panzar Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zdjęcia panie, zdjęcia :) czekamy na zdjęcia :D musze kabel usb znaleźć bo mam fajne autko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 W jednym z komisow na trasie Rzeszow - Przemysl. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) opel kadet x2 jeden czerwony metallic stan BDB ale nie uchwyciłem na foto :( drugi czarny mat(jeszcze w robocie widac Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 kiepsko widac, ale na pokrywie ma napisane 560SEC AMG ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Moj kolega sobie sprawil takiego mercedesa...jezdzi nim od ponad roku, tez raz sie nim przejechalem ok 80km...To prawdziwy czołg, przyklejony do drogi. Dźwięk v8 jest nie zastąpiony....5,6 280KM....wygodny jak cholera...i piękna sylwetka :* Gorzej ze spalaniem...w mieście przy spokojnej jeździe pali 15litrów...a w trasie...ekhm..20litrów :D tak, nie pomyliłem się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Ja ostatnio widziałem Fiata 126p wersję Uk,wyglądał jak nasz poczciwy Maluch ale miał kiere po drugiej stronie no i oczywiście angielskie rejestrację.Nie wiedziałem że coś takiego istnieje.Zdjęcia nie pstryknąłem bo w środku siedział właściciel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Dźwięk v8 jest nie zastąpiony....5,6 280KM....wygodny jak cholera...i piękna sylwetka :* Gorzej ze spalaniem...w mieście przy spokojnej jeździe pali 15litrów...a w trasie...ekhm..20litrów :D tak, nie pomyliłem się ;) Tylko nie mów, że zamierza zgwałcić go LPG? Dziwna sprawa z tym spalaniem, ale i samochód oraz silnik nietuzinkowe. Acz ciekawe to, nie powiem. Ja ostatnio widziałem Fiata 126p wersję Uk,wyglądał jak nasz poczciwy Maluch ale miał kiere po drugiej stronie no i oczywiście angielskie rejestrację.Nie wiedziałem że coś takiego istnieje.Zdjęcia nie pstryknąłem bo w środku siedział właściciel.Ba, królowo, była nawet wersja australijska, nazywała się Niki (lub Nikki, nie pamiętam), oczywiście kierownica po barbarzyńskiej stronie. Przy sprzedaży stanowczo odradzano wypuszczanie się tym za miasto do innego miasta, co w Australii oznacza jakieś kilkaset kilometrów po pustyni. Niesamowite miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Może nie egzotyczny samochód, ale na pewno ciekawa rejestracja. ;) Dziś jeszcze na trasie do Warszawy śmignął mi po lewej Lexus LS 600h, piękna maszyna. :) [OT] BTW również po lewej dziś ... śmignęło mi SC :D jonas czy ten samochód jest w stanie rozpędzić się 170km/h ? Bo tyle ja jechałem za nim i wcale się nie zbliżałem. :) Wywołał u mnie szczery uśmiech na twarzy, słodko to wyglądało. ;) Później niestety poddał się Panu w Mercu CLK, ale równo ciął lewym pasem :twisted: [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) [OT] BTW również po lewej dziś ... śmignęło mi SC :D jonas czy ten samochód jest w stanie rozpędzić się 170km/h ? Bo tyle ja jechałem za nim i wcale się nie zbliżałem. :) Wywołał u mnie szczery uśmiech na twarzy, słodko to wyglądało. ;) Później niestety poddał się Panu w Mercu CLK, ale równo ciął lewym pasem :twisted: [/OT] Nie jest, przynajmniej standardowa wersja. Maksymalnie jaka predkosc rozwinalem SC to 140km/h jadac z lekkiej gorki. Wiec zapewne jakis podrasowany model cie wyprzedzil : d Edytowane 4 Września 2009 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 a że tak się jeszcze zapytam pamiętasz rejestrację i kolor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Wczoraj w Tychach: Jak to pięknie mruczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 a że tak się jeszcze zapytam pamiętasz rejestrację i kolor? Kolor jakiś taki szaro-niebieskawy. ;) Rejestracji niestety w ogóle nie pamiętam, nie spojrzałem ani razu. Nie było słychać, żeby był jakiś po tuningu, ale ... jest coś w tym, zrobić tak wóz, aby nie wyglądał na szybkiego i zaskakiwać na trasie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Kolor jakiś taki szaro-niebieskawy. ;) Rejestracji niestety w ogóle nie pamiętam, nie spojrzałem ani razu. Nie było słychać, żeby był jakiś po tuningu, ale ... jest coś w tym, zrobić tak wóz, aby nie wyglądał na szybkiego i zaskakiwać na trasie. ;) Popularny tuning w Cieniasach to SWAP na 1,4 od bravo i troszkę ponad 100 kucyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 może 1.1? Kiedyś moi rodzice mieli punto 1.1 55hp i w niemczech z gazem w podłodze z 3 osobami na pokładzie i bagażem dobiliśmy jakimś cudem do licznikowych 170km/h ale tata się wystraszył, że punciak zaraz wykona skok w ponadprzestrzeń i zwolnił. