Niemiec Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 w ols ktos sobie kupil nowa vette, halasu robi wiecej jak scigacze z wyprutymi tlumikami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Ciekawy/egzotyczny sposób parkowania... ;)norma. poszukaj stronki jakkutas :D choć w sumie nie wiem czy jeszcze istnieje. bogate bobki mają to do siebie że parkują jak chcą, i gdzie chcą. jak owa stronka nie istnieje to forum samochodyswiata temat w offtopie parkowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Kiedyś na zakopiańskiej jechałem kawałek za żółtym gallardo spider, ostatnio za czerwoną corvettą Z-06. Obydwa boskie i bosko brzmią, aż radio ściszyłem :)Szef Magillo ma bodaj C-05 :). Stoi bardzo często właśnie pod Magillo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) norma. poszukaj stronki jakkutas :D choć w sumie nie wiem czy jeszcze istnieje. bogate bobki mają to do siebie że parkują jak chcą, i gdzie chcą. jak owa stronka nie istnieje to forum samochodyswiata temat w offtopie parkowanie. jakkutas.pl ;) Edytowane 1 Października 2009 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Miejsce - Pszczyna Czas - sobota 26.09.2009 godz. ok. 16:00 Obiekt - Ferrari F430 czerwone Podjechał i odjechał za szybko aby mu pstryknąć fotkę telefonem :/ A wyglądało mniej więcej tak Edytowane 1 Października 2009 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Neee brat, to nie jest F430. Trafiłeś na 430 scuderia szczęściarzu! Mi też się dzisiaj pofarciło w drodze ze szkoły i zobaczyłem piękną wyhuhaną Carrerę RS 2.7: Widziałem, że kręci się koło niej właściciel, który właśnie kupował odkurzacz. ;-) Typowy petrolhead. Starszy, wąsaty, zapuszczone włosy, flanelowa koszula i jak rozpoznałem co to za fura i zacząłem go wypytywać o nią, to od razu mu się oczka zaświeciły i wypluł połowę danych technicznych jednym tchem. ;-) Facet ma tą ślicznotkę, a i tak marzy mu się RSR 2.8 których podobno zrobili tylko 49 sztuk i nie mają homologacji drogowej. Ech wziąć takie cacko na wycieczkę po alpejskiej serpentynie, to by było spełnienie wszystkich moich marzeń z dzieciństwa i to z nawiązką... :rolleyes: Edytowane 1 Października 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Ten odkurzacz to sobie chyba między kolana wsadził bo tam to zbyt dużego bagażnika chyba nie ma :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Położył na siedzenie pasażera obłożone firmowym ręczniczkiem porsche, który sądząc po tym jak wyglądał chyba też był z lat 70tych. ;-) Człowiek poprostu wzbudził pełen respekt, aż mi się micha ucieszyła. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 jeden z prawdziwych ostatnich porsche :) Co do tematu... Jaguar jakich troche widac u nas... jest tylko jedno ale.. ten znaczek R po prawo ;) Dla mniej znajacych sie... 5 litrow, V8, 510 koni i pol banki zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Takiej Porszawki to chyba tu jeszcze nie było :) ul. Racławicka 129 w Wawie. Kilka metrów dalej jeden z mieszkańców parkuje czarnego Aston Martina DB9 więc po miesiącu przestał być egzotykiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Ja mogę dodać od siebie, że wczoraj pod Marriottem widziałem z kolegami Maybacha od pewnego znanego mieszkańca Torunia, który notabene bronił się w Wawie tego dnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Już kiedyś chyba pokazywałem ten model, ale zdjęcie nie było najlepszej jakości: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Takiej Porszawki to chyba tu jeszcze nie było :) ul. Racławicka 129 w Wawie. Kilka metrów dalej jeden z mieszkańców parkuje czarnego Aston Martina DB9 więc po miesiącu przestał być egzotykiem ;) ale paskuda buee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 ale paskuda bueeno nie jest piekne... ale troszke dziwne ze u nas smiga taka sztuka (tak jak kiedys udalo mi sie cyknac foto