Koen Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Swego czasu w Lublinie na skupie widziałem dość ciekawe wozy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 To drugie to chyba Dodge Ram? Jeździ tego trochę po polsce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 To drugie to chyba Dodge Ram? Jeździ tego trochę po polsce ;]tak ram i nie w nim nic szczegóonego...rozumiem jak by śmigał Dodge Ram SRT-10 z silnikiem od vipera :D 8.3litra 500 coś koniów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ale ten to trójkołowiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 tak ram i nie w nim nic szczegóonego...rozumiem jak by śmigał Dodge Ram SRT-10 z silnikiem od vipera :D 8.3litra 500 coś koniów :D mówisz masz Anglia Torquay pazdziernik 2005 Dodge Ram SRT-10 a tu Ford Mustang Fastback 1969 po gruntownej renowacji miodzio B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 obok mnie stoi taki srt10 jesli sie nie myle - OGROMNE bydle.... odglos takze ma piorunski ja bym czegos takiego nie ogarnol.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 duże bydle duże i koła też ma duże 22" :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mialem okazje takim Dodge'em pojezdzic - wrazenia niesamowite. Drifty za kazdym razem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 U mnie fotograf kupił sobie teraz Dodge'a RAM. Czarny kolor, alusy 20 cali, podwójna kabina + od ciach!a chromów. Widziałem jego serce - silnik diesla rodem z ciężarówki. A bydle takie szerokie, że nie zawsze mieści się w swoim pasie ruchu. Taki, to idealnie nadaje się na polskie drogi. Z przodu proste kolumny MacPhersona, a z tyłu solidne resory piórowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ten diesel to moze detroit diesel? :-) Jak tak to jakby sie postaral to tira tym dodgem pociagnie ;-) A ten mustang fasback to jest jakas wersja, bo podwojne swiatla i logo z boku atrapy sygnalizuja cos wiecej niz seria, chyba ze to sciema :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 u mnie w miescie widzialem takiego dodga z polerowanymi alufelgami, z przodu wyglada byczo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Ciekawe czy to co dzisiaj prowadzilem zakwalifikujecie do egzotykow :) W sumie to na ulicy nie spotykasz tego czesto. Dla tych co sie nie znaja: transporter opancerzony Rosomak. Wymiata. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez ^BerZerK^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja kurde widzialem w bielsku bialej takiego rosomaka (chyba podobne bylo) jechalem jeszcze moim malaczem w pieciu i za nami akurat jechal:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Na tegorocznych wakacjach spotkałem DB9, Lotusa Elise, Porsche 911 GT2, Ferrari 575 (standard w europie zach.) :-P i co mnie najbardziej ucieszyło Skylinea R33 koło Barcelony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W sobotę w mieście niedaleko mnie widziałem takie coś (w kolorze żółtym): http://www.sportscarcharter.at/boxter%20silber.jpg To, co mnie zaskoczyło, to brak oznaczenia na tylnej klapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam All... Tak jak ktoś już wcześniej napisał że to co u nas jest rodzynkiem albo egzotyką, to w innych Państwach nie budzi juz większych emocji bo troszeczkę tego jeździ ewentualnie można częściej zobaczyć. Jednym z największych skupisk bardzo eleganckich, zarazem drogich, zarówno tych nowych jak i starych pojazdów obok Californii i Florydy, a także Lazurowego Wybrzeża jest Londyn. Tam w piątek lub sobotę w okolicach Piccadily Circus (Taki ścisły punkt samego centrum) albo w dzielnicy Soho od godz.20 do poźnych godzin nocnych można podziwiać tyle cukiereczków co w Polsce ...hmmm nie wiem czy w ciągu jednego roku zobaczymy. takie samochody jak: Astony DB9, Vanquish, BMW serii 5,7 i Z3-4-8 a także X, Porsche Carrera i Cayenne spotyka się na codzień więc można wyobrazić sobie jakimi samochodami jeżdżą bogatsi. Mniejsze i większe rodzynki motoryzacji jakie miałem możliwość spotkać: Lamborghini Murcielago LP640 - Ten samochód robił wrażenie na każdym kto go mijał!! McLaren F1 LM z 1997r. Jaguar - bardzo podobny do wymienionego McLarena F1 ale niestety nie wiem co to za model. Mercedes-Benz / Brabus SLR McLaren - ten samochód stał nawet na wystawie w sklepie Dunhilla Aston Martin DB9 RS! Ferrari F50 Ferrari Testarossa Aston Martin Vanquish Zagato Edition Aston Martin Vantage z 1978r. Corvette Avalente Bentley Arnage Drophead Coupe Porsche Cayman i model o jakiś oznaczeniu Pan-American. Strasznie dziwny. Rinspeed Chopster - Wymodelowane Porsche Cayenne (bardzo ładny styl) Bentley Azure Convertible Ferrari Enzo Bugatti 16/4 Veyron BMW M1 z początku lat '80 Bugatti 57C Cabriolet z 1939r. Cadillac Eldorado Biarritz Cabrio Cadillac CTS-V/GM-R Chevrolet Camaro z 1969r. - Nie żadna podróbka tylko oryginalne części. Pojazd ten na jakiś pokazach otrzymał 2 lata temu nagrodę za najlepiej odrestaurowany egzemplarz. Chevrolet Corvette L88 DX - 1967r. Pantera GT Lotus Elise 111R Dodge Magnum Dodge Viper w jakiejś wersji stylistycznej Hennessey Ferrari 250 GT Bertone Ferrari 860 Monza Ferrari F355 GTS Honda Civic (Już na polskim rynku) Ferrari FXX - DIABEŁ na kółkach :) Ferrari F50 Ferrari F430 Spider Ferrari Mondial Ferrari P4/5 Infiniti FX45 Ford Thunderbird Lamborghini Countach Lamborghini Diablo GTR Lamborghini Diablo Cabrio Lotus Exige Maserati MC12 Maybach 57S Nissan 350Z GT-S Opel Astra VXR Rolls-Royce Phantom Vauxhall VX220 VW Jetta RG-T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Domyslam sie ze wiekszosc tych samochodow widziales na jakichs pokazach/zlotach? Fajna kolekcja, chyba wiekszosc supersamochodow widziales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 teraz na wakcjach w Szkocji w Edynburgu udalo mi sie zobaczyc Pagani Zonda, a wlasciwie tylko dupe :) a tak to duzo tam jezdzi Mazd RX8, MX5 - dla nas mozna powiedziec troche egzotyczne :) Jakies Porsha tez byly, ale nie pamietam jakie modele, w kazdym badz razie cos z tych nowszych. Ferrari tez mi chyba przemknelo po oczach, niestety tez nie wiem jaki model :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Domyslam sie ze wiekszosc tych samochodow widziales na jakichs pokazach/zlotach? Fajna kolekcja, chyba wiekszosc supersamochodow widziales.Samochody widziane przede wszystkim w Londynie bądź gdzieś na wyspach (spotkane na ulicy, nei na zlotach, pokazach). Tak, właśnie takie cudeńka można zobaczyć tam na ulicach : Lamborghini Murcielago LP640 - Ten samochód robił wrażenie na każdym kto go mijał!! McLaren F1 LM z 1997r. Jaguar - bardzo podobny do wymienionego McLarena F1 Mercedes-Benz / Brabus SLR McLaren - ten samochód stał nawet na wystawie w sklepie Dunhilla Ferrari F50 Ferrari Testarossa Porsche Cayman i model o jakiś oznaczeniu Pan-American. Strasznie dziwny. Rinspeed Chopster - Wymodelowane Porsche Cayenne Chevrolet Camaro z 1969r. Ferrari F430 Spider Pantera GT Dodge Magnum (podobno już w sprzedaży) Dodge Viper w jakiejś wersji stylistycznej Hennessey Lotus Elise 111R Maybach 57S Nissan 350Z GT-S Opel Astra VXR Vauxhall VX220 VW Jetta RG-T Aston Martin Vanquish Zagato Edition Bentley Arnage Drophead Coupe Jedno mnie troszeczkę drażni. Większością tych naprawdę perełek jak F50, MB SLR, McLaren F1 jeżdżą arabowie... a nie naprzykład Europejczycy. No cóż... my nie mamy niestety tyle ropy i emiratów co oni :) Pozostałe pojazdy miałem okazje zobaczyć na różnego rodzaju pokazach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dla poszukiwaczy :) http://vipcars.glt.