Sysak Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) :wub: Edytowane 17 Października 2010 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Oj Tony, jak dla ciebie silnik z garbusa brzmi podobnie do v8 mustanga, to chyba pora przejsc na emeryture. Vinnie i Paulie sami przyjada, ok? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 wlasnie na osiedlu widzialem prawdziwe M5 E39, fajny rodzinny sedan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Niemiec- potwierdzam. Piękna, czarna M5. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Ja takiego rodzynka wczoraj spotkałem 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 upolowałem nowe rs6 w lublinie, jak zrzucę będzie foto. piękny Wczoraj nowiutką RS6 Avant widziałem między dworcem gdańskim a arkadią, taaaaak pozapi#$dalał że :oops: Do tego Aston Martin Vanquish, specjalnie zawracaliśmy na skrzyżowaniu, żeby obejrzeć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Do tego Aston Martin Vanquish, specjalnie zawracaliśmy na skrzyżowaniu, żeby obejrzeć Jak lubisz astony to naprzeciw bramy głównej kampusu uw często stoi db9 volante. Szkoda że wiecznie brudny. Edytowane 28 Października 2010 przez goldenSo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 W sumie nie moje, bo znalezione na necie, ale rozbawilo mnie to : D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Sobota (30.10.2010), Dębica- Rolls Royce, prawdopodobnie Silver Shadow. Był dość daleko, stąd "prawdopodobnie". Sylwetka nie pozostawiała wątpliwości, że to na 100% RR, a najbardziej w poszukiwaniach podpasował mi właśnie Silver Shadow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Wczoraj w drodze do pracy w Bytomiu wymijałem się na skrzyżowaniu z czerwonym Ferrari F430, zauważyłem je już jak dojeżdżał do świateł ale nie udało mi się go złapać na zdjęciu. Kolega widział to samo Ferrari parę dni wcześniej na Rudzie Sląskiej. Współczuję jeździć takim autem po naszych drogach. Ale dźwięk silnika jak ruszył spod świateł po prostu niszczył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Ford Capri o ile się nie mylę. Mam nadzieję, że się tu nadaje Edytowane 12 Listopada 2010 przez matex34 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Dzisiaj na Pl. Lotników stało bialutkie Camaro nowej generacji :wub: za daleko byłem by zrobić fotę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Jakby miał tak wszystkie takie oldschoolowe opony . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Ustrzeliłem Panamerkę ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Blee. Miałem ochotę dać minusa, za to zdjęcie, ale w porę zorientowałem się, że powinna go dostać firma Porsche a nie Ty. Do momentu w którym zobaczyłem to auto, nie miałem pojęcia, że limuzyna może być tak brzydka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Dzięki że nie pojechałeś mi po i tak niskiej reputacji ;) A dzisiaj prawie w tym samym miejscu, co to Porsche, stał Scion xA, o którym już chyba tu wspominałem. Jednak pogoda nie jest najlepsza i nie chciało mi się przy nim zatrzymywać i robić zdjęcia. W necie można znaleźć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Odświeżając wspomnienia z wakacji przypomniałem sobie o takim czymś: Ogólnie rzecz biorąc, merc SL i Ferrari w jednym stali domu, jakaś mocno wyludniała wioska w okolicach Baski Vody w Chorwacji Dokładnych modeli nie jestem w stanie rozpoznać więc jakby ktoś wiedział co to za F... to proszę o info, bo było zaje...fajne:) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 To Ferrarka Mondial t - 3.4l V8, 300KM produkowana 89-93. Przyjemna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 w srode Gliwice ul Okrzei ( zaraz przy Chorzowskiej ) Wyjechal mi przed ryj Hummer ( niestety nie mialem aparatu/tel ) jak to go.wno sie miescilo na PL drogach to nie mam pojecia ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 W pasie to się jakoś mieści, ciekawie natomiast wygląda spektakl parkowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) skoro jest po ciszy wyborczej, to zobaczcie jakim Hummerem politycy u mnie w mieście się bujają: http://iv.pl/images/60280036377463585564.jpg Edytowane 21 Listopada 2010 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Kiepski pomysł. Nie wiem jakim cudem ktoś mógł pomyśleć, że taki bling może kogokolwiek zachęcić do głosowania na nich... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie przesadzajcie, wojskowy h1 nie jest jakis niesamowicie wielki i ciezki do opanowania. W sumie to i Rosomak nie jest taki :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Biorąc pod uwagę że często dostawczym albo ciągnikiem siodłowym idzie wjechać w wąskie osiedlowe uliczki to nie widzę problemu żeby Hummer ( wersja H1 szczególnie ) poruszał się po normalnej drodze . Wersja wojskowa ma 2,1 m szerokości , 2,2 ma wersja H1 , poniżej 2,1 m szerokości ma wersja H2 . Ciągniki siodłowe mają od 2,7-3 m szerokości . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) W tym roku zacząłem studiować inżynierię sportów samochodowych w UK i Vauxhall dał mojemu uniwersytetowi 2 przedprodukcyjne VX220, które mieli zezłomować i będziemy sobie w nich grzebać z kumplami. Moja grupa dostała srebrnego, który nie ma silnika. Naprawdę fajne wózki tylko szkoda, że takie styrane, ale spróbujemy naszego przywrócić do życia i sprawić że będzie błyszczał jak nigdy + do tego klatka, kubły, szelki i 2.8l v6 turbo z insignii zamiast oryginalnego 150konnego 2.2 i ruszamy na podbój trackday'ów. :) Edytowane 25 Listopada 2010 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Odświeżając wspomnienia z wakacji przypomniałem sobie o takim czymś: Ogólnie rzecz biorąc, merc SL i Ferrari w jednym stali domu, jakaś mocno wyludniała wioska w okolicach Baski Vody w Chorwacji Dokładnych modeli nie jestem w stanie rozpoznać więc jakby ktoś wiedział co to za F... to proszę o info, bo było zaje...fajne:) Ech... Makarska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Wawa, okolice Ratusza. Pod światła podjeżdża M3 E92, w białej perle, z czarnym, carbonowym dachem. Szybko wyrwałem słuchawki z uszu i czekałem, aż ruszy, by posłuchać cudownego po prostu ryku 4 litrowego V8 na podwójnym wydechu <3 I dalej, przyp!@#dolił po garach, aż mi się zrobiły miękkie nogi. Piękny dzień ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Ja ostatnio widziałem w centrum Warszawy (skrzyżowanie Emilii Plater i Alei Jerozolimskich) RR Phantoma Drophead Coupe na niemieckich blachach. Imponujący, maska wygląda świetnie. Niestety nie było czasu żeby zrobic fotke, miał zielone:/ Edytowane 20 Stycznia 2011 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja w londynie widziałem zwykłego phantoma. Głupio mi było zdjęcie robić, bo szofer czekał w środku, ale pięknie wygląda to auto. Bardziej przypomina posąg/dzieło sztuki niż 4 kółka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Phaeton przejechał kiedyś przez wioskę, akurat do pracy jechałem, słitaśnej fotki brak. Celnie ktoś tu wcześniej napisał, że wygląda jak taki duży Passat. Orgazmu na kołach nijak nie przypomina. Foto robione kalkulatorem przez pończochę: Na początku myślałem, że to Mazda Miata, ale skrzela i znaczek na boku wyprostowały ten pogląd. Chyba najmniejsze kubaturowo BMW jakie widziałem. ---linia cięcia--- Dzięki Puma, skutki czytania w pośpiechu bywają potworne. RR (nie wiem czy akurat Phantoma, nie znam się) widziałem dwa razy, ale oba w Paryżu. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...