^BerZerK^ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja tez nie rozumiem tej szydery. No ale coz... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 A mój dziadek, identycznego kremowego oryginała rocznik 78', tylko że wyeksploatowanego jak na niedzielnego kierowcę przystało .... sprzedał za 150 ;( aż się serce kraje, błagałem, żeby mi zostawił ale nie chciał brać tego poważnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 20 000zł cena minimalna nie została osiągnieta... oO to ile on za to chce? Szczerze, nie kumam co sprawia, ze ktos chce dac ponad 20 000zl za 30 letniego malacza... ani to fajne, ani to ladne, ani to klasyczne czy rzadkie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 takie cos spotkalem na osiedlu. woz po zatrzymaniu zrobil siusiu z chlodnicy ;) co widac w prawej czesci fotki od frontu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Szczerze, nie kumam co sprawia, ze ktos chce dac ponad 20 000zl za 30 letniego malacza... ani to fajne, ani to ladne, ani to klasyczne czy rzadkie. Podsumowałeś kiedyś swoje hobby ? :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Podsumowałeś kiedyś swoje hobby ? :) Trudno jest podsumowac cos, czego nie ma :) Nie no, kumam, ze moze sie trafic jakis kolekcjoner, ale kurde no, maluch? Jakbym zbieral stare auta, to taki grat(dla mnie, jak ktos uwaza inaczej to jego sprawa :) ) by mi do niczego nie byl by potrzebny, bo po za rocznikiem, nie ma w nim nic co by sprawialo OH i AH na sam widok. Szczerze mowiac, gdyby ktos mi nie napisal, ze to 1980, to bym nawet nie wiedzial :D No, ale nie robmy OT :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Oj reaktiv az musze skomentowac Twoje zachowanie! Tyszanin nie potrafiacy uszanowac malucha z FSM z 1980? Wstyd i hanba! :D Ty jestes gotow zaplacic 100tys lub wiecej (gdybys mial) za jakiegos hamerykanskiego Dodge'a z 69, a dziwisz sie ze ktos chce kupic auto w stanie idealnym, ktore w roku swojej produkcji bylo marzeniem naszych rodzicow i niektorzy czekali na nie latami? Nie rozumiem jak mozesz tego nie rozumiec ;) Kupil bym gdyby nie ta cena.. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Z `71! :D Wiesz, moich rodzicow w sumie to nie, bo ojciec mial o ile dobrze pamietam Warszawe a pozniej Fiata 125p ;D Ja to bym mogl dac te 20 000, ale za Fiata 131 Abarth, a nie malacza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) nigdy jak widać nie zrozumiesz, chciałbym też zauważyć, że to nie jest zwykły 126p a oryginał ze znikomym przebiegiem i folią na fotelach, za 20 lat ten samochód będzie wart 3x tyle co teraz. Nie masz żadnego hobby, współczuje Ci. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 No widzisz, nie potrzebuje zbierac znaczkow, kolekcjonowac resorakow, lowic ryb co sobote, czy kolekcjonowac samochodow. :( Biedny ja, bo nie skupiam sie na rzeczy by moc ja nazwac "hobby" :( A co do zrozumienia, jestem wstanie zrozumiec kolekcjonera, ktory po prostu chce miec auto by mu stalo w hangarze z 1000 innymi. Nie rozumiem i nie chce zrozumiec zachwytu nad tym przecietnym malaczem. Pokaz to szerszemu gronu z innych krajow, ciekawe czy beda zachwyceni polskim malaczem, bo jest z 1980 roku, tak jak niektorzy Polacy tu, czy na wykopie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jesli auto tworzy historie i jest jednym z najwazniejszych aut w danym kraju to nie wazne co o nim mysla Niemcy, Hiszpanie czy Nigeryjczycy. Malacz zmotoryzowal Polske i to my sie bedziemy nim zachwycac, Ty nie musisz, bo pewnie nalezysz do zakamuflowanej opcji niemieckiej :P Tak jak napisal slavOK, za parenascie lat bedzie wart o wiele wiecej, moze nie jest to tak dobra inwestycja jak Ferrari z 1980, ale i tak jest zajebisty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 :D No Power, przeca my ze Slaska, to prawie jak niemcy. To, ze za kolejne 30 lat bedzie wart wiecej to chyba normalne(o ile bedzie utrzymany tak jak teraz). Mniejsza z tym, ja sie nim zachwycac nie bede, bo