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Popularny tuning w Cieniasach to SWAP na 1,4 od bravo i troszkę ponad 100 kucyków. Ostatni taki Cienias nie chciał odpuścić na prostej. Jechaliśmy łeb w łeb od światła do światła. Z rozdziawioną mordą otworzyłem okno i pytam faceta CO ZA SILNIK?! A on że 100KM i wystarczy. Oj tak. Wystarczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Ostatni taki Cienias nie chciał odpuścić na prostej. Jechaliśmy łeb w łeb od światła do światła. Z rozdziawioną mordą otworzyłem okno i pytam faceta CO ZA SILNIK?! A on że 100KM i wystarczy. Oj tak. Wystarczy ;] No to na 100% mial silniczek z bravo 1,4 16V i właśnie kolo 100KM. Niektórzy jeszcze turbosprężarkę dokładają i wtedy parę kuniów i niutków jest więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 1.1 to przede wszystkim lekkie silniki. Dlatego są takie "dziwne". I potrafią złoić 1.2 102Nm i 60KM. A co do cienkiego: 1.4 miał zapewne. Miał farta, ze dorwał ten silnik. Jest raczej ciężko spotykany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 silnik od sieny 1.2 80km też daje rade i 170km\h jest osiągalne bez problemu. Fajna baza do zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 1200 16V z punto tez wrzucali do sejow a z tego co pamietam to wchodzi bez przerobek w miejsce 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Tak, jest kompletny plug & play. W końcu limited edyszyn Sejeczento były 1.2 T :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 W końcu limited edyszyn Sejeczento były 1.2 T :) a nie znam takiej fabrycznej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) a nie znam takiej fabrycznej ;)To trzeba było mieć znajomego w salonie, który zasadził informacją, że takie coś jest - ale tylko na zamówienie. Normalnie informacji o tym nie dostawałeś kupując nawet i sportinga. Byłem mocno zdziwiony jak się o tym dowiedziałem jak byłem na przeglądzie w ASO. Akurat naprawiali coś w zdupsztalonym takim. Zapytałem co to jest, a oni powiedzieli Sejeczento 115KM :E. Pytam co to dalej, a oni: silnik taki jak w Twoim, z tym, że z doładowaniem... Edytowane 7 Września 2009 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Wczoraj na Balickiej w Krk - Aston Martin Vantage... :> A potem na konopnickiej nówka Audi TT z silnikiem W12 (taki miał emblemat na grillu, raczej ściema bo dźwięk tej kosiarki zdecydowanie nie był taki jak bulgot W12) :> Właściciel coś dziwnie się zachowywał, chciał zostawić na dwa dni to autko na Shellu- rozmawiał o tym z kasjerką i wcale nie wyglądał jak ktoś kto mógłby jeździć nawet zwykłą TT... Edytowane 9 Września 2009 przez qrvich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 To trzeba było mieć znajomego w salonie, który zasadził informacją, że takie coś jest - ale tylko na zamówienie. Normalnie informacji o tym nie dostawałeś kupując nawet i sportinga. Byłem mocno zdziwiony jak się o tym dowiedziałem jak byłem na przeglądzie w ASO. Akurat naprawiali coś w zdupsztalonym takim. Zapytałem co to jest, a oni powiedzieli Sejeczento 115KM :E. Pytam co to dalej, a oni: silnik taki jak w Twoim, z tym, że z doładowaniem... Chyba Novitec robił kit turbo do tego silnika z tego co mi się wydaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Wczoraj na Balickiej w Krk - Aston Martin Vantage... :>Ten sam później bał się mnie wyprzedzić jak zadupczaliśmy Opolską 120 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 dzisiaj u siebie w miescie, ktore liczy troche ponad 100 tys. widzialem biale najnowsze GT3 po zmroku, wiec telefonem bym za duzo nie zdzialal ale jeszcze je dorwe bo wiem ze jest z kalisza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) Powiem krótko miałem fajny tydzień: Dzisiaj miałem okazję pofruwać za kierownicą A5 3.0 Tdi s-line z automatem. mogę powiedzieć tylko tyle, że jestem zakochany. :) Poza tym zadziwiło mnie jak dobrze klekot może pasować do takiego auta. Z automatem jest bardzo aksamitny i łagodny, ale nie leniwy, ciągnie równo już od niskich obrotów i mimo specyficznego dźwięku brzmi ładnie i wcale nie dziwię się czemu tak mało pali. Przy jeździe ze stałą prędkością 60kmh wskazówka obrotomierza wisiała na 1100RPM. Jakość wykonania, materiały, pozycja za kierownicą i zapach w środku miażdżą. W środę jechałem w SL350 tego samego koleżki. Nie przepadam za tym autem, ale luksus powala. Sama regulacja chłodzenie i podgrzewanie foteli w tym aucie ma więcej przycisków niż cała deska rozdzielcza fiata punto. :lol: W niedziele jeździłem SLK 350 kumpla i mimo że nigdy tego auta nie lubiłem, to sie do niegoprzekonałem, choć leniwy automat trochę psuje zabawę, tak że słabo czuć moc. W dodatku poprzedni właściciel miał kupę kasy i bazarowy gust i wydał 20k franków na obłożenie wnętrza żarówiaście pomarańczową alcanarą i gdzieniegdzie "skórą karbonową" czyli jakimś plastikowym wynalazkiem imitującym skórę ale o fakturze karbonu. :lol: Za to dźwięk silnika i wiatr w glace wynagradzają wszystko. Edytowane 12 Września 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 A ja dzisiaj w oczekiwaniu na wyniki egzaminu spacerowałem po dziedzińcu przy wydziale i na parkingu spotkałem taki model: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 stivo widzialem to autko ostatnio.. tyle ze czerwone Co do tematu.. dzisiaj mi kopara opadla.. w konstancinie widzialem nowe czarne camaro... fotka nie mojego autorstwa.. ja nie zdarzylem zrobic bo lecial z naprzeciwka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 A ja w weekend wypatrzyłem takie coś pod teatrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...