reaktiv Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Kilka fotek, jakie zrobilem chodzac po komisie w Warszawie ; d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 (edytowane) Z serii Luksusowe auta rodziców kumpli sysaka w szwajclandii: ostatnio kumpel dał mi się przejechać Cayenne GTS. O jezusicku jakiego to ma buta. Uczucie jakbyś słoniowi wsadził w zad silnik odrzutowy i odkręcił na max. Do tego piękny dźwięk i komfort, ale jakoś wygląd wnętrza i zewnętrza do mnie nie przemawia. I w ogóle suvy są głupie:P Jechałem też z tym samym kumplem baby-Astonem czyli V8 Vantage, tym starym 4.3. Też nieziemskie auto i ma bardzo specyficzny klimat. W przeciwieństwie do Niemców czuć że jest efektem bardziej rzemieślniczej pracy. Widać dużo więcej wkładu człowieka niż powiedzmy w Porsche czy Audi i przez to ma ono dusze. Poza tym zawieszenie też dużo lepiej "gada" niż w zwykłych dupowozach. Czuć że auto jest pełną gębą sportowe. Ale z charakteru bardziej niż z Jamesem Bondem kojarzy mi się z wk***ym muskularnym kowalem z Warwickshire. I ten dźwięk :wub: BTW. FOTKI ZE ZLOTU ZABYTKÓW Mnie tam nie było i fotki cykali mój brat i tata, którzy troche olewają auta, więc nie wiem co tam przegapili, ale te zdjęcia i tak są zacne. Edytowane 30 Listopada 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 wtf? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 @ reaktiv - to nie przypadkiem jeden z komisów na Modlińskiej ? Jesli tak to w miare nie dawno jeszcze fajna M3 e46 i evo 9 stały, w innym zaś chyba cały czas stoi białe evo 6 stoi :) @ jc - pierwsza myśl jaka mi przebiegła przez czerep to jakiś Yugo podobny wytwór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) @ reaktiv - to nie przypadkiem jeden z komisów na Modlińskiej ? Jesli tak to w miare nie dawno jeszcze fajna M3 e46 i evo 9 stały, w innym zaś chyba cały czas stoi białe evo 6 stoi :) Niestety nie wiem. Z Wawy nie jestem, wiec nie znam nazwy tej ulicy gdzie to bylo. Jedynie co moge powiedziec to to, ze komis jest przy Okeciu, "Miasteczko samochodowe okecie" sie zwie :] Edytowane 1 Grudnia 2009 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 No to nie, zupełnie druga strony wawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jakieś Porsche złapane w niedzielę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dzis uchwycony w Krakowie: I troche starsze: No i pelna egzotyka: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Czerwony zwijacz asfaltu nie stoi czasem na Złocieniu ? Cholera nigdy nie miałem okazji zrobić mu fotki. Edytowane 1 Grudnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Jakieś Porsche złapane w niedzielę :)944, ale 928 fajniejsze (z okrągłymi światłami wysuwanymi) ;) Edytowane 1 Grudnia 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Czerwony zwijacz asfaltu nie stoi czasem na Złocieniu ? Cholera nigdy nie miałem okazji zrobić mu fotki.Dokładnie tam go zlapalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 @matex34 & stivo Ani jakieś ani 944 tylko 924. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 A takie podobne są 924 i 944, więc mogły mi się pomylić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Jak przechodziłem dzisiaj koło Ferrari to zauważyłem, że mają już 458. Na zdjęciach mnie nie urzekła, ale na żywo wygląda super. Dużo ostrzej i ładniej niż 430. I linia i detale się zgadzają. Cudowne auto! :wub: Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 wracalem dzisiaj myslami do cieplejszej pory roku i znalazlem taka fotke, ktora strzelilem w lato na helu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Dziś w Poznaniu na ulicy Wrocławskiej zajechał 63 SL AMG kierowany przez całkiem niezłą blondynkę: Edytowane 19 Marca 2010 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Kiedyś jadąc do szkoły :) Auto w super stanie Citroen 2CV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Dzisiaj będąc w pracy jechaliśmy za takim cudem, panamera turbo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Normalnie it maj szit. Godzina 22:46. Osiedle Radogoszcz, Łódź. Przy Aptece 24h zobaczyłem czerwonego Mercedesa SLS (!) na blachach WB XXXXX. Kierowca może miał z 30 pare lat + jakieś mały kajber na siedzeniu obok. Wożenie było elegancje bo gdzieś z 30 na godzinę jechał. Pytanie tylko skąd gość miał to auto? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Normalnie it maj szit. Godzina 22:46. Osiedle Radogoszcz, Łódź. Przy Aptece 24h zobaczyłem czerwonego Mercedesa SLS (!) na blachach WB XXXXX. Kierowca może miał z 30 pare lat + jakieś mały kajber na siedzeniu obok. Wożenie było elegancje bo gdzieś z 30 na godzinę jechał. Pytanie tylko skąd gość miał to auto? ;] No przecież one są już normalnie w sprzedaży, reklamy nawet lecą w TV. Poza tym auto nie jest jakoś absurdalnie drogie (w sensie, że cena nie jest zawyżona w celu "uelitarnienia" modelu) i idę o zakład, że w tym roku sporo się ich na ulicach (przynajmniej warszawskich) pojawi. Wreszcie coś wyprze wszechobecne Porsche i Bentleye. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Mój młody nawet w takim siedział już. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Trochę głupio w tym temacie pisać bez fotki, ale nie mam aparatu w telefonie (zabytek)... nic nie poradzę:( Okolice Ronda ONZ (Wawa), granatowe (?) Ferrari California, beżowy środek, koleś około 55 mocno siwiejący, na blachach WZ, czyli miejscowy. Nie skalałbym tego auta polskimi drogami, oj nie. Swoją drogą kolor ssał - chyba to był ten kolor -> KLIK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Maybach 67 minięty dzisiaj na Kasprzaka. Wielkie to jak TIR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No przecież one są już normalnie w sprzedaży, reklamy nawet lecą w TV. Poza tym auto nie jest jakoś absurdalnie drogie (w sensie, że cena nie jest zawyżona w celu "uelitarnienia" modelu) i idę o zakład, że w tym roku sporo się ich na ulicach (przynajmniej warszawskich) pojawi. Wreszcie coś wyprze wszechobecne Porsche i Bentleye. Hmm, miałem wrażenie że dopiero pierwsze modele będą się pojawiać na drogach w okolicy czerwca dlatego byłem taki zdziwiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Kilka dni temu na placu Wilsona sliczne Masserati GranTurismo... jak to pieknie brzmi ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) ;( Dzisiaj idę pod Mariottem i widzę cudo. Oczywiście nie mam aparatu w telefonie, więc zdjęcia odpadały, ale po oględzinach poszedłem dalej i spotkałem 300-400m dalej brata - poprosiłem go aby cofnął się i pyknął fotkę dla "kolegów/koleżanek z purepc". Jak doszedł to już fury nie było. A co to było? Mercedes SLS Srebny Na warszawskich blachach Z-A-J-E-F-A-J-N-Y-! Ładniejszy niż na fotach/filmach. Niziutki, no cud miód! A swoją drogą, że najłatwiej upolować autka koło ronda onz. Kilka dni temu pisałem o Ferrari, następnego dnia R8. Zazdroszczę ludkom, którzy codziennie tamtedy przejeżdzają. Ja jestem tam tylko od święta:( EDIT Dzisiaj czyli 15.04 Ferrari F430, śródmieście w kierunku... ronda onz. Czerwone, na jakich blachach nie zdążyłem dojrzeć. Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez Kaz!o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wczoraj :) aż sie zatrzymałem, cudo, a dźwięk zwala z nóg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a ja mialem okazje dzisiaj takie cus podlaczac do pradu, ciche to jak melex, 4s do 100km/h i 300km zasiegu na jednym ladowaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dwie fotki z ostatnich paru dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wczoraj, Międzyzdroje czerwone Maseratti 3200GT na szczecinskich tablicach oraz czarna Panamera na niemieckich (pewnie jeszcze stoi na parkingu Amber Baltic), zdjec nie ma bo jakos mi sie nie chcialo wyciagac telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...