Gość Brothers Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Jastrząbem się buja... na Paliwko za 5.80 nie ma Polaczek jeden! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Powiedział kierownik komory gazowej 2.5 V6. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 jakby ktos miał w dobrej jakosci i duzej rozdziałce foto BIAŁEGO F40 niech wrzuci w temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/50/5735/19102950/dsc06554-3597.JPG f40 Edytowane 17 Listopada 2012 przez slavOK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Rydzykowóz to brzydal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Za zwykłymi phantomami w okolicach Harrods już się nawet nie oglądam, bo więcej ich tam śmiga niż much koło kupy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 prosze leniuszku ;) http://www.motorbase.com/uploads/2008/10/07/fs_white_f40.jpg http://lmgtfy.com/?q=white+f40 ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 a ta duża rozdzielczość to gdzieś uciekła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 no myslalem ze jest oczywistym wpisanie F40 w google grafika, tyle ze fot 1280x800 lub wiekszych nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) 1600 ? http://goo.gl/yuA0u Edytowane 20 Listopada 2012 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) moar lambo. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nietuzinkowy maluch z tegorocznego Woodstocku, zaparkował tuż koło naszego legowiska i nagłośnieniem przebijał główną scenę nieopodal A także to coś, o rozmiarach porównywalnych do niewielkiego lotniskowca, toczącego się po obwodnicy Gniezna (wybaczcie beznadziejną jakość): 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 moar lambo. Salon na South Kensington? Swego czasu jezdzilem codziennie kolo niego przez 4 miesiace do pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Może nie egzotyka ale nigdy wcześniej nie widziałem, więc z zaciekawieniem się z bliska przyjrzałem: Tu już bardziej egzotycznie. Na żywo wygląda jeszcze śmieszniej niż w top gear. A tutaj to już w ogóle masakra. Domyślam się, że wiecie kto tym się ścigał? Jutro tam pójdę jak będą mieli otwarte, żeby obejrzeć z bliska to wrzucę więcej zdjęć. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Nowa A klasa - zdecydowany plus w stronę Mercedesa. Dużo fajniejszy (przynajmniej bryłowo) model od poprzednich pudełek. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=OGJ67fQUvBA dafaq :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Najprawdopodobniej oba przygotowane do ekspozycji na targach za parę dni: brak numerów bocznych, oznakowane radiowozy na blachach innych niż HP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 LOL! A jednak: Nowe Porsche już oficjalnie w poznańskiej policji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 LOL! A jednak: Nowe Porsche już oficjalnie w poznańskiej policji 1 kwietnia 2013 roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Taaa, tak to jest jak się nie odwoła wcześnie rano artykułów z poprzedniego dnia. Zapisz mi proszę w swoim terminarzu 24h zpp na 2 kwietnia 2014. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Lotus Evora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) takie o spotkałem na rynku opolu Edytowane 11 Czerwca 2013 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 poniedziaek 21:30 - obi/krokus na bora komorowskiego KRAKOW czarny 6-drzwiowy mercedes pullman front jak W124 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Właśnie widziałem to na mojej ulicy. http://www.topgear.com/uk/porsche/911/road-test/paul-stephens-300r Cyknąłbym fotkę ale stało po drugiej stronie ulicy a na jej środku lecą żebrowane barierki więc i tak lipa. W każdym razie pośliniłem sobie całe buty. EDIT: To wczoraj koło mnie przejechało. Oci***em. http://www.nydailynews.com/autos/ferrari-owner-covers-car-velvet-article-1.1386968 Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Torowa maszynka do niszczenia Radical CXR z tyłu Aston Martin Vanquish Volante, ale za ciemno na dobrą fotkę. piękna fura, radical mniej. Poza tym wredna fura, wysiada sie z niego tak ciężko, że telefon wyślizgnął mi się z kieszeni i zbiłem tylną szybkę. Sorry, że kupę widać z samego auta, ale tylko taką fotkę mi kumpel cyknął Lotus 20/22 Formula Junior z 1961 skonstruowany przez Colina Chapmana. A tu moje największe marzenie, póki co zrealizowane jako projekt na uniwerek w CAD-dzie, bo od czegoś trzeba zacząć. Edytowane 23 Listopada 2013 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Byłem w Muzeum Ferrari i tyle egzotyków co tam widziałem, to głowa mała :) Ferrari LaFerrari wygląda zjawiskowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 126p targa 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Byłem w Muzeum Ferrari i tyle egzotyków co tam widziałem, to głowa mała :) Ferrari LaFerrari wygląda zjawiskowo Widziałem na żywo La ferrari i powiem Ci, ze stojący obok oczojebnie zielony Aventador bardziej mnie zwilzył mimo, że to VAG. Na fotach La Ferrari zamiata ale widziany normalnie na ulicy jakoś mniejsze wrażenie robił. Fota nie moja ale to dokładnie ten egzemplarz widziany w centrum Le Mans Edytowane 19 Września 2014 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 No to lambo akurat mi się podoba, pomimo tego, że to audi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Nic nie przebije żółtych blach na W123 ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...