RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Przez jakiś już nieokreślony bliżej czas (3 dni) :) Pomagaliście mi skompletować komputerek z części. Teraz nadszedł czas na jego złożenie. Mam dla każdego SpecMena mieszkającego w Wawie następującą propozycję. Jeśli zechciałby ktoś być tak miły i wpaść do mnie w środku przyszłego tygodnia i pomóc mi skleić ten komputerek do kupy (tj. założyć procek na płytke i resztę badziewia), a potem uczcić ze mną ten fakt przy Browarze oglądając jak sprawuje się on na teście w 3D Marku i PC Marku i innych jeszcze markach, to niech wali do mnie na priva. BDW. Jak już chcesz się ofiarować to musisz mieć na koncie zainstalowane samodzielnie minimum 3 proce. ( sorry ale musisz być w tym lepszy od mnie ) 8) Zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A gdzie mieszkasz? Jak na razie sam zaintalowałem proce: Celleron 400MHz, P3 933MHz, Celleron Tualin 1.2GHz i Athlon XP 1800+ Wszystkie proce wielokrotnie zakładałem i zdejmowałem. Składałem kompa od podstaw ok 5/6 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Browar HMM A ile tego browaru miało by być :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 za krate browaru bym sie zastanowil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Mieszkam na Gocławiu. Browce mogą być 2. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 za krate browaru bym sie zastanowil :lol: Hey... :P To miała być pomoc z dobrego serca. :lol: A widzę, że tu sami materialiści 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Szkoda, ze nie jestem z Wa-wy, bo poskladalem juz chyba ze 30 kompow w zyciu. W tym swoje 4. :) HEHE Uwielbiam Browar :P :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Mieszkam na Gocławiu. Browce mogą być 2. :) Jest tu kilku gości z Gocławia. Ja tam nie mam zbyt dobrego dojazdu, poza tym jeszcze nie znam za dobrze Wawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Mieszkam na Gocławiu. Browce mogą być 2. :) Jest tu kilku gości z Gocławia. Ja tam nie mam zbyt dobrego dojazdu, poza tym jeszcze nie znam za dobrze Wawy. No cóż, pomoc moderatora serwisu do podkręcania kompa... it's like a dream come true!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja tez bym sie skusil na tego browarka.Ale troche daleko mam do W-wy. A szkoda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 kurcze, druga strona wisly...... i dojazd kiepski :( zlozylbym ci go za darmo, ale daleko mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 kurcze, druga strona wisly...... i dojazd kiepski :( zlozylbym ci go za darmo, ale daleko mam :( ejjj no. Nie bądźcie leniwi. Wiem, że są ferie ale dajcie żyć. :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 kurcze, druga strona wisly...... i dojazd kiepski :( zlozylbym ci go za darmo, ale daleko mam :( ejjj no. Nie bądźcie leniwi. Wiem, że są ferie ale dajcie żyć. :cry: :cry: :cry: Eee z Ursynowa bym pół dnia do Gocławia jechał (no może trochę mniej), na same bilety wydałbym tyle co za dwa browce. Nie przejmuj się, ja złożyłem po raz pierszy kompa całkowicie samemu i działał od razu - wierz mi, to bardzo proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Eee z Ursynowa bym pół dnia do Gocławia jechał (no może trochę mniej), na same bilety wydałbym tyle co za dwa browce. Nie przejmuj się, ja złożyłem po raz pierszy kompa całkowicie samemu i działał od razu - wierz mi, to bardzo proste. :cry: :cry: :cry: Ale ja się boję, że spale procek, bo resztę to mam w małym paluszku. Tylko w życiu nie zakładałem radiatora na proca i nie wiem ile pasty ( o a tak BDW to w ogóle jej nie mam, może ktoś uzyczy troszkę :) ). Martwie się, że źle założe albo za dużo posmaruję i mi się z niego breloczek zrobi. A na drugiego mnie nie stać. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ale ja się boję, że spale procek, bo resztę to mam w małym paluszku. Tylko w życiu nie zakładałem radiatora na proca i nie wiem ile pasty ( o a tak BDW to w ogóle jej nie mam, może ktoś uzyczy troszkę :) ). Martwie się, że źle założe albo za dużo posmaruję i mi się z niego breloczek zrobi. A na drugiego mnie nie stać. :cry: Zawsze musi byc ten pierwszy raz :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Tylko 2 browarki ? :lol: :lol: :lol: Pomyśl co będzie jak sam spalisz proca, jakie będą koszty...lepiej kupic 4 browary i mieć spokój... :lol: :D A tak serio, to teraz trudno uszkodzić proca, radiatory mają dużo łatwiejsze w użyciu zapięcie...więc dup.a w troki i do roboty... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ryzykuję na waszą odpowiedzialność. Jak spalę proca to wróce tu i będe wam się jeszcze bardziej naprzykrzał :lol: Ale ja i tak nadal czekam na propozycję. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ja za pierwszym razem ukruszyłem durnia swojego ale smiga do tej pory i jest ok ...za pierwszym razem jesli chodzi o amd z odkrytym jadrem bo celiny i p przerozne to wielokrotni sie montowało ...to nic trudnego na www.benchmark.pl był chyba opis jak to zrobic zeby nie zepsuc albo kup sobei tego no copre slima czy jakos tak to nei ukruszysz a to chyba 15 zł tyle co dobre 2 browary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ja mysle ze powinienes sam sie za to wziac. wkoncu kiedys musi byc ten pierwszy raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 nie mowiac tylko o składaniu kompow hehehe :P swintuch jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Obawiam się, że źle mnie wszyscy zrozumieli. Ja nie chcę żeby mi ktoś zrobił to za mnie, ale żeby patrzył mi na ręce kiedy ja to będe robił. I w razie potrzeby trzasnął mnie w łeb jak zrobię coś nie tego.... żeby ratował mnie i już.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a jak si enapijecie przed zakladaniem proca to tez szansa ze sie połamie mu "jajo", najlepiej by bylo jakbyś sam zakłaał,połuz mobo, z przymocowaną pośrednią scianką z obudowy na biureczku, wes srubokret plaski na tyle waski zeby CAŁY wszedł w odpowiednie miejsce na zapince coolera, na palec wes troszke pasty i rozsmaruj to cieniutko na jądrze, poluz coolera, zaczep jeden z koncow zapinku, potem trzymając za radiator za pomoca srubokreta zapinasz skurczybyka, i juz, tylko z radosci niezapomnij podpiąc do płytki zasilania od wentylatorka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja nie chcę żeby mi ktoś zrobił to za mnie, ale żeby patrzył mi na ręce kiedy ja to będe robił. I w razie potrzeby trzasnął mnie w łeb jak zrobię coś nie tego.... żeby ratował mnie i już.... 8) wtedy juz moze byc za pozno :) BTW: kup sobie coopershima na allegro i masz klopot z glowy... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9743625 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja nie chcę żeby mi ktoś zrobił to za mnie, ale żeby patrzył mi na ręce kiedy ja to będe robił. I w razie potrzeby trzasnął mnie w łeb jak zrobię coś nie tego.... żeby ratował mnie i już.... 8) wtedy juz moze byc za pozno :) Przecież najpierw bym zapytał a potem zrobił. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ee kup coppershima........hmmmm a uzadza cie piatek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja nie chcę żeby mi ktoś zrobił to za mnie, ale żeby patrzył mi na ręce kiedy ja to będe robił. I w razie potrzeby trzasnął mnie w łeb jak zrobię coś nie tego.... żeby ratował mnie i już.... 8) wtedy juz moze byc za pozno :) Przecież najpierw bym zapytał a potem zrobił. 8) a tak powaznie , to chlopie sprobuj zalozyc sam i zeby faktycznie ten debiut niebyl drogi zaopatrz sie w copper'a . a napewno bedziesz czul podwojna satysfakcje niedosc ze nowy komp to jeszcze sam go zlozysz.i pamietaj ze jak juz jestes na tym forum to z czasem bedziesz przynajmniej raz na dwa miesiace zdejmowal radiator po to zeby jadro przesmarowac ;) i pamietaj jak juz go zlozyc bedziesz mogl sam te dwa browy wyżłopać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ee kup coppershima........hmmmm a uzadza cie piatek? Ale następny? Bo ja komputerek to będe miał dopiero ok. przyszłej środy. Najpóźniej w czwartek, więc przyszły piątek mnie użądza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 aaa przyszly.....hmmmm, to nie wiem... w ten moglbym podjechac..... nic nie obieccuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 aaa przyszly.....hmmmm, to nie wiem... w ten moglbym podjechac..... nic nie obieccuje :> To ja wyślę Ci maila jak już będe dokładnie wiedział kiedy i jak. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A widzisz.... Jednak praktyki zawodowe się przydają... W czasach gdy Durony były hiper nowością przysmażyliśmy takiego jednego na praktykach... Dużo się można na praktykach nauczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...