durczyn Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 BMW M6 Warszawa, Puławska http://img184.imageshack.us/img184/5454/20080110dh2.jpg Honda jakaś dziwna O_o, model z Japoni chyba, Wawa Puławska http://img259.imageshack.us/img259/8627/20080115ze0.jpg Amerykański Ford EXPEDITIOn, większy ten suv od dostawczaka przed nim O_O http://img401.imageshack.us/img401/5350/20080111002kp9.jpg Do tego jeszcze nówka RR Phantom na mokotowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ta Honda to jest: Honda Element i raczej nie jest sprowadzana z Japoni tylko z USA ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Wczoraj wieczorem przy wrocławskim rynku zaparkowało sobie czarniutkie Lamborghini Gallardo. Oczywiście w miejscu gdzie parkowanie jest zabronione, ale wiadomo że "krawężniki" elity nie ruszają. Hehe widok był co najmniej śmieszny bo lada moment zebrała się kupa dzieciarni z gilami w nosie, która pstrykała sobie "kozackie" fotki. Oczywiście nie była to replika [; Fotki nie mam. Ale pewnie dużo ich już na naszej-klasie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Dzis jak wracalem ze szkoly to na myjni stalo Porsche 911 Turbo Fotki troche nie wyrazne, telefon i duza odleglosc... :c Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 A ja patrze sobie dzisiaj przez okno i zobaczyłem..... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwusheR Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 El Camino mojego wujka ;) Niestety w częściach - więc nie ma sensu zdjęć pokazywać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Audi S5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 A ja patrze sobie dzisiaj przez okno i zobaczyłem..... :unsure: (FOTKA R8) Pamietam, jak w zeszlym roku postawili Audi pod hotelem Polonia w Wawie to z non stop z 5 mezczyzn stalo i slinilo sie ogladajac to cacko (wsrod nich, oczywiscie ja) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Mercedes CL 63 AMG Porsche Carrera 4S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Wczoraj ok 23 w centrum Warszawy dojrzalem przedluuuuuzanego Hammera-limuzyne. Zdjec niestety brak. Nie dojrzalem takze na jakich tablicach byl. To auto jest jakiegos prywaciarza, czy jakas firma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Bialy? kiedys widzialem go na parkingu strzezonym niedaleko hotelu Vera(chyba) w takiej bocznej uliczce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Czarny. Taki typowy Hammer limuzyna z tych idiotycznych teledyskow z murzynami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 To jest auto limuzyna do wynajęcia, gdzieś jakiś czas temu się reklamowali, widziałem go też na puławskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) No to teraz ja przebijam wszystkich i wszystko Przechodziłem sobie koło salonu ferrari. Partrzę na czerwone 430 i widzę, że ma 2 szare paski na masce i w tym momencie wszystko stało się jasne. Zakochałem się! ;-) Edytowane 11 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 W sobotę widziałem srebrnego Nissana 350z na Sienkiewicza w Kielcach :) Często tam stoi więc pewnie ktoś widział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 W sobotę widziałem srebrnego Nissana 350z na Sienkiewicza w Kielcach :) Często tam stoi więc pewnie ktoś widziałStary, on tam stoi co najmniej 5 dni w tygodniu... Poza tym taki samochód spotkać to już prawie na porządku dziennym. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zauważcie że posty bez zdjęcia, typu: "ja wczoraj widziałem F60" kompletnie nic nie wnosi do tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zauważcie że posty bez zdjęcia, typu: "ja wczoraj widziałem F60" kompletnie nic nie wnosi do tematu. Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 A ja wczoraj na trasie widzialem czarne/grafitowe Audi R8. Niestety, trwalo to jakies 2s, wiec nawet nie myslalem o wyciaganiu aparatu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-brutal1ty- Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Lancia Delta Integrale EVO Lotus Esprit S2 Northampton (UK) / Corby (UK) Edytowane 28 Lutego 2008 przez -brutal1ty- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Potwierdzam istnienie we Wrocławiu Bugatti Veyrona ;) Czarny, robi niesamowite wrażenie.. Stał w korku, ale nie mogłem zwrócić aby za nim postać.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Potwierdzam istnienie we Wrocławiu Bugatti Veyrona ;) Czarny, robi niesamowite wrażenie.. Stał w korku, ale nie mogłem zwrócić aby za nim postać.. :/Z Wikipedii: Na polskich drogach spotkać można ten samochód zarejestrowany we Wrocławiu. Właściciel ze względu na mało ustabilizowaną sytuację polityczną, nie chce się ujawniać [1]. Hehs.. no tak ;] Ale że Polak posiada taki samochód - to respect ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) To prawdopodobnie Leszek Czarnecki go ma :) Nie dość, że "trochę" bogaty to jechał właśnie z okolic GetIn banku, tym wozidełkiem. Edytowane 18 Lutego 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screws Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 IMHO Impreza STi to nie jest żaden egzotyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Ja ostatnio w Szwajcarii widziałem Tarpana Honker na Niemieckich blachach. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Game_Plan Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Dzis widzialem GWIZ przy arkadii:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) IMHO Impreza STi to nie jest żaden egzotyk A czytales cala nazwe tematu? -.- Edytowane 9 Marca 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 ciekawa tym bardziej nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...