Twój Pan Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 To jak się uzyskuje mat? Przecież malujac samochód najpierw nakłada się baze, potem lakier i już się błyszczy samo z siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Mat to po prostu inny typ lakieru - tak samo możesz kupić lakier w spray'u z połyskiem i matowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Polerowany mat przestaje być matowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) Stąd się wzięło moje pytanie ;) ;). Co jednak zrobić, jak na matowym lakierze trzeba usunąć rysy? Edytowane 18 Września 2010 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 To jak się uzyskuje mat? Przecież malujac samochód najpierw nakłada się baze, potem lakier i już się błyszczy samo z siebie. loooooool taki ze spadlem z kanapy Baza ok, a potem jest bezbarwny, clarlack, klara czy jak kto nazywa. Chyba ze lakier jest tylko bazowy. A polerowanie - papier wodny 2000, jedziesz cale auto (oczywiscie aby nie przeciac warstw), potem pasta polerska i maszyna z kożuchem albo gabka, a potem mleczko i tzw elbow grease. Oczywiscie to wszystko przy zalozeniu ze rysy nie doszly do podkladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Do wszystkich zainteresowanych Cytryną/Delfinem z Olsztyna. Najczęściej można ją spotkać na Kołobrzeskiej, tam obok piekarni. Nawet słyszałem jak to to rusza z piskiem opon ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 O zgrozo, to zaraz koło mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Wczoraj spotkałem Lambo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Wczoraj w drodze na Żory wyprzedzil mnie Aston Martin Vantage (blachy z Rybnika), ktory chwile pozniej (jak sie pas zwolnil) gaz do dechy i po chwili tak na oko to z 220kmh mialo(Skoda ktora poscilem targala jakos 180kmh i byla daleko w tyle ;d) Jakiez moje zdziwienie bylo, gdy na swiatlach dojechalem do tego autka i za kierownica siedziala babka (nie zebym mial cos do bab za kolkiem i duzych predkosci :D, tym bardziej ze taki samochod duzo nie potrzebuje do rozpedzenia sie i pewnie zbytnio nie czuc tej predkosci) Foty niestety nie mam :P Edytowane 21 Września 2010 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Zwykłych 500 jest zatrzesienie dlatego widok takiego autka cieszy :) Edytowane 26 Września 2010 przez Niemiec 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Lotus Esprit. Samo auto fajne ale dźwięk to w ogóle miazga. Syk turbo był niczym z jakiejś rajdówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 W sobotę w okolicach Teatru St. Jaracza widziałem Lambo- czarny mat. Nie zdążyłem pstryknąć fotki bo jechałem. Ta folia kojarzy mi się z myśliwcem Stealth. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Po moim miasteczku jeździ czerwone Ferrari California. Ładna bestyja, trzeba przyznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 takiej wersji jeszcze nie widzialem ;) wyspa mykonos, grecja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) Ten Smart to już chyba składa się jak scyzoryk w razie czołówki :razz: Edytowane 2 Października 2010 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 szczerze to na tej wyspie nie ma gdzie za bardzo rozwinac predkosci wiekszej jak 50-60 km/h ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Ten Smart to już chyba składa się jak scyzoryk w razie czołówki :razz: Każdy smart w razie czołówki nie ma miejsca na przyjęcie energii przy zderzeniu. Czyli wszystko leci po obrażeniach wewnętrznych :( szczerze to na tej wyspie nie ma gdzie za bardzo rozwinac predkosci wiekszej jak 50-60 km/h ;) 2x60km/h to już nie jest zabawnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 nie ma czegoś takiego jak 2x60km/h przy zderzeniu czołowym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Dokładnie, polecam obejrzeć to: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3GuqiAHGGT4 PS. Moja nowa fura :P Edytowane 3 Października 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 nie ma czegoś takiego jak 2x60km/h przy zderzeniu czołowym... Dokładnie, polecam obejrzeć to: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3GuqiAHGGT4 (...) Jeśli mówimy o samochodach ze strefą zgniotu - tak. Dlatego napisałem 2x60km/h. Sysak widziałem ten filmik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Dziś spotkałem Nissana Skyline GT-R. Oraz uwaga, uwaga- Skodę Pazdzierz-kapelusznik-style. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Tychy przy piramidzie. no ladnie. Czasem stoi tam tez nowy Dodge Challenger. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 W Warszawie lekkie zatrzęsienie SLS'ami. Łatwo trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 SLS nie jest wcale taki drogi - 700k PLN, co w porównaniu z SLR jest niską ceną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Skyline R-33 zrobiony przez Tommy Kaira. Nie myślałem, że kiedyś zobaczę coś takiego poza playstation... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Dwa dni temu pod domem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Dwa dni temu pod domem: http://b.imagehost.org/t/0241/13102010.jpg http://b.imagehost.org/t/0370/13102010_001.jpg dźwięk silnika powoduje dreszcze, z bliska po plerach przechodzą ciarki ;) znajomy użytkował to coś przez dwa tygodnie i całe osiedle go słyszało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 upolowałem nowe rs6 w lublinie, jak zrzucę będzie foto. piękny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) Nie jakieś świeże, ale znalazłem na komórce z lipca trójkołowiec. A brzmiał pewnie podobnie do Mustanga, też ciary przechodziły ;) Edytowane 16 Października 2010 przez Tony Soprano 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...