Maniakalny Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 na osiedlu miedzy ulicami bohomolca/reduty/marchołta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBlackHawk Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 :lol: :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 U MaSell nadal w Japonii siedzisz? To pierwsze Ferrari to lekkie nieporozumienie jak można skaszanić taką legendarną markę, ta 3 z tym spojla na klapie też szału nie robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 phi, ten spoiler pewnie kosztuje tyle co panda a właściciel ma szczerze w [gluteus maximus] co sobie o tym ktoś myśli :lol: 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Kolega mieszkający w Irlandii podesłał mi takie coś: 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Oho, ladne to E46. Pewnie jakis typek z Polski tam mieszka ;) Na bank, bo to 3x0D :D Oszczednosc ponad miare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 tu chodziło o tą jedynkę obok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Ale ze co, przod dospawany i dach? Czy ze kody wszystkich szyb sie nie zgadzaja, bo zdjecie takie srednio wyrazne robione ajphonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) PS. Brzydki ten ukraiński bodykit do lancera 1.8 Edytowane 20 Maja 2012 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 PS. Brzydki ten ukraiński bodykit do lancera 1.8 Albo 1.5 , żal mi ludzi stylizujących Lancery 1.8 / 1.5 czy nawet amerykańskie 2.0 na Ralliarta / Evo ... Od razu widać, że coś jest nie halo. W Gdańsku jeździ klient nawet z naklejką Ralliart, no ale cóż, pod maską 1.8 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Ciepło się zrobiło to Merce AMG powyjeżdżały na drogi. Jakiś tydzień temu jechałem przed/za S63 AMG a dzisiaj SLK55 AMG. Fajny dźwięk silnika w obydwu :D Zdjęć za bardzo nie miałem czasu robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Wczoraj mialem zobaczyc pierwszy raz na wlasne oczy to cudo: Jak sie okazuje to juz druga w Krakowie bo pierwsza jest podobno biala :) Obledne auto :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Oldtimer :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Ja natomiast widziałem Aventadora w Warszawie (a w nim Wojewódzkiego). Szczena opada :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Na widok Aventadora czy Wojewódzkiego ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 ;) a przed chwilą widziałem takie cudo: Autokrata - BMW X7 - jeździ po po Polsce? :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) Ale paskuda swoją drogą. Edytowane 26 Maja 2012 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 jak by nie znaczki, to pomyślałbym, że to jakiś chiński wynalazek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 ;) a przed chwilą widziałem takie cudo: Autokrata - BMW X7 - jeździ po po Polsce? :lol2: :lol2: :lol2: Gdyby nie znaczek BMW to powiedziałbym, źe to Sangyong. X7 nie interesowałem się, więc gdybym to zobaczył, to uznałbym, że to jakiś wiejski tuning :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Wy tak na serio :lol2: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Wy tak na serio :lol2: ? Nie przeczytali artykułu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dzisiejszy event pod Tesco w Krakowie. Nie pogardzilbym zawartoscia takiego garazu... :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 czemu o tym nic nie wiedzialem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Po raz kolejny widziałem Lamborghini Murcielago LP640 (na ul. Kocmyrzowskiej). Dźwięk jaki wydaje jest nie do opisania, ciarki na całym ciele i ruch w spodenkach :P Poszperałem po necie i znalazłem fotki. http://imageshack.us...87/lambo3y.jpg/ http://imageshack.us...07/lambo1k.jpg/ http://imageshack.us...61/lambo2e.jpg/ Natomiast kilka dni temu widziałem jeszcze Ferrari FF (fotki niestety brak). Całkiem fajnie prezentuje się ten hatchback ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Natomiast kilka dni temu widziałem jeszcze Ferrari FF (fotki niestety brak). Całkiem fajnie prezentuje się ten hatchback ^^ Piękny dźwięk V12 :) FF, które widziałem bylo w kolorze bordowym (metalic) i prowadził je facet w podeszłym wieku (z wyglądu taki, który w życiu już osiągnął co chciał, a teraz się relaksuje ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Z tydzień temu widziałem żółte Lamborghini ( nie wiem jakie - nie interesuję się włoską motoryzacją ) bez tylnego zderzaka na lawecie ciągniętej przez żółtego T4. Ciekawy widok jak szerokość opon z tylu zostawiała na przyczepce z 70mm [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Jako że w Poznaniu odbywało sie Gran Turismo Polonia to było co oglądać :D Nie byłem na samym evencie niestety, ale w poniedziałek jeżdżąc po mieście to i owo zauważyłem. Najmilej wspominam sytuacje gdy od skrzyżowania Bukowska/Bułgarska jechałem do Przeźmierowa za 458 Italia (swoją drogą, przy spokojnej jeździe bardzo ciche jest, dopiero jak kierowca depnął to łooooo jak to ryczy) po czym na samym rondzie w Przeźmierowie dołączyły do niego 911 GT3 RS, Aston V12 Vantage i Gallardo Spyder, i jak wspólne rycząc pognały na Tor Poznań, to matko, wielokrotny orgazm na kołach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Coś takiego zarasta mchem i guanem przy SKP we wsi. Co może być pod spodem? Vitara? Samurai? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...