Skocz do zawartości
thuGG

Ciekawe / egzotyczne auta jakie widzieliscie

Rekomendowane odpowiedzi

BMW M6 Warszawa, Puławska

http://img184.imageshack.us/img184/5454/20080110dh2.jpg

Honda jakaś dziwna O_o, model z Japoni chyba, Wawa Puławska

http://img259.imageshack.us/img259/8627/20080115ze0.jpg

Amerykański Ford EXPEDITIOn, większy ten suv od dostawczaka przed nim O_O

http://img401.imageshack.us/img401/5350/20080111002kp9.jpg

Do tego jeszcze nówka RR Phantom na mokotowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorem przy wrocławskim rynku zaparkowało sobie czarniutkie Lamborghini Gallardo. Oczywiście w miejscu gdzie parkowanie jest zabronione, ale wiadomo że "krawężniki" elity nie ruszają.

Hehe widok był co najmniej śmieszny bo lada moment zebrała się kupa dzieciarni z gilami w nosie, która pstrykała sobie "kozackie" fotki. Oczywiście nie była to replika [;

Fotki nie mam. Ale pewnie dużo ich już na naszej-klasie. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja patrze sobie dzisiaj przez okno i zobaczyłem..... :unsure:

(FOTKA R8)

Pamietam, jak w zeszlym roku postawili Audi pod hotelem Polonia w Wawie to z non stop z 5 mezczyzn stalo i slinilo sie ogladajac to cacko (wsrod nich, oczywiscie ja) :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz ja przebijam wszystkich i wszystko Przechodziłem sobie koło salonu ferrari. Partrzę na czerwone 430 i widzę, że ma 2 szare paski na masce i w tym momencie wszystko stało się jasne. Zakochałem się! ;-)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sobotę widziałem srebrnego Nissana 350z na Sienkiewicza w Kielcach :) Często tam stoi więc pewnie ktoś widział

Stary, on tam stoi co najmniej 5 dni w tygodniu... Poza tym taki samochód spotkać to już prawie na porządku dziennym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam istnienie we Wrocławiu Bugatti Veyrona ;) Czarny, robi niesamowite wrażenie.. Stał w korku, ale nie mogłem zwrócić aby za nim postać.. :/

Z Wikipedii: Na polskich drogach spotkać można ten samochód zarejestrowany we Wrocławiu. Właściciel ze względu na mało ustabilizowaną sytuację polityczną, nie chce się ujawniać [1].

Hehs.. no tak ;]

Ale że Polak posiada taki samochód - to respect ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi