durczyn Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) czerniakowska też ? ja to widuje dokłądnie chyba to samo belwederska/spacerowa PS: ostatnio znowu widziałem jakiegoś RR czarnego, bez fotki bo tylko śmignął... na puławskiej na wysokosci auchan :) Edytowane 14 Listopada 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ten pierwszy to stary Jaguar XJ, widziałem przy Placu Zbawiciela. A te Audi to nie wiem, jechało po Ochocie ale no nie wiem co za model. Może Wy wiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 A5 bodajże to Audi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Tak to A5, swoją drogą ma bardzo ładną linię. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Subaru Impreza nigdy mi sie wizualnie nie podobalo ale teraz to juz wyglada jak Lanos. masz cos do lanosa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) masz cos do lanosa? :blink: A jak cos ma do tego cudu mysli motoryzacyjnej, to co- pobijesz go? :lol: By nie mijac sie tak zupelnie z tematem, to ostatnio jadac sobie A4 w kierunku Katowic (odpychalem sie w miare zdrowo, wg. gps 204km/h) w ciagu chwili w tylnym lusterku pojawil sie jakis niski ksztalt. Nawet nie probowalem przyspieszac, tylko grzecznie zjechalem na prawy pas i przez kilka sekund mialem okazje podziwiac sliczny tyleczek R8. Swoja droga, na jakich gumach jechal facet to nie mam pojecia, raczej nie na letnich- inaczej pewnie minal bym go za chwile lezacego w rowie. Edytowane 29 Listopada 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 masz cos do lanosa?Lanos to zadna egzotyka tylko zwykle tanie koreanskie autko, a ta subaryna kosztuje ponad 100 tysi o ile sie orientuje. Ciekawe co mozna by zrobic z Lanosa gdyby w niego zainwestowac ta roznice w cenie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Kilka dni temu Audi R8 smigalo przedemna po brodnie. Twardo jechalem za nim bo chcialem sobie popatrzec. Jednak jak wjechal na torunska to moj potworny 1.4 75 konia wymiekl ;) Wczesniej takze pisalem tutaj o slicznym musclecar... pokazywali go wczoraj na tvn turbo. Byl to Mustang... 400 koni, uzywany na codzien przez nowego wlasciciela (ktory go niedawno zakupil... blachy sie po prostu zmienily chodz w programie tez wspominali ze niedawno go kupil od wczesniejszego wlasciciela ktory go wyremontowal od podstaw). Wyciagnalem foto z koma. I do tego foto audi z google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie znam sie za bardzo na muscle car'ach ale mnie tam ten Mustang na Camaro wygląda i chciałbym zobaczyć te 400 koni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Greg dobrze pisze, jaki to Mustang... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) sory.. myslalem o mustangu (bo ostatnio typek rpzyjechal do mnie do roboty wersja GT) a mowilem o Camaro ;) edit: ooo tak.. widzialem te 400 koni.. szkoda tylko ze w tv jak maske podniesli ;) Edytowane 29 Listopada 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) No to troche ze szwajcarii: Maybach (ten krótszy) muszę powiedzieć że brzydal z niego. ;-) Alfa Brera Audi RS4 nowe i stare. RS6 też nowe i stare Audi R8 Audi A5 Aston DB9 Aston Vantage V8 Lotus Elise Lotus Esprit V8 (!) Bentley Continental GT Toyota Supra Honda NSX Hondy S2000 Integra Type-r Civici Type-r (ek9 i te 6 gen) Renault Clio V6 (to monstrum z silnikiem z tyłu) VW Golfy R32 (5-tki i 4-ki) dużo ładnych M3 E46 (niestety kierowcy zazwyczaj wyglądali jakoś tak metroseksualnie, albo byli panami w wieku mocno średnim. ;-) nie mam pojęcia skąd taka zależność ) Ładne M3 E36 BMW Z4 M BMW M5 (e39 i ta nowa) BMW Alpina B5 Corvete Z06 Corvete Stingray 67 Fiat 500 (stary) Caterham 7 Nowe mondeo Nowa laguna (jezu jakie to brzydkie!) Jaguar e-type Jaguary XKR Jag XK Mozliwe ze XJ220 widzialem ale nie jestem pewien Stare 6 Porsche 911 GT3 Porsche 911 GT3 RS (pomarańczowy :* ) Porsche 911 GT2 Merce AMG wszelkiej maści Merc CL Merce SL Merc McLaren SLR Cayman Lancer EVO VI (moje marzenie) EVO VII VIII i IX Mitsu 3000GT Wszystkie mozliwe wersje i modele imprezy (ponoc mowia tu na to farmer-ferrari ;-) ) Ferrari: 348, 355, 360, 430, 599, Enzo i wszystkie nowe Maserati (Salon 50m od domu pomimo tego, że miasto to dziura w której mieszka 25k ludzi. I pomyśleć że w wawie dopiero mają otwierać... ;-) ) Nowa Impreza (prawie płakałem) Kilka klasycznych muscle carów Lambo Galardo Rolce Royce Limo (nie wiem jaki model) Jak bylem w garazu budynku w ktorym jest moje mieszanie w pewno sobotnie popołudnie to sta\ł tam mercedes 420SL z lat 70 i 911 Carrera 4 (964) Poza tym mało nie przezylem tragedii kiedy w spleśniałym szkolnym fordzie transicie na prostej drodze bez wiekszego powodu (no moze poza tym, ze nie bylo oszczedzane ani konserwowane) przy 60-70 kmh urwało sie cos od zawieszenia i nadwozie spadło na lewe przednie koło. Na szczęscie mimo zimnego łokcia trener (40- letnie dziecko ;-) ) opanował auto. Mogło być niefajnie, bo po lewej stronie była skarpa i spory stok. Z ciekawych aut to jechałem tu: Mercem C-klasą, tym przedostatnim modelem S-klasy (taxi :lol: ) i... Subaru Imprezą GT SW (GC, czyli pierwszy model) Zawsze kochałem to auto, ale teraz jestem tego pewien. Dźwięk silnika, prowadzenie i skrzynia biegów są genialne (ale niczego