slavok Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 to nie fabryka a właściciele takich samochodów je oklejają folią, zaleta jest taka, że przy odsprzedaży lakier takiego samochodu wygląda jak nowy po ściągnięciu tej folii. co do porsche no cóż najpraktyczniejszy samochód spośród sportów, serwis w Polsce więc się sprzedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Carrera turboNie ma czegoś takiego jak Carrera Turbo - albo Carrera albo Turbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ide sobie przed chwila po jakies zarcie i slysze ze gdzies jedzie auto moich marzen.. wracam i stoi, grzecznie na mnie czekajac :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dlaczego z przodu jest biała a z tyłu zółta rejestracja? A skoro już jesteśmy przy czerwonych samochodach na żółtych blachach, to wrzucę "takie tam" upolowane na wyjeździe ;) : co do porsche no cóż najpraktyczniejszy samochód spośród sportów, serwis w Polsce więc się sprzedaje. Do tego przystępna cena nawet jak na polską kieszeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Bo to Anglia panie, Anglia :D W sumie wujek G nic nie mowi, dlaczego bialo-zolte. Widac nie tylko chca sie wyrozniac tym, ze smigaja pod prad :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wg prawa nic nie moze "swiecic" bialym kolorem w nocy z tylu samochodu, a tablica jest odblaskowa i niejako "swieci" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja widziałem dzisiaj Ferrari FF. Zdjęcia nie mam, bo przejeżdżało przed moim domem. Nawet nie zdążyłem zauważyć czy ładne, bo zbierałem szczenkę z podłogi zaskoczony, że to już jest w sprzedaży. Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Fajny garbusik widziany w Czeskiej Pradze ostatnio. Poza tym nic szczególnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A mi ostatnio przed nosem smignelo biale ferrari california w kabriolecie... Smignelo to nawet odpowiedni zwrot, bo ktos zapierdzielal ze 160-180 km/h Pieknie to brzmi na wysokich obrotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Po powrocie z Chorwacji to jakieś tam R8, Continentale GT, Ferrari i trochę merców AMG, ale to wszystko nic specjalnego. Za to Merc SL Black kilkaset metrów od miejsca gdzie mieszkałem to już inna bajka :mrgreen: Co za bydle! Żałuję tylko, że mi aparat w komórce padł, bo wygląda niesamowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Takie tam podczas przejazdzki rowerem :) Wkolo stalo mnostwo Prosiakow, Bentlejow i innych "pospolitych" aut, wiec skupilem sie na 458, a 911 robilem z litosci juz odjezdzajac wiec sie lekko rozmazalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Jak zobaczysz ferrari czy amg za granicą to to tak nie bawi bo tego jest mnóstwo, w przeciwieństwie do naszej ojczyzny, gdzie rzadko sie spotyka fajne fury. Z ostatnich przygód: 458 Italia pod mostem Gdańskim, czerwone jak piekło, felgi chyba 21' O_O Bentley Continental - ktoś przyjechał pod uczelnie, ale chyba nie student :D Do ślubu w okolicach placu Wilsona ktoś pojechał BMW M5 E60, ze zmienionym wydechem z tego co podejrzewam. Audi R8 V10 GT (!) mam 20km od domu, tak samo Aston Martin DB9. Ciekawostka - BMW M6 z chipem nawet nie ma co podchodzić do tego R8. Zarówno z rolki jak i z zatrzymanego Audi odjeżdza. BMW X6 jakich wiele, ale znaczek 50i bardzo mnie ucieszył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 W poniedziałek w Gliwicach widziałem Corvette Stingrey z lat 70 , czerwona na górze , na dole coś ala brąz czy złoto . Super dźwięk . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Stało coś takiego w najniezwyklejszym miejscu na świecie - pod osiedlowym marketem. Co to w ogóle jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Wygląda trochę jak Cloud pierwszej generacji. Rolls-Royce Silver Cloud - Wikipedia, the free encyclopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) A mi to (z postu jonasa) wygląda na Cabbie (brytyjska taksówka) przerobioną na rolls royce'a cloud http://www.ukstudentlife.com/Travel/Transport/Taxi/TaxiCab.jpg Chodzi mi o proporcje auta. Może też być jakiś chiński wynalazek, oni lubią tak podrabiać auta, ale znowu tego by nie można było zarejestrować jako zabytek. Edytowane 22 Października 2011 przez host Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Wczoraj w Warszawie widziałem BMW 1M, o takie: Strasznie zabawkowo wygląda. Krótkie, małe, z napompowanymi nadkolami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 A mi to (z postu jonasa) wygląda na Cabbie (brytyjska taksówka) przerobioną na rolls royce'a cloud No właśnie są pewne różnice między Cloudem a zdjęciem, ale z drugiej strony to przeróbkę jako zabytek rejestrować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Wczoraj w Warszawie widziałem BMW 1M, o takie: Strasznie zabawkowo wygląda. Krótkie, małe, z napompowanymi nadkolami. Czyżby w okolicach Pragi Południe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Stało coś takiego w najniezwyklejszym miejscu na świecie - pod osiedlowym marketem. Co to w ogóle jest? To mi się kojarzy z marką Daimler coś jakby model Conquest lub DK 400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoslav Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zielona żaba: No i jeszcze Beniu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Czerwony Citroen DS3 egzotykiem nie jest, ale raczej często spotykany nie jest. A ja widuję jeden egzemplarz niemal codziennie w okolicy domu, jednak nie robiłem zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 @ Niemiec Aquapark w Pluskach? Wczoraj po kortowskim kampusie śmigneły mi: Dodge Challenger i Ford Mustang, a wracając z 3City Aston, chyba DB9 taki morski na wysokości Elbląga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Stało coś takiego w najniezwyklejszym miejscu na świecie - pod osiedlowym marketem. Co to w ogóle jest? Austin Princess - Wikipedia, the free encyclopedia B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 @ Niemiec Aquapark w Pluskach? Wczoraj po kortowskim kampusie śmigneły mi: Dodge Challenger i Ford Mustang, a wracając z 3City Aston, chyba DB9 taki morski na wysokości Elbląga. tak i nawet moj woz widac w tle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Cayenne w kewlarze: Jaguar XF: Edytowane 17 Listopada 2011 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Pamiętacie jak mówiłem, że mam Audi R8 V10 kilkanascie kilometrow od domu? No, to już nie mam :D Adrenaline Motorsport - Audi R8 rozbite w Warszawie Blachy WPN, takie same jak na mojej wiosze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Dawno miałem zdjęcia wrzucić, ale jakoś nie mogłem się zabrać za to. W sierpniu byłem na zlocie ferrari. W prawdzie nie znalazłem 288 GTO F50 ani enzo, ale były 599GTO, stuningowane 458 Italia i co najważniejsze 2 piękne egzemplarze F40. Zapachu we wnętrzu nie da się opisać. Czuć olejem silnikowym i czystą mocą. :blurp: Żadne nowsze ani starsze auto nigdy w życiu nie wywarło na mnie takiego wrażenia. Na parkingu porsche z namiotem zamiast dachu ;-) Punto esse esse. Nie wiem czemu ale uwielbiam to auto. Foka RS 500 egzemplarz 344/500 I ktoś z poczuciem humoru przyjechał odwiedzić zlot czymś innym. Z kolei w miesiącu kiedy ceny franka były astronomiczne (chyba też jakoś sierpień)jeden z moich sąsiadów zafundował sobie prezent za tanie euro. Zazdroszczę. ;-) Edytowane 21 Listopada 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja dzis widzialem w Katowicach Ferrari, tylko ze teraz nie wiem, czy to byla Testarossa, czy 348. Niestety zanim udalo mi sie wyjechac z korka, to juz go nie bylo :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...