g00dMan Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Aż się płakać chce http://www.zlomnik.pl/index.php/2011/12/13/kedzierzyn-jak-arizona-%E2%80%93-parking-strazy-miejskiej/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Stanąłem sobie dzisiaj koło Skyline'a z UK :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) A Tu Volvo: Edytowane 29 Grudnia 2011 przez stivo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Oto co zobaczyłem nie daleko mojego bloku : Na wrocławskich blachach to prawdopodobnie Camaro G4 , dalej Pontiac Firebird G3 . 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jakiś typ w moim mieście ma różowego golfa R32 z naklejonym króliczkiem playboya B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dziś na drodze z Bytomia do Piekar Śląskich widziałem trzy transportery opancerzone - możliwe że Rosomaki , do tego 2 osobowe auta - eskorta , pilot czy co innego ? Osobówki były cywilne z jednym kogutem na dachu w kolorze zółtym . A kiedyś na Drogowej Trasie Średnicowej w okolicy przystanku Chorzów Racławicka widziałem SKOT-a . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Te transportery spotkałem chyba 3 razy w okolicach strzelnicy w Siemianowicach. Zawsze w tym samym miejscu, może mają tam jakiś poligon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Rosomak jest produkowany w WZM Siemianowice Śląskie . Stąd może tak często pojawiają się w twojej okolicy . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 no i w tamtej okolicy czasem testuja na haldach i nieuzytkach. mialem okazje raz sie pobawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 A na zalewie rybnickim przechodzą próby wodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Właściciel rozbitego Audi R8 jeździ już nową BMW M5 :lol: W takim o kolorze: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_edzio Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Stoi sobie od paru dni kilkadziesiąt metrów od mojego domu. Jakiś Pontiac, niestety modelu nie znam, choć przypomina GTO pierwszej generacji. Edytowane 10 Marca 2012 przez wujek_edzio 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 ktoś ma pomysł co to za wynalazek? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 maluchovitara :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 ktoś ma pomysł co to za wynalazek? sam znalazłem :) Fiat 126 WADERA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 lorda wadera ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Wygląda całkiem nieźle, nie zdziwił bym się jak by objechał nie jednego SUV'a w terenie. ;) Swoją drogą to zdjęcie należało by wysłać do kolegów ze złomnik.pl , na pewno by jakiś artykuł o tym ukulali. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 lorda wadera ? :lol: Nie, firmy Wader: Wader - Świat zabawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja to dzis stoje sobie w kolejce do wymiany oponek, nagle slysze jakis bulgoczacy dzwiek, obracam glowe a tem piekny, czerwony Dodge Charger R/T `70 <3 Jak dodal gazu to normalnie muza w mych uszach :D Niestety brak fotki. Pierwszy raz na zywo widzialem moje marzenie, az ciekaw jestem skad byl, bo nigdy wczesniej nie widzialem Chargera u mnie w miescie, az bym zaplacil, zeby mnie przewiozl : d Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wczoraj ustrzelony w Galerii Kazimierz w Krakowie. Piekna sprawa, czarny mat, kola w rozmiarze 305/25/20 swiecace sie jak psu jajca, do tego V12 (Sl600) i gustowna.... kalka na kierownicy jak w Daewoo Lublinie :lol: Fajne mial tablice, adekwatne do modelu :rolleyes: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A inwalida to byl umyslowym, czy znaczek na szybie mial, albo papiery? : d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 właściciela takich samochodów to niestety w tym kraju zazwyczaj inwalidzi umysłowi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Imo za takie wykroczenia powinny być mandaty rzędu tysięcy złotych :-| pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Mial papierek za szyba ze inwalida. Wychodzi na to, ze bogatych mamy inwalidow w tym kraju, bo czesto takie wozy widze na takich miejscach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 właściciela takich samochodów to niestety w tym kraju zazwyczaj inwalidzi umysłowi... jesli faktycznie nie jest chory, to mandat powinien byc, ale wkurza mnie podejscie ze skoro inwalida to powinien jezdic tico czy innym fiatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 i wszystko jasne ... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ok, a co to ma wspólnego z tematem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ciekawe auto przecież :lol: A ja parę dni temu widziałem Suprę. Wiem, że czarna. Wiem, że nie seria. Wiem też, że ma p@#$cie lepsze niż Porsche 997 turbo, bo widziałem jakiś czas temu owo Porshe wyprzedzające sznurek aut w stylu "od 50 (wysepki FTW) do IFD*". Supra też zrobiła "od 50 (te same wysepki, tylko w drugą stronę) do ITD*" i po paru sekundach najzwyczajniej w świecie zniknęła mi z pola widzenia. *IFD = Ile Fabryka Dała. *IFD = Ile Tuner Dał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 jesli faktycznie nie jest chory, to mandat powinien byc, ale wkurza mnie podejscie ze skoro inwalida to powinien jezdic tico czy innym fiatem Właściciel samochodu jest często sprytnym czarnuchem, który ma matkę-staruszkę, półślepą babkę albo innego dotkniętego paraluszem krewnego i to "na niego" wyrabia kartkę z niebieskim znaczkiem, bo kierowca wiozący inwalidę również ma pełne prawo stawać na wyznaczonych miejscach. Czy owa babka naprawdę z nim wszędzie jeździ, to już inna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Tja... Jonas akurat tutaj prze<span style='color: red;'>[ciach!]</span>e. Ostatnio zawiozlem babcie na rehab jej samochodem z jej plakietka. Przychodze bez babci i mandacik mi probuja wcisnac :lol2: To ja powiedzialem grzecznie, czekamy az wroci z rehabilitacji za 4h :lol: I wiesz co, czekali :lol: :lol: :lol: Tyle ze z babcia nie zartowalem, mina bezcenna SM Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...