Corso Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Ja widzialem dzisiaj na miescie astona martina db9, jaguara xk coupe, forda mustanga, porsche cayman s... i jakiegos musclecara forda. O dziwo wszystkie byly na polskich blachach procz astona. Normalnie sie zakochalem w tym samochodzie...No ba, toż to jedno z najpiękniejszych Coupe w historii. Dla mnie na równi jest z Porsche 911 Turbo (tylko wnętrze ma za bardzo pachnące "techniawą"). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) mustangów dość sporo w okolicach służewia wawa, na PL blachach, a porszaczki.... od nich to juz oczy bolą O_O, moden sie zrobiły wśród elity, z samych "znanych osób" to ma wojewódzki, kammel, pazura, gąsowski, urbański, rodowicz i tam jeszcze ktoś, zapomniałem xD Edytowane 22 Września 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Mustangow jest wszedzie pelno, ale czy ktos z was juz spotkal Roush Mustang Stage 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Ja akurat go nie spotkałem, ale za to spotkałem Forda GT od Rousha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Ja akurat go nie spotkałem, ale za to spotkałem Forda GT od Rousha ;) Wow! W zupelnosci zadowolilbym sie zobaczeniem seryjnego Forda GT. Ale chetnie zobaczylbym ktorys z wyscigowych samochodow Rousha: #6 #16 #17 #26 #99 mimo ze kibicuje samochodom Dodge z teamow Penske Racing i Evernham Motorsports Edytowane 23 Września 2007 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Hm, teraz to już nie jestem pewien czy to był na pewno od Rousha bo: - był biały w niebieskie pasy a po krótkim szperaniu w google znalazłem same czarne z czarnymi felgami a nie wiem czy jest możliwość wyboru koloru... - nie miał 600RE na drzwiach ;) - "Production of the 600RE is limited to only 10 Vehicles and demand is expected to quickly exceed supply." Chyba to jednak nie był Roush mimo że miał kilka takich znaczków. I takie pytanie mam przy okazji. Widziałem ostatnio 4 drzwiowego Wranglera. To było seryjne czy komuś drzwi brakowało i zrobił na własną rękę? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) są seryjniaki te nowe wranglera a co do forda gt to może replika ? Edytowane 23 Września 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Ja czesto widuje wiele ciekawych i 'egzotycznych' z pozoru samochodow ;) Poniewaz im czesciej sie je widzi, tym bardziej staja sie mniej egzotyczne :) Identycznym jezdzi jeden z Kucharzy w hotelu, w ktorym pracuje: Widziany na ulicy, identyczny kolor nadwozia: Czesto widuje tez: A nawet: Aston Martin, Porsche, Lamorghini i wiele innych w wielu odslonach ;) Czasami czuje sie jak w Monaco :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 dziś nówka corvetta nówka viper nówka bmw 6 cabrio nówka mustang (mam fotke) waw, PL blaszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Kumpel namierzył na Wisłostradzie, Czarne Enzo Ferrari na polskich numerach, szkoda że aparatu nie miał. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 a ja spotkałem jeszcze nie tak dawno w swoim mieście dwa wózki jednocześnie f430 i carrera gt, niezły podjazd, zryw i odjazd ze skrzyżowania mniam... koncert dla uszu, a wszystko to z pole position na światłach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Ja dzisiaj na rondzie ONZ w Warszawie spotkałem Audi R8... mówię wam, ale cudna maszynka, a odgłos silnika powala ;) Szkoda ze nie miałem czym foty walnąć ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 A ja dzis u mnie widzialem Hammera H3 :) http://img404.imageshack.us/my.php?image=dsc00001zd6.jpg http://img222.imageshack.us/my.php?image=dsc00002yx9.