcze ostatnio jakąś babkę w czarnym Maserati GranTurismo oraz zielonego Chevroleta, którego uchwycił na fotce Neo_x kilka stron wcześniej:) to uwypuklenie na masce w tym chevy jest chyba atrapą bo jest zaślepione od szyby, a powinno być otwarte oraz rozmiar opon na tylnej osi był raczej standardowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 o taunusie, który chciał zostać mustangiem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 o taunusie, który chciał zostać mustangiem :lol2:no wlasnie mialem pytac co to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Małe podsumowanie tygodniowego pobytu w Krakowie ;) Kolejny taunus Absolutna perełka, jeden z 200 istniejących - SL 63 AMG Edition IWC :rolleyes: Krótko: 6,3l V8, 525hp, 630 Nm, 0-100 km/h w 4.6s Szerzej tutaj: http://www.desktopmachine.com/press/455/Me..._63_AMG//13146/ Na koniec dość nietypowy golf :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Kolejny Golf zostawiony w Polsce przez brytola? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) De Lorean Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez kvazi555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Gość jest chyba przyzwyczajony do robienia mu zdjęć. Nawet na wprost niego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jaki piekny De Lorean :o Swoja droga... zrobilem dzisiaj fote... jednak nie mam pojecia co to jest... aczkolwiek ladny muscle car ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Po ilości literek to jakiś Plymouth... a teraz wikiepdia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 bardziej jakiś mercury. najgorzej że amerykanie, w latach 70, potrafili wydać co roku nowe nadwozie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) http://autofoto.pl/blogs/jestem_saby/archi...agnum-2009.aspx Dzisiaj się przejechałem takim czymś. :ph34r: Poprostu miazga. Przy gazie do dechy zaparło mi dech w piersi. Miałem zdjęcie, ale akurat dziś mój wysłużony sony ericson wyzionął ducha. Auto jest poprostu niedorzeczne i masakruje pod każdym względem. "Światła parkingowe" o których mowa w artykule to neony zrobione z ledów a praktycznie wszystko co tylko możliwe w środku jest wykończone karbonem, i skórą a siedzenia alcantarą. 0o BTW kumpel go zarysował wjeżdżając do garażu a auto jest zastępcze, bo swoje oddali do tuningu w techarcie. :lol: Dzisiaj na ulicy widziałem Shelby Cobrę. Ech czas stać się bogatym, bo żal mi tyłek ściska już powoli. ;-) Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kenworth na ktorym pracowalem :P Monte Carlo`79 z hydraulicznym zawieszeniem : d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Widziałem dziś Kobrę w Białymstoku albo wyrób bardzo-kobro-podobny. Raczej jednak bym się skłonił ku oryginałowi bo ryk silnika mnie urzekł ;) Ciekawe tylko jakim cudem to cacko ma homologację w Polsce. Zdjęcia niestety niet (telefonu wstydzę się używać). Z reszta i tak bym nie zdążył zrobić zdjęcia ;( EDIT: Chyba to była jednak replika http://www.kirkhammotorsports.com/models/index.html tak czy siak gablota robi wrażenie. Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja widzialem Cobre w niedziele w Wroclawiu. Nie wiem tylko czy to replika czy oryginal, tak czy siak bylo na co popatrzec : d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Po Krośnie jeździ sino-błękitny Ford Mustang Cabrio (ten model). O czarnym Porsche Cayman oraz srebrnym Evo 8 na angielskich blachach nie wspominam. Jest też zielone Porsche Cabrio/Roadster, ale nie zauważyłem co to za model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...