miesiac? przed premiera scirocco w polsce pod gazeta wyborcza). To musi byc jakas testowka lub cos w tym stylu bo z tego co kojarze to nie sa one jeszcze zbyt popularne u nas w AZ w 4 salonach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 no nie jest piekne... ale troszke dziwne ze u nas smiga taka sztuka (tak jak kiedys udalo mi sie cyknac foto miesiac? przed premiera scirocco w polsce pod gazeta wyborcza). To musi byc jakas testowka lub cos w tym stylu bo z tego co kojarze to nie sa one jeszcze zbyt popularne u nas w AZ w 4 salonach ;) Pięciu. Nowy otwierany jest właśnie w Katowicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 to ze sie otwiera nie znaczy ze jest juz otwarty ;) Sprawdzilem na stronie porsche i wciaz maja podane 4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Zaproszenie na otwarcie datowane jest na 31/10, więc wkrótce powinni tą www zaktualizować. eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Maserati 3200GT. Fotka słabej jakość ale robiłem w pośpiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Nissan GT-R w Galerii Kazimierz w krk ;] i jakiś czas temu białe R8 również w kazimierzu tyle że na podziemnym parkingu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 GT-R'ów teraz pojawi się trochę w Polsce, bo jakoś wczoraj czy przedwczoraj przyszły zamówione sztuki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) F360 Spider po lewej stronie Torunia (wiadukt przed mostem)... Ferrari siem zepsiuło... temu Panu :D (patrz: ostatnie zdjecie) Edytowane 25 Października 2009 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 no dobra skarbenki... a teraz pytanie tygodnia.... co to jest? Dodam tylko tyle ze jakis czas temu krazyla informacja ze do polski zaczynaja wjezdzac chinskie samochody ... jezeli mozna to nazwac samochodami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Roewe 550, całkiem ciekawy samochód. W dodatku jeśli testy zderzeniowe pokryją się z tymi robionymi w Chinach to może być niezły hit. Choć nadal żaluję że następca Rovera jest produkowany u chińczyków, będzie zła fama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 F360 Spider po lewej stronie Torunia (wiadukt przed mostem)... Ferrari siem zepsiuło... temu Panu :D (patrz: ostatnie zdjecie) Aa, znajomego auto, cóż... kolejny raz skrzynia f1 szwankuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) Ferrari siem zepsiuło... temu Panu :D (patrz: ostatnie zdjecie) Kierowca holownika mial pewnie ubaw. ;) A tu zdjecie z parkinku spod osrodka szkolenia kierowcow w bytomiu Nie wiem co to dokladnie jest ale rols jak w morde strzelil. :D Edytowane 25 Października 2009 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) tzw: kiepska kopia passata. Tyle ze 2 razy tansza. Topowa wersja kosztuje cos kolo 50 tys zl... podstawa 40tys. A u nas za 40 tys to sobie mozna corse czy clio kupic ktore rozmiarami nie dorownaja temu wynalazkowi... jak i wyposazeniem Edytowane 25 Października 2009 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Wczoraj na autobahnie widziałem niebieskiego Veyrona. Masakra jakie wrażenie robi ten samochód. I ten spojler podnoszący sie przy hamowaniu ;p A tak po za tym to najnowsza Corvette i Maseratti cabrio gran sport czy jakoś tak (w TDU było takie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) dzisiaj koło pkp była wystawa (nie wiem jaka), może to nie egzotyk ale klasyk może tak sorry za jakość, ale fota strzelana w autobusie :/ Edytowane 6 Listopada 2009 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Wczoraj pod silesia city center w katowicach czerwone carrera 911 cabrio (albo cos podobnego, cholerne porsche wszystkie wygladaja tak samo). Niestety pora dnia nie pozwolila na zrobienie zdjecia telefonem, za ciemno. :( Na parkingu wypatrzylem tez stare 3000GT, duzo tego po ulicach nie jezdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...