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 http://exoticcars.pl/ Na tej stronce jest dużo zdjęc egzotycznych furek na naszych polskich drogach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja raz w Lodzi w gminie Nowoslna szedlem po chleb, dresik wymieta koszulka nagle z tylu slysze jakis samochod zeszlem , a nich sobie jedzie, slysze ze podjezdza do mnie odwracam sie a to bylo Ferrari ale jaki model za cholere nie pamietam. Gosc sie pytal o droge do Lodzi :D, chyba ze 2 razy powtorzyl pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Jaguar - bardzo podobny do wymienionego McLarena F1 Może model XJ220: http://www.pistonheads.com/milestones/xj220.htm @^BerZerK^ No brawo, fajne cudo prowadziłeś ale pozwól że zapytam... układy czy pieniądze? :D Edytowane 3 Września 2006 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 moj pracodawca jezdzi cayenka S, jego zona infinity fx35, syn audi rs6 wiec autka takie sobie na parkingu przed firma spotkac cls 500, ml55 amg czy jakies inne porsche lub dodge ram srt10 to nie problem, raczej zwracam uwage na najbardziej obciachowa fure na parkingu niz na najfajniejsza i od kwartalu niezmiennie w moim prywatnym rankingu prowadzi citroen visa w polowie rudy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 @^BerZerK^ No brawo, fajne cudo prowadziłeś ale pozwól że zapytam... układy czy pieniądze? icon_biggrin3.gif Uklady :-D ups teraz mnie ivrp dorwie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Uklady :-D ups teraz mnie ivrp dorwie ;-) Eeehh więc jednak kasa :) Ale sprzęt konkret, można pogratulować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Mam tego troche: Ogólnie robiłem zdjęcia tylko tym które mi się podobaja i tylko wtedy kiedy miałem możliwość. A tak było tam tego od $%$#%@ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Eeehh więc jednak kasa icon_smile3.gif Ale sprzęt konkret, można pogratulować ;] Nie, napisałem przecież że układ. Mój szef zna szefa tam (w fabryce), a że wie że ja lubie: im większe zabawki tym lepiej to udało mi się zabrać. W październiku jest szansa że popływam tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Porsche 944 można już upolować w Polsce w większych miastach. Mini dość często stoi w Rzeszowie, jak się idzie boczną drogą obok "Galerii". Natomiast kawałek dalej na ulicy Jagielońskiej jeszcze pół roku temu stało czarne Porsche Carrera, rocznik coś koło '90. Przynajmniej z wyglądu to ten model. W środku bodajże orzechowa skóra była. Idąc dalej, ulicą 3 Maja i skręcając w lewo przy wieży można było zobaczyć Hummera H2. Koloru nie pamiętam. Na koniec, w wiosce obok mojej jest czarny PT Cruiser, a po Krośnie jeździ BMW Z3 - prowadzi go zazwyczaj piękna kobieta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Nie, napisałem przecież że układ. Mój szef zna szefa tam (w fabryce), a że wie że ja lubie: im większe zabawki tym lepiej to udało mi się zabrać. W październiku jest szansa że popływam tym :) Spokojnie, to był żart rodemz kabaretu który kiedyś oglądałem. Z chęcią bym się tym przewiózł albo jakimś WZT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...