forest kila zbila Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ee, sls kosztuje wyjściowo 810'000zł. kilka dodatków winduje cenę w okolice 900-1m. o ja p.. ktos mówił że zaczną jeździć zamiast porsche ? 911/s 400-500k ? turbo 500-600 ?:> drogo ale jeszcze nie ta liga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wolałem SLR-a. Mimo, że ponoć nie był ideałem, będę za nim tęsknił. Moim zdaniem SLS jest brzydki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chyba bardziej rare od takiego slsa dajmy na to: Sory za sracze w tle ale właśnie tam mi się spieszyło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A ja dzisiaj spotkałem Jaguara: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 wczoraj :) aż sie zatrzymałem, cudo, a dźwięk zwala z nóg Ta to ten sls z chmielnej/foksal ;]. Wydaje się mniejszy od slr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Piątek, Rzeszów - Krakowska, KTM x-bow, czarny. Niedziela, Rzeszów, - Porsche, po kolei, w odstępach ~10 minutowych- 911 białe, 911 czarne, 911 turbo szare. Qrna, więcej tego, niż dużych fiatów. Ropczyce- 928 zadbane (lol). O Astonach, Jaguarach, Bentleyach i Cayenne, etc nie chce mi się pisać, bo już mi spowszedniały. Większym rarytasem jest dla mnie w tej chwili mazda 3 MPS, których spotkałem do tej pory w Rz... jedną. Komis (?) w Przybyszówce - mijam codziennie bodaj Chevy Impala (czerwony) :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 (edytowane) A ja dziś trafiłem na coś takiego: Scion Xa ;) E: na lokalnych tablicach był. Edytowane 6 Maja 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 ten kto kupuje takie samochody musi mieć ostro nasrane pod kopułą albo chce nim jeździć do końca życia bo nie wyobrażam sobie jak sprzedać później taki wynalazek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 ten kto kupuje takie samochody musi mieć ostro nasrane pod kopułą albo chce nim jeździć do końca życia bo nie wyobrażam sobie jak sprzedać później taki wynalazek :lol: Scion xA 1.5 L 4 SPRZEDAMGO 1.5 Benzyna 2005r. 1.5l automat :| i to wszystko za cenę normalnego samochodu z tamtych lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Co złego jest w 1.5 automat ;) ? A ja dziś 2x corsa opc i vectra opc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Co złego jest w 1.5 automat ;) ? A ja dziś 2x corsa opc i vectra opc ;) Za dużo zakrętów w Polsce jest na automat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 (edytowane) w ubiegly piatek na opolskiej w okolicach godz 17. (foto nie moje) Edytowane 6 Maja 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Co złego jest w 1.5 automat ;) ? już nie chodzi o ten automat tylko o jakiekolwiek części do tego wynalazku :lol: o lampach czy częściach blacharskich już nie wspominając, trza mieć nierówno by jeszcze to ze stanów ściągać hehehe. btw fajne coupe od sciona heheheh: Edytowane 7 Maja 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @ Maniakalny - to auto - prototyp polskiego producenta ;) Było o nim jakiś czas temu w tvn turbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Młotkiem bym to potrzaskał. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 W nocy kilka dni temu na stacji paliw tankuję moją kobyłę. Podjechała czarna fura taka jak z II Wojny Światowej wylazł z niej facet przebrany za niemieckiego oficera z tamtej epoki. Zatankował zapłacił i odjechał. Coś jak Herman Goering na zwiadzie. Nie wiem co to było za auto bo byłem pod wrazeniem.Moze Mercedes,Citroen lub VW. Może kręcili jakiś film w okolicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Dzisiaj wracając do domu jechało przede mną takie coś :] Edytowane 9 Maja 2010 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviusek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 a widziałem już kilka razy panamerę :) wg mnie brzydko wygląda... :) ostatnio widziałem : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :D , 15 minut temu, Białystok, u mnie na parkingu :P Ni cholery nie mam pojęcia czego to przeróbka :P A może ktoś z Białego wie co to za mutant ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 to ford scorpio 1 generacji http://multimedia.flota.com.pl/img/galeriazdjec/1928/ford_scorpio_1_0.jpg ... masakra ale brzydal, ludzie to mają fantazje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Scorpiak. edit: za pozno Edytowane 10 Maja 2010 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Nie udało mi się złapać klaksona bo wydarł tylko raz ... jak okrętowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Nie znam słowa które wyraziłoby jak brzydkie jest to auto. Wygląda conajmniej jakby niepełnosprawny drwal z zapędami arystokratycznymi zbudował je najtańszym kosztem po pijaku. :lol: W ogóle schowaj to w spojlerze, bo komuś oczy wypalisz. ;-) Edytowane 10 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 W stanach sa takie auta excalibur, a to jest wiesniacka podrobka na bazie forda scorpio. Tak zniszczyli fajne auto :-/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Ta skorupa stała 1-2 lata temu na allegro, widać znalazł się jakiś desperat ;> A to dzisiaj złapane: Świetnie się komponuje z "samochodami" z otoczenia (: Edytowane 14 Maja 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 ta fura stoi pod euforia od przynajmniej pol roku. kilka razy widzialem ja z bilecikiem ze strefy za wycieraczka. czasami ktos ja gdzies przetoczy, ale byl okres, ze stala dwa miechy w tym samym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Znowu lekko egzotycznie - Honda Element (zdjęcie z sieci): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Dziś widziałem pierwszą Insignie OPC na ulicy, w takim kolorze i z takimi samymi felgami: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 To ja tylko wspomnę że widziałem 60 letnie maleństwo. Zdjęcia brak bo spieszyłem się i byłem trochę za daleko. Porsche 356 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Ja ostatnio mam szczęście do nissanów... Jakieś 2 tygodnie temu czarny Skyline R35 na Puławskiej w Wawie, a wczoraj mijałem białego (a może srebrnego...) R32 lub R33 chyba w Garbowie na trasie Lublin-Wawa, jechał na lawecie bo miał trochę rozbity/rozebrany przód... zdjęć brak...<_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...