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) R8 widziałem, hummery to chyba już nie egzotyki i fordy mustangi też te nowe, dziś zaparkowałem obok jednego, tyle ich widze ze to juz dla mnie zwykły ford ale fajny, ale juz nie egzotyczny O_o PS: i kolejna corvetta na puławskiej, a na uczelni ma ktoś nówke vipera srebrnego Edytowane 28 Września 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Wczoraj był dobry dzien: grafitowe Porsche 911 Turbo (997), czarne BMW M6, czerwone Ferrari F430 i czarny Dodge Charger (ten taki najbardziej klasyczny, nie znam sie na muscle carach), wszystko w Wawce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Wczoraj był dobry dzien: grafitowe Porsche 911 Turbo (997), czarne BMW M6, czerwone Ferrari F430 i czarny Dodge Charger (ten taki najbardziej klasyczny, nie znam sie na muscle carach), wszystko w Wawce. Charger? z lat 70? oO ile bym dal zeby go zobaczyc, a co dopiero moc sie nim przejechac, albo chociaz usiasc w nim i posluchac silnika :D Chyba sie do wawy musze wybrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) robione telefonem : http://img209.imageshack.us/img209/7473/dsc00425ei8.jpg lincoln http://img231.imageshack.us/img231/5193/dsc00440xt6.jpg mercedes ale jaki ! ! ! http://img410.imageshack.us/img410/1153/dsc00448jh6.jpg mustang , jeden z wielu w wawie..... Edytowane 11 Października 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 robione telefonem : http://img209.imageshack.us/img209/7473/dsc00425ei8.jpg lincoln http://img231.imageshack.us/img231/5193/dsc00440xt6.jpg mercedes ale jaki ! ! ! http://img410.imageshack.us/img410/1153/dsc00448jh6.jpg mustang , jeden z wielu w wawie..... Drugie zdjęcie, to chyba SLK? Na trzecim ładnie uchwyciłeś HDR. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Drugie zdjęcie, to chyba SLK? Na trzecim ładnie uchwyciłeś HDR. :wink: CL kolego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 mustang , jeden z wielu w wawie..... No ten model jest akurat dosc czesto spotykany, ale ten juz chyba nie: http://img81.imageshack.us/my.php?image=dsc00006jd2.jpg Mustang SVT Cobra Cabrio Cameleon, a przed stary Chrysler 300 Sory za jakosc, ale robilem telefonem... i sory za odleglosc, ale nie moglem podejsc centralnie pod niego bo musialem przenosci meble :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 ladny ale stary i jeszcze nie klasyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Muaa, szkoda że już od dawna nikt nie pokazał żadnego Ciekawe / egzotyczne auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Elvis is back ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 dzis ide sobie z kumplami przy grudziackiej w Toruniu, przejechalo Audi R8 nasza reakcja byla "o k***a" i poszlismy dalej, autko na blachach warszawskich, jak troche przydepnal to naprawde wielkie wrazenie robi, kumpel zrobil fotke ale widac tylko rozmazany tyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Elvis is back ! ;) http://img512.imageshack.us/img512/733/17102007017nx6.th.jpg A już podawałem wcześniej chyba to ;) Ogólnie ostatnio nic ciekawego nie widziałem w Warszawie. EDIT: Mam na myśli samochód [; Edytowane 22 Października 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ciekawe, bo to moje zdj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ja dzis jak robilem objazd w robocie, to widzialem tego nowego Mitsubishi Eclipse 2007 Takie jak to: http://www.showcasemitsubishi.com/images/ecl07silver.jpg Niestety autem jechalem :] zdjecia nie ma :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Dziś widziałem w Gdańsku koło Opery zieloną Corvette nową, aż się ździwiłem, jakie to niskie w porównaniu do reszty samochodów :D a oprócz tego na osiedlu obok mnie stoi piękne srebrne Porsche, Boxter bodajże, ale głowy nie dam :) ogólnie sporo porsche w Gdańsku można zobaczyć. A oprócz tego byłem kiedys w Monte Carlo, a tam wiadomo :D młody byłem, nie znałem się, ale Ferrari, Porschaków i Lamborgini na co 2giej uliczce stały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Eclipse to żaden egzotyk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...