tomitar Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 witam przez przypade przelaczylem na zasilaczu z 230 na 115 i wlaczylem kompa cos blysnelo :) i juz nie odpala sie komp czy zasilacz sie spalil czy moze cos wystarczy przestawic? pliz help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Hyhy kiedyś zrobiłem to samo tylko że zasiłka nie była podłączona do kompa :P. Pop jakiś 15 minutach zasilacz wstał i działa do tej pory w moim kompie :D. Rozkręć zasiolacz i zobacz czy nie jest okopcony ;), Poczekaj niech ostygnie :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 To że nie działa to pewnie wina bezpiecznika :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Myślę, że mógł pójść z dymem, ale kto wie.... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 eee jak ja robie zwarcie w moim enlighcie, to po 15 minutach mam zasuilke jak nowa :P wiec................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomitar Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 to bezpiecznik :D ale gowniany jest montaz nie ma lapek tylko byl wlutowany troche sie nameczylem ale jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...