innego się nie spodziewałem ;-) ) za to auto zaskoczyło mnie komfortem. Auto nalezy do trenera. Jak zaczalem sie nim podniecac i wypytywac o nie to sie zdziwil i powiedzial i spytal czy jestem pewien czy to auto jest dobre, bo on o nim wie tylko tyle ze jest czerwone. Potem się okazało, że wybrała je jego żona. Ech Ci brytyjczycy... :lol: Tak BTW to juz mysle o tym gdzie bede pracowal, bo za rok stuknie 18 i będzie prawko, a ja chcę tego potwora mieć. Chyba ze skoncze z e30, 200sx albo jakims swiftem gti czy inną hondą. ;-) Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Wszystkie mozliwe wersje i modele imprezy (ponoc mowia tu na to farmer-ferrari ;-) )Pasuje doskonale :D Edytowane 11 Grudnia 2007 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ostatnio ze staruszkiem podjechalismy do myjni obmyc sluzbowa pande (bardzije pasuje tutaj nazwa taboret) ojciec chwili z nim cos pogadal a pan z myjni zarzucil propozycja czy zeby ojciec przejechal sie lancerem evo IX czekajacym na mycie, wzielismy kluczyki i chwile posmigalismy po placyku, w przeciwienstwie do pandy to gumy sie wrecz pala i ta moc jeszcze, masakra auto przepiekne jak staruszek wsiadl do pandy po myciu to sie przez chwile zastanawial o co beiga ze auto ledwo co 40 na 2 biegu robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Yyyyyy, pracownik myjni użyczył Wam cudzego auta..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ja ostatnio widzialem camaro takie jak to w transformerach w ktore zmienial sie Bumblebee(to stare), ale to sie nie liczy bo nie mam fotki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ostanio widzialem przedluzanego lamborghini diablo i skracanego maybacha, ale to sie nie liczy bo nie mam fotki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 http://img181.imageshack.us/img181/6107/20071230003lf2.jpg super auto super niani xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 a ja ostatnio widziałem bumblebee ale nie mam zdjecia bo to coś czym miałem je zrobić zmieniło sie w frenzy'ego i moosiałem spitalać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Corvette ale chyba nie ta najnowsza - nie było czasu się lepiej przyjrzeć Autko fajne ale jaka miejscówka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 A ja widziałem pięknego BIAŁEGO Nissana 350Z w Raszynie. IMHO zdecydownie ładniejszy niż pomarańczowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Corvette ale chyba nie ta najnowsza - nie było czasu się lepiej przyjrzeć 2871968[/snapback] A ja widziałem pięknego BIAŁEGO Nissana 350Z w Raszynie. IMHO zdecydownie ładniejszy niż pomarańczowy. Sa i tacy ktorzy dalej klepia nic nie wnoszace posty. Co z tego ze widziales, ja tez widzialem bialego zajebiscie zrobionego ale poluje na niego i jak zrobie zdjecie to moze tu wrzuce. Inaczej szara nuda, a nie egzotyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Sa i tacy ktorzy dalej klepia nic nie wnoszace posty. Co z tego ze widziales, ja tez widzialem bialego zajebiscie zrobionego ale poluje na niego i jak zrobie zdjecie to moze tu wrzuce. Inaczej szara nuda, a nie egzotyki. ale grzesiu moze sobie stan licznika postow podreperowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 O widze ze sa ludzie ktorzy rozumieja na czym powenien polegac ten topic. Fajna furka! dzieki za foto Sa i tacy ktorzy dalej klepia nic nie wnoszace posty. Co z tego ze widziales, ja tez widzialem bialego zajebiscie zrobionego ale poluje na niego i jak zrobie zdjecie to moze tu wrzuce. Inaczej szara nuda, a nie egzotyki. Wiesz, temacik założyłem ja i nie wrzuciłem żadnego zdjęcia z samochodów, które widziałem, także nie pouczaj nikogo co do idei topicu, którego nie założyłeś. Nie zawsze można zrobić zdjęcie, a można napisać w tym temacie. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterpeter Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 A ja w Krakowie spotkałem takie cudo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Gdyby nie mial szwabskich rejestracji to bym pomyslal ze to replika... ale ich stac na takie wiec :P moze jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 To lambo można bardzo, ale to bardzo często na śródmieściu spotkać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) O widze ze sa ludzie ktorzy rozumieja na czym powenien polegac ten topic. Fajna furka! dzieki za foto Sa i tacy ktorzy dalej klepia nic nie wnoszace posty. Co z tego ze widziales, ja tez widzialem bialego zajebiscie zrobionego ale poluje na niego i jak zrobie zdjecie to moze tu wrzuce. Inaczej szara nuda, a nie egzotyki. Przestań "bleblać"... ;-) Ja dzisiaj widziałem pięknego czerwonego lotusa elise z dwoma białymi paskami. Niewiem czy to jakaś specjalna wersja, czy może custom, ale był piękny. :rolleyes: Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 wiedzminski dresowoz, zlapany w poznaniu na przeciwko wierzowca o numerach 114-128 na przeciw ikei os czecha, czy jakos tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) a to nie jakies auto reklamowe? swoja droga tamtendy do pracy leze jak fura nie jade i nie widzialem go ;) musze sie rozejrzec :D EDIT le jest pomylilem temat z wies tunningiem hhaha Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...