nie ma on dla mnie zadnej wartosci, czy to sentymentalnej, czy innej :) Przydaloby sie wkleic jakies foty czy cos, bo dostaniem % za offa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 np. Włosi się zachwycają 126, więc twoja teoria o szerszym gronie się chwieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Trudno sie im dziwic, w koncu to ich marka. Ale chyba nie musimy kontynuowac tego watku. Wam sie podoba maluch, mi nie i na tym zakonczymy tego offa, bo do niczego nie dojdziemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 ale glupi ci anglicy, holendrzy, slowacy, wegrzy itd. wszedzie tam sa fankluby malucha. no ale jak ktos ma uprzedzenia z d... lopata nie przekonasz ze to tylko jego uprzedzenia. i to jeszcze gosc z tychow :-/ 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie rozumiem i nie chce zrozumiec zachwytu nad tym przecietnym malaczem.To nie jest przeciętny malacz, du verflucht schlesisch Dummkopf :> Ale jak nie chcesz zrozumieć, to cóż poradzić, tłumaczeń poniecham. Słitaśnej fotki brak, ale czasem widuję we wsi to. Początkowo myślałem, że jakiś japoniec i niewiele się pomyliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 rozumiem że kazdy z was gdyby miał wolne 30 000 to licytował by tego malucha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 rozumiem że kazdy z was gdyby miał wolne 30 000 to licytował by tego malucha... Nie, ale większość rozumie, dlaczego są tacy, którzy licytują. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Nie, ale większość rozumie, dlaczego są tacy, którzy licytują. +1 Jaguar XJ220... jedyne auto z gum Kaczor Donald które trafiło do seryjnej produkcji... okradłbym bank dla takiego samochodu. Prawdziwy dreamcar... z resztą co to robi z Zondą... http://www.youtube.com/watch?v=TMyr4zV-ZAI Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Polacy zatrzymani w skradzionych samochodach za 1,5 miliona euro! "W poniedziałek, 9 maja 2011 roku, niemiecka policja po pościgu zatrzymała dwóch Polaków, którzy wraz z trzecim wspólnikiem (najprawdopodobniej także Polakiem) dzień wcześniej ukradli w Szwajcarii samochody o wartości około 1,5 miliona euro. I to nie byle jakie: Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu, Ferrari 599 GTB oraz BMW serii 7." :lol: Historii ciąg dalszy Polish Bugatti Thief Gets Tax Bill Of € 370,000 - GTSPIRIT.COM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) I jak oni zamierzaja to z niego sciagnac? Skoro koles zapewne trafi do paki na pare lat, to niby jak im to zaplaci? Druga rzecz ktora mnie ciekawi, nawet jakby np. dostal w zawiasach, mieszkal w Polsce, to jak oni by sciagneli z niego kase? No nic, koles mial przynajmniej spora frajde przez pare godzin :D A tak swoja droga, wczoraj widzialem Pontiaca Fiero, Cos jak ten: fajnie bulgotal ; d Edytowane 17 Czerwca 2011 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Takie tam IQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Okropnie wygląda :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jakie IQ, przecież to jest Aston Martin! Pewnie ma V12 z DBS'a pod maską :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Ehe, a to jest najnowszy mesiek... :P Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Ehe, a to jest najnowszy mesiek... :P Aston Martin Cygnet - Wikipedia, the free encyclopedia Edytowane 22 Czerwca 2011 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Przecież wiem, tylko się nabijam z tego pseudo-wynalazku. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wczoraj jechałem z Rembertowa do Wesołej ulicą Cyrulików i kawałek za torami stał Dodge Challenger '70 lub '71, kolor fioletowy:) stał na poboczu z podniesioną maską... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Duzyfiatosyrenkomaluch? edit, faktycznie przestal dzialac: Mistrzowie motoogloszen XV Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Daj lepiej linka, bo JM blokuje obrazki na zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...